Komentari na vest

Teško vreme za Srbe u nižim ligama Engleske: Radulović povređen, Jojić suvišan

N

Nebitan10

pre 23 dana

Samo dokaz kolilo rade na sebi, jednostavno odbijam da poverujem da je do trenera ili necega drugoga
S

Saturn

pre 23 dana

Kad se setim da ljudi sebi daju za pravo da pljuju Sasu Lukica koji je standardan u Fulamu koji je stabilan premijerligas
@

@Saturn

pre 23 dana

Pljujemo ga zato što je beskoristan i samo vraća loptu unazad. To što će on da zaradi pare i završiti 10, 12 u premijer ligi mi je potpuno nebitno. Njegova karijera će svakako biti zaboravljena istog dana kad je završi.
M

MikiMunze

pre 23 dana

Malog Jojića, koji je svojevremeno bio ponajbolji pojedinac u iskusnom sastavu Starosti iz Lučana, priželjkujem u Partizanu od vajkada. Sad je momenat da se zamene škartovi.
S

Svuda podji, svojoj kuci dodji

pre 23 dana

Vreme je za Super ligu! TSC, Vojvodina... siroko vam polje, a svima bolje.
m

metalika moj dobar

pre 23 dana

u danasnje vreme bitniji je menadzer nego kvalitet igraca ovde je to klasican slucaj . Nisu oni losi igraci al nisu ni bolji od vecine u srbiji
G

Gostyyy

pre 23 dana

Kad se setim da su neki smesni likovi dozivali ovog jos smesnijeg Radulovica u reprezentaciju, jer je u finskoj malo jacoj od kisele vode ligi dao desetak golova igrajuci za najjacu ekipu tamo.
L

Laganini

pre 23 dana

A kakvo ti je mišljenje za Mijailovića i Spajića koji imaju po 30 g i igraju u ,,nikad jačoj ligi Srbije” pa ih zvao Piksi na svetsko,misliš da je to super?
b

bosko2020

pre 23 dana

Sve stoji a isto tako omalovazavamo nase igrace, dok Engleska, Italija su prepune ispodprosjecnih igraca koji vrede od 10 milki na vise. Sad npr 1 Sterling ide u MUTD sa platom od 325 hilj funti nedeljno. Pa ko je ovdje lud. A mi po nasima kenjamo i prodajemo za 300 k do koji milion iz Zvezde, eventualno Cuke i Tsca.
G

Gostyyy

pre 23 dana

@laganini - svakako su vise zasluzili poziv od Bazdara, Belica i Mihajla Ilica, na primer. @Bosko2020 - pa pazi, ima razloga zasto igraci u ligama petica kostaju vise od igraca van njih, i isto tako zasto igraci iz Belgije, Holandije, Danske, Norveske, kostaju vise od igraca iz Ceske, Poljske, Slovacke, i zasto oni kostaju vise od nasih, i tako dalje. Sve su to neki razliciti nivoi fudbala gde u proseku vaze neke cene. A to sto ti deluje da nasi prodaju ispod cene, pre svega Zvezda, je zato sto su cene u javnosti uvek manje od pravih, a razlika zavrsi gde treba. Cuka, Vojvodina, i ostali i ne mogu za vise da prodaju, jer nam igraci i ne vrede vise. Pogledaj samo Cukine prevare, svi do jednog. Danas se traze fizicki spremni, takticki potkovani igraci, tehnicki obuceni, koji brzo donose odluke. A kod nas takvih nema. A i ako ih ima, brzo odu.