Terzić o statusu Milojevića: Pričaćemo možda već sutra, pametan čovek ima i plan B i plan C

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.12.19. | 15:27

Neizvesnost i dalje traje

Povod za okupljanje je potpisivanje novog ugovora sa kompanijom Gasprom, ali iako je ta saradnja od suštinskog značaja za klub ono što crveno-belu javnost još više zanima jeste status Vladana Milojevića na mestu šefa struke aktuelnog srpskog šampiona. I dok se pojedini mediji već bave spekulacijama o Milojevićevom nasledniku – poslednji u nizu pomenutih je Dejan Stanković – generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da će mesto trenera biti tema tek ako sadašnji strateg zbog umora i psihičke isrcpljenosti odluči da ode.
Voleli bismo da Vladan Milojević ostane i produži ugovor. Imamo aktuelnog trenera pod ugovorom, tako da ne možemo da pričamo o novom treneru”, rekao je Terzić na konferenciji za novinare povodom produžetka saradnje sa Gaspromom.

Ali iako je to diplomatski rečeno jasno je da klubovi u ovakvim situacijama ne mogu sebi da dozvole da sede skrštenih ruku. Dakle, šta ako Milojević odluči da ne ostane?
Pametan čovek ima i plan B i plan C. Pričaćemo narednih dana, možda već sutra”, rekao je Terzić.

Izabrane vesti

Beogradska čaršija u tišini spekuliše da bi večeras i definitivno moglo da se sazna šta je Milojević odlučio. Mada takve potvrde iz kluba zvanično nema.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara