Tiket od 12 parova favorit za teren, možeš li bolje?

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.09.22. | 12:28

Takmičenje je tek počelo, a već se izdvojio kladilac koji pretenduje da bude poznat u svom kraju

Može li ko više od 12 parova? Mozzart će do 18. septembra 2022. da bude jedino mesto gde za 50 dinara možete da "napravite" ultramoderni teren za basket u svom kraju, i da tako obradujete komšije terenom s najmodernijom podlogom, konstrukcijama i tablama, kako bi mogli da igraju basket u najboljim mogućim uslovima.

Takmičenje POGODI NAJDUŽI TIKET I OSVOJI TEREN počelo je juče - kad i POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI PUT U KATAR - i trajaće do kraja Evropskog prvenstva u košarci. Pobednik će biti u prilici da odabere gde će Mozzart da renovira teren, dobiće i 100.000 dinara, a novčane nagrade očekuju i one koji se budu plasirali od 2. do 20. mesta.

Izabrane vesti

Posle prvog dana na liderskom mestu je igrač sa 12 pogođenih parova. Među njima je "uhvaćeno" prvo veliko iznenađenje kontinentalne smotre u kojoj je Nemačka pobedila Francusku, a kladilac je predvideo i slavlje Turske nad Crnom Gorom.

Uslov za učestvovanje u takmičenju je da tiket bude dobitan, da na njemu budu minimum dva para sa EP u košarci, kao i da je najmanja pojedinačna kvota na tiketu 1,30 (parovi s manjim kvotama mogu da budu na tiketu, ne isključuju ga iz takmičenja, ali se ne računaju u zbir parova za takmičenje; ako na tiketu ima dva para sa EP u košarci, a jedan je s kvotom manjom od 1,30, tiket ne može da učestvuje u takmičenju).

Više o takmičenju POGODI NAJDUŽI TIKET pročitajte OVDE.

Igraj u Mozzartu. Budi pobednik.



tagovi

Pogodi najduži tiketMozzartnagradna igra

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara