Ten Hag u Minhenu peca još jednog bivšeg učenika

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.24. | 01:19

Bajern raspoložen za prodaju

Bajern mora da reši problem s viškom desnih bekova. Vensan Kompani ne krije da će povremeno 'gurati' na bok Jozuu Kimiha, koliko god ovaj to ne voleo; Saša Boe tek treba da se dokazuje, iz Leverkuzena se vratio Josip Stanišić, tu je Nusair Mazraui, a po potrebi i Konrad Lajmer.

Dakle, neko mora da ode i u Minhenu su rešili da to bude Marokanac Mazraui. Razlog je taj što za njega trenutno postoji najozbiljnije interesovanje, a Bajern dalje ne može da kupuje dok ne zaradi novac od prodaje, kako je pre dva dana zapovedio Uli Henes.

Izabrane vesti

Od ranije je poznato da Nusaira Mazrauija merka Vest Hem, međutim u priču je sada ušao i Mančester junajted, pišu engleski mediji, a prenosi Bild. Veza je, logično, Erik ten Hag, koji je pre nekoliko godina Marokanca još kao tinejdžera ubacio u prvi tim Ajaksa.

Mazraui je najbolje igrao pod holandskim stručnjakom, bila je to ona sezona u kojoj su Kopljanici išli do polufinala Lige šampiona, a ovaj postigao dva gola u elitnom takmičenju, od čega jedan protiv svog budućeg kluba Bajerna.

Kako se očekuje da Aron van Bisaka napusti Old Traford, Mančesteru će biti neophodan desni bek, a procena je da bi Nusaira Mazrauija mogao da dobije na zajam s opcionim otkupom postavljenim na 25-30 miliona evra.

Podsetimo, Bajern je 26-godišnjeg defanzivca doveo 2022. godine kao slobodnog igrača, tako da bi verovatno bio spreman i da spusti cenu kako bi zaradio na njemu i stvorio novac za ulaganja u nove igrače.

Ten Hag uveliko radi na dovođenju još jednog svog bivšeg učenika iz Ajaksa koji je trenutno u Bajernu. U pitanju je Matajs de Liht.


tagovi

Nusair MazrauiLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara