Komentari na vest

Talentovaniji, jači, jednostavno bolji! Inter zadao Juventusu šah, a možda i mat (VIDEO)

1

101

pre 3 meseca

Inter je definitivno top 3-4 ekipe u Evropi. Real,Man C i Bajern i Inter su 4 najjace ekipe Evrope.
i

igor 96

pre 3 meseca

Realno kada se pogleda roster Juventusa, oni nemaju to što je potrebno da osvoje titulu, možda se to i desi ako Inter krene sa lošim rezultatima ali ćisto sumnjam, samo kad vidim vezni red Juvea nije mi dobro.
D

Dare.Bg

pre 3 meseca

Pratim fudbal 30 godina. ZA to vreme nisam video generaciju Juventusa koja igta napadacki fudbal. Pa cak i Milan, Inter, pa i Roma su svojevremeno igrali atraktivno, Inter cesto i sada.. Ali Juve je neprevazidjen. Njihove utakmice su najdosadnije u istoriji!
B

Bundjasti

pre 3 meseca

Čuj ovog, čak i Milan. Hahhaha. Bre, da ustaneš kad im izgovaraš ime, je su uz Real, najveći svetski klub svih vremena.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Bundjasti Kazem ja da ce na tvojim postovima biti najbolje zezanje. 😀 Cuj Milan, pa jos kaze uz a ne posle Reala, najveci klub na svetu. Pa vi ste samo u Italiji treci po trofejima. Drzite se tih 7 LŠ, ka Boziju zapovest. Kao da se samo to takmicenje racuna. I opet neki kompleks, samo to znate da napisete, kad ne znate sta drugo. Kakav bre kompleks od Milana bre? 😂
B

Bas je tebi veselo

pre 3 meseca

@Pjanic sa tri zutaa A sta je bitno ako nije bitan skudeto i ls?

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Bas je tebi veselo Kup pobednika kupova.
B

Bas je tebi veselo

pre 3 meseca

@Pjanic sa tri zutaa Kup Mitra Mirica i Crvenkape.Taj kup pobednika kupova je toliko bitan da tog takmicenja vise nema.Mozda je bitan kup Italije?Da,treba pobediti Bolonju,Kaljari,Sampu...to su velikani.Pored njih Real,Bajern,Mancester (koji igraju nebitnu ls) su prosto jadni i bedni.Mozda bi ti bilo pametnije da prestanes da glumis mirodjiju i sve da komentarises.Smaras.Jako.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Bas je tebi veselo Ako nisi shvatio sarkazam, onda naostri olovku.
J

Juventino10

pre 3 meseca

2003 smo igrali napadacki i prelijepo kad je lippi promjenio u ancelotijevu formaciju i nedveda mako sa krila. 2017 kad je tupko alegri shavtii da dibali odgovara 4231 sve do finala.
B

Bas je tebi veselo

pre 3 meseca

@Pjanic sa tri zutaa Dobro ja razumem sve sto je napisano.Ipak je svim navijacima Intera bitniji kup Italije u odnosu na ls.A i razumem da si za svog dosadasnjeg zivota mogao da vidis samo jednom kapitena Intera kako podize trofej ls.A i posto su vam bitni bilo koji trofeji pocnite da skupljate kupone za razne lonce i serpe.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Bas je tebi veselo Pocinjes da kmecis, a to je dosadno citati. Pozdrav.
B

Bas je tebi veselo

pre 3 meseca

@Pjanic sa tri zutaa Samo kad ti nisi dosadan,mirodjijo.Nisi objasnio koji su to trofeji bitni?Pun si sarkazma i neznanja.Pozdrav.
G

Gile Interista

pre 3 meseca

Inzagi je postao ozbiljan trener ! gotovo da obraca paznju na najsitnije detalje u taktici, napredovao je kao trener u vise pogleda, sto se tice ekipe i tu se vidi ozbiljan napredak nekih igraca, primera radi Calhanoglu deli duge lopte kao nekad Vesli Sneijder sto je dodatno unapredilo igru Intera, inace alegri je juce hteo da pobedi na onaj nacin sto Inter praktikuje, prepustio je posed lopte u prvom poluvremenu i cekao na kontru sto Inter radi protvnicima i pravo je cudo da nije bilo bar 3:0 na kraju meca za crno plave, scesni je imao bravure od odbrane sinoc, ovo je bila vise nego zasluzena pobeda, FORZA INTER DO SKUDETA 💙🖤💙🖤💙🖤💙🖤💙
8

8

pre 3 meseca

A i onaj Vlahović kad mu neko ne doda loptu odmah nešto diže ruke gestikulira kao njanjavo deta .
P

PedjaPFCCCCC

pre 3 meseca

Naravno da navijam za Juventus da osvoji jer Kostic i Vlahovic igraju tu. Ali Ljudi Inter je bolji,jaci i kvalitetniji. Cudo pravo bi bilo ako ne osvoje Skudeto.
K

Kejn sa pola terena

pre 3 meseca

Ščešnji ga prima kao nekada
P

PopajFJ

pre 3 meseca

Pjanic pardon bivši gile ..Tokom utakmice sam mislio da ces me zvati ovdje ako se tako zavrsi ..Sad potpuno čista pobjeda Intera koja bi trebala biti i izraženija za razliku od nekih utakmica gdje su sudije odlucile pobjeda je vcr cista ....I čestitam drugu zvjezdicu koju niste dozivili nikako jer se ceka od 1964-5 spremaj te pare za nove dresove 🤭
S

Salamander

pre 3 meseca

Koliko taktike, trčanja, discipline... Italijani umeju da igraju na rezultat, nema tu lepote, ali ima neka draž. Inter bolji, Juventusu ove godine i drugo mesto puna kapa obzirom na to šta su sve prošli. Glavni utisak mi je kada u 88 minutu ulaze Mkreti i Sandro i Mireti pokazuje da prelaze na 4-4-2. Jedino to zameram Alegriju, morao je ranije, mnogo ranije da proba nešto. Inter bio bliži drugom golu nego Juventus prvom. U svakom slučaju, pravi derbi.
P

Pravi pravcati

pre 3 meseca

Juventus nije imao ni jednu sansu za 96. min. Igrali su na rezultat hahahaha
M

Meni iskreno

pre 3 meseca

Draz ima njukastl luton a ovo je anti propaganda fudbala
D

DDF

pre 3 meseca

Juventus je vecinu pobeda protiv malih klubova pobedio na misice,nisu imali nijednu jacu ozbiljnu utakmicu u seriji pobeda do veceras,sasvim ocekivano je dosla pobeda Intera za gotovo sigurnu titulu Italije...Juventusu treba prvo ozbiljniji trener i jos 5-6 ozbiljnih igraca kojima su"apetiti glad za titulom",bez toga Juventus nece videti SKUDETO jos dugo vremena pored toga da italijansko prvenstvo iz sezone u sezonu sve siromasnije
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Jel igrali Kostic i Vlahovic?😂😂😂😂

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Sada ce nam se u studiju prikljuciti strucni konsultant za sudjenje, gospodin Popaj i dati analizu eventualnih spornih situacija. Izvolite... Hvala. Dakle, u prvoj situaciji imamo nepravilno izveden aut Interovog igraca. Ko zna kako bi se to odrazilo na utakmicu da sudija nije Interista. U dve situacije imamo igrace Intera koji kod kornera loptu stavljaju blize golu u odnosu na liniju. I naravno, Tiram koji bez ikakve potrebe zbunjuje Gatija koji ubacuje loptu u svoju mrezu. Generalno, dosta kontraverznih odluka na stetu juventusa, na sta smo i navikli.
N

N P

pre 3 meseca

3 zvezdice! 10 godina kontinuirane dominacije... Ko je bolji!?
E

Evo ti odgovor

pre 3 meseca

Pa naravno da je Inter bolji...Inter ima 4 boda vise i utakmicu manje od Juventusa,danas je Inter pobedio Juventusa ,tako da Inter je bolji...koliko zvezdice imate,koliko LS imate vi a koliko ima Inter,jel Inter ikada ispao u drugu ligu?Ne!!! Koliko triplete imate vi,a koliko ima Inter ?Svake godine vam se prepisivaju namestaljke i skandale,tako da decko gledaj kakvo je trenutno stanje i uzivaj u fudbal...ove godine je Inter jaci i nadam se da ce Inter osvojiti titulu zato sto zasluzuje,najbolja odbrana,najbolji napad i najlepsa igra ,a ti navijaj da Vlahovic uzme titulu za najboljeg strelca u Evropi za uvodnih 30 dana u godinu ;)....sportski pozdrav
I

Ivan 48

pre 3 meseca

Ligu sampiona imate samo jednu vise, i to je doslo 2010, do tada nijeste odigrali nijednu utakmicu finala od seltika i 60 ih, kalco ste odbranili titulu prvaka samo 60 ih i 2006 posle svega, u svim ostalim prametrima juventus je iznad inetera, trofejima i kontinuitetom , cak evo najbolji ste zadnje 4 godine pa nijeste ni odbranili prvenstvo, vec ste uzeli samo jedan skudeto. Tek je pola sezone i rano je pricat, inter zna drugi dio da se raspane kao kula od karata, al ove godine u italiji nema konkurenta.
B

Bundjasti

pre 3 meseca

Jedini bolji tim od I tera je Milan, ali oni imaju Piolija na klupi tako da svaka priča o tituli pada u vodu. Pre dve godine titulu su im doneli Zlatan(psihološki), i Rade Krunić na terenu uz tada standardne i u punoj formi Tea i Leaa. Odlaskom Maldinija, Milan je izgubio i dušu.

Gostirista

pre 3 meseca

Hahahahah druze predji na odbojku, Miljkovic igra ubija...
M

Mojne tebra

pre 3 meseca

Budjasti@ Kako, šta, kada?😂😂
g

gledam samo

pre 3 meseca

koliko je kompleksa juve nagomilao ovim klubovima iz milana kada se oni lože na ovakav juve koji je nikada slabiji i raduju pobjedama od 1 0 . Pa Juve cim se procisti od poluigraca koji su zalutali u klub popice ove klubove u casu vode to samo coravi ne vide
p

pitam za drugaaaaa

pre 3 meseca

Jel igrao Dušan Silni?
I

Igi33

pre 3 meseca

Koliko je samo iskompleksiranih navijača FMP-a koji pljuvaju po Vlahoviću ovo je odvratno. Da tako vređaju reprezentativca svoje države. Tačno se vidi da smo dva univerzuma. Juče izađe tekst kako je Luka Jović postigao pobedonosni gol u pobedi Milana i nijedan jedini negativni komentar nekog navijača Partizana nismo videli. Kakvo ste vi zastiđe za Srbiju ovo je prizor. Sram vas bilo.
m

mare_cn69

pre 3 meseca

Ne pljujem ja njega sto je Partizanovo dete, nego zato sto igra za koga igra, plus ponasanje i i taj ego, taj metroseksualizam, gremice, frizurice... FUJ!!! Dok je tamo, sve najgore mu zelim, tacka, kraj rasprave!!! DUSAN, DUSAN, VAFANCULO!!! PEZZO DI MERDA, GOBBO JUVENTINO!!!
j

je_suis_ronaldo

pre 3 meseca

Inter je za 2 klase bolja ekipa....bravo za moje umjetnike....forza Inter :)
S

Stefan Milosevicc

pre 3 meseca

Ali ovo poredjenje Engleske lige i Italijanske… Okej sto imaju vise para za skupe igrace ali su vecina izvikani igraci. Valjda vam je jasno da je u Italiji vise posveceno na taktici i da je zbog te taktike Inter zamalo osvojio Ls protiv Gvardiole
Z

Za malo

pre 3 meseca

Malčice
S

Stefan Milosevicc

pre 3 meseca

Lepo ste napisali juventus limitran tim!
K

Klobasinjo

pre 3 meseca

Italijanski fudbal je čar, prava ljubav i ono što ljubitelj ostvrskih preplaćenika nikada neće razumeti. Slobodno gledajte Njukasl Luton a Seriju A ostavite nama romantičarima. Inače Inter pokazao da je postao ozbiljna ekipa koja ove godine vrlo verovatno uzima skudeto. Ako izbace Atletiko mislim da mogu do kraja i u LŠ. Sjajan derbi.
1

101

pre 3 meseca

Atletiko ce izbaciti 99%. Jaca su ekipa. I posle , malo srece i sve je moguce. Inter moze svakoga da pobedi. Nije bolji od REala, ali nije nemoguce da ga pobedi. Nije ni puno losiji.
x

xxy

pre 3 meseca

Derbi jedna velika katastrofa!Sav jad i beda Kalča u derbiju

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Pao sam tiket! 👍😀 Hvala Bogu na tome i sto sam pogresio u prognozi utakmice. Ko je citao komentare iz najave, zna o cemu pricam.
I

Internazionale

pre 3 meseca

Ako si pao! Barem ne tugujes zbog toga !
B

Bundjasti

pre 3 meseca

Svi su pratili tvoje postove jer si nam jako, jako bitan u našim životima.

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

@Bundjasti Vidis, tebe cemo svi zapamtiti i pratiti zbog izjave da Milan ima bolji tim od Intera. Ko to napise, treba ga pratiti i dobro se zabavljati citajuci. Jedino je problem sto ces promeniti nik jer nemas hrabrosti da se potpisujes svojim. Ali, prepoznacemo te po gluposti...
B

Bundjasti

pre 3 meseca

Pjaniću brate, što si kompleks. Samo sam rekao da si totalno nebitan lik, a ti odmah pao u depresiju. Opusti se i uživaj u komentarima ljudi koji se "ne razumeju", kad te već toliko zabavljaju. Nema razloga za tugu, čak ni za feustracije zbog toga što si fan manjeg kluba iz Milana. Veliki pozdrav.

Momisici1908I#

pre 3 meseca

Cisto i zasluzeno,nebitno je li 1 ili 4:0 samo se pitam malo o kalcu kad je jedan ovakav Juventus drugi. Inter iz utakmice u utakmicu sve bolji⚫️🔵
Z

Zorroo

pre 3 meseca

Pokrali juve,kakvi lopovi
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

ahahahaa
J

Juve

pre 3 meseca

Jedni zadovoljni sto vodu 1-0 drugi zadovoljni sto gube 1-0 ko ono kad su u grupu pa him obijem ekipama odgovara rezultad i sa tim prolaze dalje i ne interesuje hi da rizikuju
V

Vukkkk

pre 3 meseca

Vlahovic jednu sansu nije dobio za 90min.. Fali Kijeza dosta, nadam se da ce igrati zajedno sledecu.
F

Fukk

pre 3 meseca

Šta nije,šta izmišljaš,on je i kriv za poraz, na 0-0 imao zicer i ne ume da primi loptu,odbi se od njeg kao o drvo ,da je dao gol inter bi posrljao napred a ovi ih dokrajčili iz kontri
V

Vukkkk

pre 3 meseca

Osim toga sta je imao za celu tekmu?? I Haalanda i Lewandowski redovno mase i lakse sanse ali i dobiju jos 5takvih, ovaj loptu kasvetnu dobio nije.
F

Fukk

pre 3 meseca

Nemoj mi sad 'osim toga',rekao si nije NI JEDNU ,a ni lewandovski nema više prilika kad igraju protiv intera, igrali su protiv intera a ne protiv osasune ako nisi skontao!
V

Veliki Engleski Fudbal

pre 3 meseca

Ne znam u sta ste gledali, utakmica puna tempa mnogo prilika... Losiji Juventus dosta al opet se igralo na obe strane posebno Inter koji je mogao zabiti bar jos 2 gola najmanje. Za vasu informaciju poslednje plasirani Engleski klub dobije 100 miliona vise nego Italijanski prvak za TV prava. Inter zadnjih 10 sezona nije potrosio vise nego je zaradio. I opet kao takvi ravnopravni u finali sa Man City cak i sa onim djučetođ od Lukakua.
J

Juve

pre 3 meseca

Dobija Engleski klubovi zato sto oni igraju fudbal i zato su popularniji traze se vise tv prava dok Italijani navijaju uglavnom navijaci od ranije
V

Veliki Engleski fudbal

pre 3 meseca

@Juve Nemoj ti meni objasnjavati zasto dobijaju toliko novca za Tv prava, pogotovo ne tako plitko. Englezima svaka cast kako su podigli ligu, privukli imvestitore. Al sve se okrece nece ni oni dovijela.
M

Mnogo prilika

pre 3 meseca

Ni jedna jedina za Juventus, Somer imao jednu odbranu kad mu je Vlahovic dodao loptu po zemlji sa 16m. Hajde sto lazes nas, ali sto lazes sebe.
V

Veliki Engleski fudbal

pre 3 meseca

@Mnogo prilika Gdje si tacno, vidio da sam napisao da je Juventus imao mnogo prilika? Iako je imao bar 3 solidne i jednu odlicnu kada Vlahovic nije primio loptu... Sledeci put gledaj reprizu i dva puta citaj pa komentarisi...
R

Roberto Baggio99

pre 3 meseca

Forza Inter molim ove koji ne vole Italijanski fudbal da se drze Engleza.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Realno bolji tim inter,i fizički mocniji, i u juveu znaju da je njihova najveca snaga sto igraju na sedam dana,da je tu neka evropa raspali bi se...fali tu klase kreativnosti a to košta... Ovaj mali alkaraz je ono što im treba sve lopte brze i u napred...bice pojačanje...
P

Pročitah naslov

pre 3 meseca

Pomislio sam inter dobio 6-0. Kad ono..

ДејвФранкфурт

pre 3 meseca

Какав хркљуш игра овај Ђубрентус, негледљиво. А што је још горе, за Серију А, они су други, страшно.
n

negledljivo

pre 3 meseca

Nakon engleske premijer lige, mucno je gledati ovaj italijanski derbi. Mogo sporiji kalkulantski fubal. Cinjenica da je Juve sa ovakvom igrom suvereno drugi na tebeli pokazuje gde je danas italijanski fudbal. Sacekusa do sloma zivaca, Prvo poluvreme ni sut prema golu, U drugom malo po malo i strasljivo. A onda napoko agresivno ali po obicaju u zadnjih desetak minuta. Alegri je trener poslog veka. Izbaci Kostica najpreduzimljivijeg danas, a onda Vea nista. Po obicaju. Vlahovic opet sirenje ruku, ceka loptu...Sit sam tih "finisera" koji cekaju da im drugi sve odrade..Tuga je da ce ovakav Juventus igrati Ligu Evrope dogodine. Sa "igracinama" tipa Mireti...Svaki osrednji italijanski ili spanski tim zgromice ih.
A

Acap466

pre 3 meseca

Jadni i tužni žabarski fudbal. Treba ih sad posaditi sve ispred tv a i da odgledaju Newcastle Luton od juče. Valjda bi se postideli. Usput, ima i gore, npr danas Trabzon i Bešiktaš, čemer i jad.
R

Riko-1908

pre 3 meseca

Cekaj pa gledali smo taj Njukasl protiv Milana, razbio ih milan u obe utakmice. Gde ti je bio taj fudbal, ono sto ti gledas trk tamo trk ovamo i opet nista, padaju neki vrljavi golovi, zato su svi talenti u engleskoj propali....
I

Internazionale

pre 3 meseca

Gledaj engleze i ne komenarisi Italijane. To sto imaju Italijani ovi ne mogu dok postoje.
@

@Riko

pre 3 meseca

Brzo zaboravljas. City je osvojio LS pobedom protiv tvog Intera. Trk tamo, trk vamo i prvak Evrope.
K

Koji Englezi

pre 3 meseca

legija stranaca i petro dolara
I

Internazionale

pre 3 meseca

Jeste osvojio City, ali se usrao do poslednje minuta. Potrosili su 2 milijarde samo na odbranu tako da bi bila bruka da nisu posle 10 godina .
B

Barenečea

pre 3 meseca

Je l' pokazivao grudi Vlahović zna li se šta???
N

Nije

pre 3 meseca

Pokazivao je pekarski stomačić.
R

Roberto Baggio99

pre 3 meseca

Atmosfera cista 10 kakva koreografija ludilo,navijaci i na kraju pobeda.Acerbi alal ti vera majstore izvukli su te iz rupe i gledaj gde si sada odličan stoper.Derbi kao derbi tezak al brate utakmica bar meni je bila vrh uzivao sam svaku sekundu ⚫🐍🔵⭐⭐
j

jaaa_

pre 3 meseca

se smorio 15x
G

Gledalac

pre 3 meseca

Vlahovic pun sebe,umisljen i bahat.misli da se sve vrti oko njega,usao u neku formu,davao golove protiv slabijih ekipa i sad ce opet da stane,protiv vecih ekipa ne postoji,da moli Boga bar da daje golove protiv manjih ekipa i da igra za neke vece klubove,inace mu karijera ide nizbrdo,a onda svi znamo kako to ide.
J

Jdjsk

pre 3 meseca

Nisam njegov fan. Ali prijatelju da znas iole malo fudbala, znao bi da cela ekipa mora da radi za devetku, a ova alegrijeva ekipa je antifudbalska, doduse imao je jednu jedinu loptu i to mu se odbilo ka od panja
V

