Vilfrid Boni
Vilfrid Boni

Težak život Vilfrida Bonija - neće ga više niko ni za džabe

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.08.19. | 15:15

Nekada skupoceni napadač Mančester Sitija sada trenira sa petoligašem

Uspesi Rozenborga u Evropi, tačnije u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde su se sinoć plasirali u plej-of magnet su za mnoge fudbalere koji su trenutno bez ugovora. Međutim, i Norvežani znaju za jadac, tri puta mere pa tek onda seku pre završetka prelaznog roka 31. avgusta.

Zanimljivu priču donosi lokalni list Dagbladet, da se u gomili fudbalera ponuđenih posredstvom agenata našao i nekadašnji napadač Mančester Sitija i Svonsija Vilfrid Boni, koji je bez kluba od 1. jula nakon rastanka sa Labudovima. Ali šampion Norveške mu je rekao "ne".

Izabrane vesti

Boni, koji već ima 30 godina bio je svojevremeno rekordna kupovina Mančester Sitija koji je za njegov dolazak iz Svonsija izdvojio preko 30.000.000 evra u januaru 2015. godine. Ipak, nikada nije uspeo da bude konkuirencija Serhiju Agueru i ostalim napadačima koji su bili na Etihadu.

Karijeru nekadašnjeg reprezentativca Obale Slonovače obeležile su i česte povrede, pa se nije proslavio u Stouku i katarskom Al Arabiju. Poslednjih nedelja trenira (održava formu) sa velškim petoligašem Njuportom.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara