Komentari na vest

Taljeres merodavniji od Zenita, ali Zvezda danas kreće sa sklapanjem mozaika

P

Pedjast3

pre oko 2 meseca

Ma propali smo!Vidjecete kakva LS ,a u LE 4 mjesto.Sta se radi od od nase Zvezde,masakr!Dosta vise,jebe mi se za vise titule u Srpskoj ligi.Budite treci ali igrajte fudbal,idite u LK,al kao Dinamo izbacite jedan Betis,meni to vise znaci nego tri titule u Srbiji.Samo umovi koji nas vode ne vide dalje od nosa!Mars napolje!
H

Hahahahaha

pre 2 meseca

Zasto Djiga na svakoj grupnoj slici staje na prste!??????
V

Vanecious

pre 2 meseca

Ne razumem samo ulogu Kataia u ovom timu.Al ajd videcemo,tek su poceli..
m

mmkay85

pre 2 meseca

Olajinku prodati ukoliko postoji bilo koja ponuda! Potreban nam je bolji i konkretniji igrac od njega. Krilo, niti brzine, niti tehnike, niti dribling. Bukari je 3x bolji igrac! Jovanovic "na oko" bolji od Olajinke. ali kako Milojevic "obozava" takve igrace. Plasim se da ce biti starter.
D

Djorke

pre 2 meseca

Jong Vu Seol u prvom planu za levog beka. A decko 95% utakmica igrao na prirodnoj poziciji desnog beka.
i

iz sljivika

pre 2 meseca

Igra sa obe noge, u klubu je pretežno desni bek ali po potrebi i levi. U reprezentaciji isključivo levi jer im je neki Đing-Đung neprikosnoven na desnom. Mislim da će ga Milojević koristiti na desnom beku dok će mu Rodić opet biti neprikosnoveni levi.
S

Sladajac

pre 2 meseca

Počnem lepo, pažljivo da čitam i kad pročitam da Katai igrao sa lakoćom u stilu Maradone i Mesija,pestajem,predajem se ne mogu dalje...
m

molim?

pre 2 meseca

Polako ljudi, pripreme su, jeste 12 dana do početka šampionata, ali neke pozicije su sigurne. Pitanje jednog bonus igrača je rešeno, to je Mimović. Drugi bonus je takođe blizu, po mom mišljenju to je Điga/Leković. Glazer, Spajić, Hvang, Ivanić, Olajinka, Šerif su sigurni. Ove dve pripremne plus 5 kroz prvenstvo do kvalifikacija. Dovoljno vremena da se uigraju Dalsio, Seol i Rodrigez. Dodajte na to da već poznaju sistem Knežević, Mijailović, Šljivić, Kanga, Katai, Rodić uz Stojić i Jovanovića i nema zime.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 meseca

Bravo za komentar.Ima nas dosta koji ovako isto razmišljamo ali nažalost ovi drugi su agresivniji i napadniji. Videćeš kada uđemo u LŠ i u osam utakmica osvojimo dovoljno bodova da budemo u 24 ekipe koje će igrati eliminacionu fazu opet će nešto smisliti da sve obezvrede tipa LŠ više nema kvaliteta, nije to ono što je nekad bilo,Zvezdu prati neviđena sreća i tome slično. Pući će od muke izmišljaju ći nebuloza.
C

CaleB pravi

pre 2 meseca

Ne, ne, ne....ne pokusavajte da nam prodajete maglu. Kakav bre crni Taljeres ?? Zenit je ono sto ce biti merodavno, da Zvezda vidi gde je, a ne neki tamo Teljeres. A veceras ce nam Zenit zapravo pokazati koliko smo "dobri", i postaviti nas na mesto koje nam pripada.
C

CrazyNorth89

pre oko 2 meseca

I da li su nas postavili na to mesto? 😂
N

NEVEZANO ZA OVU VEST

pre 2 meseca

Šajberova titula crno belih iz 1986 se ponistaca, verovatno ce se dodeliti ZVEZDI. Jer su tu titulu osvojili nepraviöno ali Ŝajber je dodwlio voljenom klubu.
S

Sofronije III

pre 2 meseca

Pretpostavljam da si mlad, pa ti kao Zvezdaš kažem, nemoj pisati ono što nisi siguran ili u šta se ne razumeš. Nije Šajber nikome dodelio titulu, naročito ne kako ti kažeš "svom voljenom klubu". Šajber se borio protiv nameštanja i nepravilnosti, a titulu je Partizanu dodelio SUR. Pretpostavljam da nikad nisi ni čuo za to, to je u to vreme bio, pazi sad! Sud udruženog rada. Ni Zvezda nije bila cvećka, ali je bar priznala grešku i pristala da odigra ponovljeno kolo, dok je oličenje poštenja to odbilo, a onda se žalilo gore pomenutom sudu i dobilo titulu.
@

@Sofronije III

pre 2 meseca

Mozda da ponovimo to poslednje kolo iz 1986e?
S

Sofronije III

pre 2 meseca

@@Sofronije III, zašto bismo sad ponavljali kad ni tada niste hteli da igrate? Da ne pominjem da je vaša utakmica kasnila toliko da ste završili 10 minuta nakkon svih ostalih utakmica kada ste tačno znali šta i koliko vam treba. Poštenjačine!
G

GeOs

pre 2 meseca

Drago mi je za Serifa, bas nam trebao jedan takav spic. I kad je dosao videlo se da moze mnogo da pomogne. Kod Milojevica, nema sanse da ne bude starter, jer Milojevic bukvalno obozava ovakve spiceve. Spic koji se ne stedi,pravi borac, igrac od koga uvek mozes da ocekujes 110%. Ko ne vidi njegovu vrednost, neka odmah zajebe da gleda fudbal. Odmah. Koliko radi za tim, dugo nismo imali tu dimenziju (od falcinelija). Vi sto komentarisete u negativnom kontekstu, ne kapirate ovaj sport. Sport koji je toliko prost, zapitajte se sta vam je sa mozgovima i koliki vam je IQ (nadam se veci od sobne temperature).
Г

Гостгост

pre 2 meseca

Ти што не капирају су Гробари који висе на Звездиним вестима и кукају
M

Maestro

pre 2 meseca

Zvezda je polako ali sigurno postala agencija za prodaju igraca.Mi zaradimo 30 miliona od Lige sampiona,sponzori barem 7-8,transferi 15-20 i naravno kad se pokriju troskovi ostatak novca ispari a da bi napredovali mora se taj profit reinvestirati u to da dobri igraci ostanu barem jos godinu dana duze Dragovic,Nedeljkovic,Bukari,Hvan plus dovedes na vreme nekog poput Drkusica,Razvana Marina ,neko slican Late-Latu pa onda moze da se pravi rezultatski iskorak u Evropi,ovako cemo jos neko vreme da plivamo na talasu dobrog koeficijenta iz predhodnih sezona jer imamo na osnovu toga drugu godinu zaredom obezbedjenu grupnu fazu,al kad se obrisu te sezone bice potop...
A

Auhhh

pre 2 meseca

Izvini menadzeru nismo te primetili sigurno si dobar u igrici menadzer 2024
s

strucnjace

pre 2 meseca

kak si ti pametan , sigurno si imao dvojku iz fizickog
L

Letaq

pre 2 meseca

Sve je ok, ai gde je zadnji vezni? Priča se o napadaču koji nam ne treba(da Olanjika je gol igrač i to napadač, a ne krilo).
T

Tata Menažera

pre 2 meseca

Jovanovic od starta!
5

5 елемент

pre 2 meseca

Френк Кастањеда у Звезди
в

веселко

pre 2 meseca

Имамо за 3о посто лошији тим него прошле год,само бунарење ,хвалисање након побиједе над Сочијем.Нама треба 5,6 појачања да би били бар иоле озбиљан противник некоме у Европи.Ако извучемо Јанг бојс неће се рачунати гол у гостима и свака част ономе ко је то правило укинуо јер су многе екипе калкулисале укључујући и нас
G

GeOs

pre 2 meseca

A kako ti prijatelju znas da je tim 30% slabiji, a jos nije krenulo nikakvo takmicenje ? Evo, ja mislim da si ti 50% gluplji nego prosle godine.
n

neverovatno

pre 2 meseca

pa koliko treba mijailovicu i Spajicu da dodju? na sta to lici prodjose cele pripreme a njih nema?
D

Deda11

pre 2 meseca

Prijatelji bolje da ne dodju..
H

Hahahah

pre 2 meseca

Ne treba zvati igrace iz amaterske ruske lige i onda CSKA JSD 3:0 😂😂😂
d

djr

pre 2 meseca

Ne znam ko priča da je amaterska, nas je Rusija u prijateljskoj utakmici razvalila, a njima cela reprezentacija igra u ruskoj ligi.
Z

Ze

pre 2 meseca

Nema tu sta da se sklapa. Nisu doveli ni jedno pojacanje tako da tu nema mnogo price , a ni sklapanja tima.
Z

Ze

pre 2 meseca

Nema tu sta da se sklapa. Nisu doveli ni jedno pojacanje tako da tu nema mnogo price , a ni sklapanja tima.
B

Brukaa

pre 2 meseca

koliko je serif naabio komplekse komsijama malim da botuju protiv njega.
a

ajde pali

pre 2 meseca

sve vrhunska imena evropskog fudbala, Ti igraci nemaju kvalitet ni za domacu ligu
P

Penzioner

pre 2 meseca

Bravo, kako se samo seti vrhunskih fudbalskih imena za 3 ili cak 5 miliona €. Mnogi ce ostati ucveljeni sto im Zvezda ne ponudi Srpske livade. Sacekajmo kraj EP mozda ce ih Mrkela sacekati ispred stadiona i napuniti kombi. Nego kako te vi? Kad stize pehar iz Moskve?
2

2305

pre 2 meseca

nema sta da se sklapa bez napadaca..serif nije za evropu
a

ajde pali

pre 2 meseca

jedi sendvic botu
m

mrsss

pre 2 meseca

e ako vi kazete da Serif nije za evropu
j

jadnici

pre 2 meseca

koliko vas placaju za botovanje protiv serifa?
j

jadnici

pre 2 meseca

koliko vam je serif nabio komplekse
g

gluposti

pre 2 meseca

ove pripreme su totalni promasaj, da smo prosli u drugu fazu igraci ne bi imali pripreme sa zvezdom uopste...
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Pa? Valjda su profesionalci. Kolko će mbambe i ostali imati pripreme? Doće 7 dana pre prvog kola i cepaj.
H

Hahahah

pre 2 meseca

Ne treba zvati igrace iz amaterske ruske lige i onda CSKA JSD 3:0 😂😂😂
V

Volujak

pre 2 meseca

Ovi samo za plate daju 40 miliona…
S

Sofronije III

pre 2 meseca

Umesto da za te pare kupimo tvoj klub i vama poklonjeni stadion, pa da na njemu igraju naši petlići.
g

gost1989

pre 2 meseca

Kad napisu "komandovao veznim redom" zamislim Vieiru ili Zidana, kad ono Ilic.
У

УПДП

pre 2 meseca

Да ли је могуће да ви не пишете ништа о звездиној иницијативи? Невероватно.
d

dzoniiii

pre 2 meseca

raspala, zatvorena ,amaterska ruska liga i paf juce 3:0 protiv jugoslovena izgleda da nebuloze jugoslovena nemaju utemeljena.
G

Gluposti

pre 2 meseca

Taljeres je prvi u argentinskoj ligi
d

dzoniiii

pre 2 meseca

raspala, zatvorena ,amaterska ruska liga i paf juce 3:0 protiv jugoslovena
G

Goxyyy

pre 2 meseca

danas ce se videti koliko nam je odbrana losa i nadam se da ce to konacno videti stručni štab
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Druze daj bez mracenja. Polako tek druga utakmica tek se okupljamo. Seti se predhodne sezone. Porokasmo sve redom na pripremama. I? Na kraju truba u Evropi.
K

Koko7

pre 2 meseca

Evo bas cemo videti. Ko ti je los u odbrani majke ti? Stojic, Spajic, Djiga, Mimovic? Ni Anan uopste nije los a i ceka se Seol da zaigra...