Terzić: Nikad nisam čuo za tog Babića...

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.01.20. | 08:29

"Mnogi igrači preko svojih menadžera na ovakav način pokušavaju da podignu sebi cenu", poručio generalni direktor crveno-belih

Napadač švajcarskog Sent Galena Borisa Babić (22) nije dobio poziv Crvene zvezde! Momak srpskih korena rođen je u Velenštatu pohvalio se juče u razgovoru za tamošnji Blik kako mu je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić ponudio da dođe na Marakanu, međutim demanti je stigao ekspresno.

Terzić u izjavi za Srpski telegraf tvrdi da se to nije dogodilo. Štaviše...
"Nikad nisam čuo za tog fudbalera. Zvao sam našeg sportskog direktora Mitra Mrkelu da vidim da nije možda on napravio neki kontakt sa njim. Taj momak nije u našoj bazi podataka, niko nije čuo za njega. Mnogi igrači preko svojih menadžera na ovakav način pokušavaju da podignu sebi cenu", jasan je bio Terzić.

Izabrane vesti

Babić je ove sezone na 15 prvenstvenih mečeva postigao sedam golova i privukao pažnju švajcarskih medija...
"Tokom zimske pauze dobio sam poziv od generalnog direktora Crvene zvezde. Rekao mi je da bih mogao da igram Ligu šampiona sa tim klubom, odnosno da bi mi ta činjenica pomogla da se domognem dresa reprezentacije Srbije“, govorio Babić za jučerašnje izdanje Blika.

Nije tajna da će Crvena zvezda krenuti u potragu za napadačem ukoliko odu Milan Pavkov ili Ričmond Boaći, možda su neka potencijalna pojačanja već u tefteru, ali očito da Babić nije bio na radaru srpskog šampiona. 

Tako bar tvrdi onaj što se ponajviše pita za transfere u redovima srpskog šampiona... 

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara