Erik Ten Hag (Reuters)
Erik Ten Hag (Reuters)

Ten Hag vs novinari: Žao mi vas je, osvojili smo najviše trofeja posle Sitija

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.09.24. | 22:12

"Nisam Hari Poter. Morate to da shvatite", rekao je trener Junajteda

Turobno veče na Old Trafordu. Verovatno jedno od mnogih koje mančestersku publiku čeka ove sezone. Gostovao je Liverpul i pobedio (0:3), postigao tri, a mogao je pet ili šest. Junajted je bio tunjav, nemoćan, nedorečen. A prstom se, nakon takvih partija upire prvo u trenera.

"Nisam Hari Poter. Morate to da shvatite", počeo je Erik Ten Hag konferenciju za medije, pa nastavio: "Trojica igrača su se prvi put od starta sezone našli u startnoj postavi. Manuel Ugarte nije igrao ni minut - mora da dođe na određeni nivo fizičke spremnosti. Tek onda treba da ga integrišemo u tim. Siguran sam da će doprineti. Biće potrebno nekoliko nedelja, možda i ceo mesec. To je ista situacija sa mnogim našim igračima."

Izabrane vesti

Bili su novinari direktni, nisu okolišali, već su u prvi plan istakli Junajtedove mane, а хolandski stručnjak momentalno je "udario" kontru: "Možda možete da mi objasnite koje mi to greške pravimo?"

"Konstantno vraćate loptu nazad na svoju polovinu, gubite lopte i iz toga proističu šanse za rivala, dozvoljavate kontra napade u kojima ste brojčano nadjačani, dozvoljavate na svom stadionu gomilu šansi najvećem rivalu...", odgovorio je novinar, a Ten Hag se nije saglasio: “Sigurni ste? Ja ne mislim tako... Da je tako, ne bismo osvojali trofeje i pobeđivali velike rivale. Žao mi vas je, ja imam drugačije gledište", a nakon što je novinar poručio da su slabog rivala u polufinalu (pogrešno rekao Kembridž umesto Koventri),Ten Hag je nastavio: "Mislim da smo posle Sitija osvojili najviše trofeja u Engleskoj... Žao mi vas je", rekao je Holanđanin istakavši trofeje u Liga kupu 2023. i u FA kupu ove kalendarske godine.

Bilo je reči i o Kazemiru koji je greškama direktno kumovao prvom i drugom golu Liverpula.

“Kazemiro je tako često demonstrirao sjajan karakter. Svi smo bili svedoci njegovih sjajnih momenata. On će ih ponovo prikazati i vratiti se. U karijeri je osvojio sve što može da se osvoji. Nastaviće da doprinosi timu. On uvek pobeđuje" rekao je Ten Hag i dodao za kraj: "Na kraju sezone ćete videti gde smo. Ja znam gde ćemo biti. U napadu na trofeje."


tagovi

Erik ten HagMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara