Komentari na vest

Ten Hag otvorio dušu: Prozivaju me takozvani stručnjaci, ali Junajted nije spreman da dobija svaki meč

k

kako su

pre oko 1 mesec

murinjo i solskjer odveli raspali mancester u ls ce se izucavati
S

Sandman

pre oko 1 mesec

Mozda Ten Hag nije toliko los trener, ali jednostavno on i Junajted ne funkcionise vise. Hemija i energija u ekipi deluje kao da ih neko motkom svaki dan tera na treninge i utakmice. Za njih je najbolje da vrate Murinja,on je makar autoritet i sa njim su osvojili nesto...
k

kizami

pre oko 1 mesec

Povedi i Arne Slota kad kreneš..Da spasiš bar i Liverpul..

Mali peca

pre oko 1 mesec

Tebi se svaki igrac na treningu povredi , skoro niko na utakmici , to je tvoja krivica .
a

arroyo

pre oko 1 mesec

prozivaju "takozvani stručnjaci" jednog "takozvanog stručnjaka" ne znam šta je sporno
L

Leao

pre oko 1 mesec

Smetaju mu strucni konsultanti koji napadaju ljude bez cinjenica kako sam kaze, a on potrosio skoro milijardu evra i nikakav rezultat nije napravio. Najveci uspeh u junajtedu mu je sto je od kazemira i varana napravio ispod prosecne igrace, a sanca pretvorio u rekreativca koji igra mali fudbal negde u holandiji u balonu. U drugom delu intervjua kada upravo on govori iz ugla strucnog konsultanta za situaciju vezanu za ajaks, svi su glupi i kreteni kakvim ih sve nazivima nije castio zbog poteza koji su tamo povuceni. Coveka samo treba pustiti da prica i sam ce ti reci ko je.
L

Laker

pre oko 1 mesec

Logicno, coveku igrao Evans stopera koliko ima problema sa povredama..
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Ентони 100м ...
E

Eth

pre oko 1 mesec

Pa nije ga on platio 100 m al ste dosadni vise sa tim, on je trazio tog igraca nije rekao dovedite mi ga za 100 m kriva je uprava sto ne ume da pregovara i sto kad je postavljena tako visoka cena nije se povukla.
A

Allianz

pre oko 1 mesec

Entoni 100 mil, a FOFANA, KAISEDO I ENZO FERNANADEZ SKORO 300 tragedija
4

4-4-2

pre oko 1 mesec

Ako izuzmemo eru Bobija Čarltona, Džorža Besta, Dankana Edvardsa...Junajted je u suštini Aleks Ferguson. Da nije bilo njega Aston Vila bi za njih bila gigant! Jednostavno ne znaju da sklope dobar tim, da naprave pozitivnu atmosferu u timu, manjka i discipline mada je to karakteristično za manje više večinu timova danas. I Ferguson je imao sjajnu osnovu u vidu čuvene generacije Skols, Gigs, Bekam, Bat, braća Nevil..Ovi danas nemaju ništa bez obzira što troše stotine miliona..Rupa bez dna, krivi su koji Glejzeri koji sipaju pare a nije struka što ne ume da sastavi tim i da naprave neki višegodišnji plan? How yes no što bi rekao Šojić
O

Opa Miki

pre oko 1 mesec

Prvo i pre Ser Aleksa Fergusona, Junajted je bio u top 3 klubova Engleske po veličini. Drugo, Aston Vila je gigant za Siti bez Gvardiole, za Čelzi bez Abramoviča... dok za Junajted to ne može da se kaže. I nije Junajted Ferguson, nego je cela Premijer liga bila Ferguson, jer ju je osvojio skoro svake druge godine od kako se ista igra pa do Fergijevog penzionisanja.
T

Trololo

pre oko 1 mesec

Ali ovi komentari "da nije bilo Fergusona" su toliko smesni... svi klubovi imaju neke ere gde dominiraju, svakome mozes oduzeti neku eru i ostaviti ih bez uspeha. Samo u poslednje vreme mozes reci za Siti era Arapa ili makar era Gvardiole, za Celzi era Abramovica itd.
n

nedano

pre oko 1 mesec

Ne mozes ti biti konkurentan kad si masio pojacanja ko na traci i unazadio klub jedno 5-6 god. Onana, amrabat, antony, mount, martinez, hojlund, casemiro trunke nisu unaprijedili klub, cak sta vise unazadili ga jos vise. Zaista nas ne moze uvjeriti da su ovi igraci sposobni za nesto vise. Mislim da cak i nije toliko los trener nego ce ga losa transfer politika i povrede kostati posla.
T

Trekvartista

pre oko 1 mesec

Ko je doveo Malasiju? Ko planira treninge? Ko bira stručni štab? Pa nisu te povrede slučajne, zar ti nema ništa čudno tu stručnjače? Otpustiš medicinski tim, prilagodiš treninge, radiš nešto, a ne samo kukaš....
K

K R O J F

pre oko 1 mesec

Ima istine.
G

Gost999

pre oko 1 mesec

Da jemenski Huti imaju budzet kao sto si ti imao, blokirali bi i saobracaj u Panamakom kanalu
k

kojotski

pre oko 1 mesec

Palestinci bi završili državu sa tim budžetom.