Komentari na vest

Ten Hag: Zašto Sančo nije bio u protokolu? Opstanak najspremnijih

2

24.04.1902

pre oko 1 mesec

GGMU!
P

Pusti ti to

pre oko 1 mesec

Dobar je bio Fulham, ali Ajax je Ajax
b

barranjacccccccc

pre oko 1 mesec

Ne razumem zašto novinari pljuju po United-u toliko. Sinoć je United imao 4 sto postotne šanse + postugnuti gol...... da je Hojlund igrao i bio u tim šansama rezultat bi minimum bio 3:0 za United. Počeo je konačno da United izgleda kao veliki tim koji vrši presing i tera protivnika na ispucavanje. Počeli su da osvajaju takozvane druge lopte posle ispucavanja. Konačno imaju oba boka za napad jer tu više nema AVB-a koji je bio strašno limitiran na samo odbranu a Luk Ša non-stop povredjen. Sve i da je bilo 0:0 napredak u igri je očigledan. Dali je to bilo za 10-ku? Nije, ali isto tako nije bilo loše kao što pišu mnogi novinari.
T

Trololo

pre oko 1 mesec

Bravo Ten Haze, mali vraze! Odlicna utakmica Junajteda, tri 100% sanse nisu iskoristili pre nego sto su dali gol, Fulam nista posebno, nesto su i igrali prvih 20 minuta, a onda je Junajted uzeo sve u svoje ruke. Pola tima je doslo sa plaze pre 10 dana, maltene i nisu imali pripreme, tako da je ocekivano sto jos uvek nisu kliknuli, bice to dosta bolje! Presing na zadnju liniju odlican, Fulam je pokusavao da igra iz zadnje linije, a zavrsavalo se tako sto je Leno morao da ispucava loptu, koju je Junajted uglavnom osvajao. Jedva cekam da se jos malo uigraju!
н

нова генерација

pre oko 1 mesec

Холандских тренера дефинитивно не користи Шауму.....
C

Championshipovic

pre oko 1 mesec

Na poluvremenu je MU poceo da trazi novog trenera
G

Gost26

pre oko 1 mesec

Cini ti se, znaju i oni da im je maksimalan domet 3,4 pozicija na tabeli i zasto bi ga terali bilo gde. Inace Fulam je njihova filijala tako reci njih pune cesto to su u prevodu sigurna 3 boda.
n

nadrealnooo

pre oko 1 mesec

Junajted malo jaci od kisele vode. Ono sijoc je bioa smejurija. Lik je ostavio jedno 5 itraca na klupi koji su ustvari prvi tim. Ovaj Garanco jeste promasio prazan gol,ali od momenta otkad je usao Junajted je licio na neki tim koji moze gol da da.Ovo ostalo je smejurija. Na bas dobru sezonu mozda 4 zavrse,ali mozda. Ne zavisi od njih.
E

Efendi шиптар

pre oko 1 mesec

Bogami, ako su navijači i celavko zadovoljni sa jučerašnjeg nastupa. Onda žive u tešku nebulozu. Jeste da je Manchester Jedinstvo imao par ddobre šanse ( ono na koncu , Garnacho kao je uspeo omasiti prazan gol. To je čudo. ) , al igra je bila loša. Možda je , ka sta kaže, Ten Hag ima mnogo novih igrača i potrebno je vreme da se uigraju. Al, ako nastave ovako da igraju ( pomalo sporo i dosadno) sa Arsenalu, Manchester City i Liverpool ( da ne nabrajam ekipe iz Europe) oni nemaju šanse za velike dela. Al, šta, kažu, bar su počeli sa pobjedom .
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Kojih novih igrača, tim gotovo isti kao prošle sezone.
A

Antipaticni

pre oko 1 mesec

Ukoceni ten hag se zali na zadnju liniju on je ukomponovao ne znam sto ga tolerisu vise, nije on 'taj'
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Ne znam kakve sile čuvaju ovog čoveka, ali znam da je teška prevara, i da je do sad trebao biti smenjen 5 puta. Objasniće mu neke stvari njegov zemljak na klupi Liverpula, Arne Slot. Npr. Objasniće mu šta znači zaista biti trener, i razumeti se u fudbalsku igru i taktiku.
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Ahahahahhaha od svih debilana koje sam od jutros pročitao na ovom sajtu ova uzima prvo mesto, čestitam legendo