Veljko9

pre 3 meseca

Sasuolo ih sabio i ti kazes slabija ekipa, jos dao 2 bombe :D.. Cinjenica je da mora da poradi na kontroli lopte recimo ali ima sve za devetku kao sto je Haaland npr, visina, snaga, brzina, leva noga, skok.. ali fale saigraci da mu serviraju sanse, nema on De Brujnea, Bernarda Silvu, Fodena..
@

@veljko

pre 3 meseca

razlike je "samo" sto bi haland dao gol u onoj sansi gde se ovom nasem lopta odbila ko od panja
g

gusto

pre 3 meseca

Vlahodrvos!!!!!
F

ForzaInter

pre 3 meseca

Je li igrao najbolji i najefikasniji napadač na planeti zemlji po adminu iz Mozzarta, Dušan SILNI hahahaahha 🇷🇸😂😂😂 Mislim da je ostao kući noćas i vježbao gestikulacije prema sopstvenoj klupi i tribinama 😂 🏆⚫🔵💪🏻
V

Varčina

pre 3 meseca

Vlahović je jedan iakompleksiran igrač sa puno kompleksa
K

Kgofp

pre 3 meseca

Žalosno navijati za juventus
J

Juve 1982

pre 3 meseca

Za Juventus se ne navija, Juventus se voli!
M

Makks

pre 3 meseca

Ljudi moji, nisam hejter ali koliko los derbi... Pogledah celu utakmicu i videh mnogo pocetnickih gresaka i amaterskih poteza. Za 96min nisam video nijedan dribling, potez koji bih pamtio. Limitirani igraci, ludilo. Tiram IQ 70, Darmian toliko ogranicen da bole oči, Gati pre 20 godina ne bi mogao igrati ni Seriu B, Kostic za 65min nije uspeo da uputi ni JEDAN JEDINI normalan centarsut, Mhtarijan sve ima a nema nista, Mekeni bi mogao na ragbi ako ga prime, a ovaj Kambijaso je ko? Klovn, cunj na sred terena ili sta? Di Marku neko treba oštro uklizati medju noge kako bi prestao da se folira, a Arnatutovic je malo deblji od mene. Na niske grane je pao fudbal ako je Lautaro ubedljivo najbolji strelac Serie A. Barela vazi za Top 3 vezna lige, a ima 3 gola i 2 asistencije na 20 utakmica? Smesno. P.S. Ipak je komenatator pobednik veceri koji je rekao da je Tiram odigrao sjajan mec, a momak je zajebo sve sto je mogao.
E

Engleska 1234

pre 3 meseca

Prati druze drugu ligu ne bacaj hejt mi sto volimo .....
Z

Zuga 74

pre 3 meseca

Jel si ti gledao fudbal ili kriket...derbi vrhunski pravi muski...!A ti posto volis ljigavi ostrvski balet sledeci vikend preskoci cuveni "Calco"
I

Internazionale

pre 3 meseca

Jeb...te Englezi !
@

@Engleska

pre 3 meseca

Niko ti ne brani da volis. Ni jedna jedina prilika za Juventus, Somer imao jednu odbranu kad mu je Vlahovic dodao loptu po zemlji sa 16m. Hajde sto lazes nas, ali sto lazes sebe. Voli, slobodno.
@

@zuga šugica

pre 3 meseca

Calco ne postoji. Mozda Calcio.
M

Makks

pre 3 meseca

@Zuga, gde sam spomenuo Premier ligu? Nesto si pomesao. Probaj ponovo.
S

Sempre Ac Milan

pre 3 meseca

Samo potvrda onoga šta svi znamo,inter je u ovom trenutku najbolji italijanski tim
A

Ahha

pre 3 meseca

Vlahodrvos protiv vecih timova ne postoji,vise zutih nego suteva u okvir gola,neka pumpa on one slabije ekipe i da se nada da ce zbog toga da igra u top klubovima,porediti ga sa Halandom,Mbapeom,Kejnom,Levom je smesno,malo iznad proseka napadac.
N

Nikos1988

pre 3 meseca

Vlahovic je odlican napadac, ali ima problem u glavi, cim ga ne ide krece nervoza i to je kraj sto se tice te utakmice, sto se videlo i veceras
@

@Nikos

pre 3 meseca

I upravo to sto si napisao je razlog zasto nije dobar igrac vec malo iznad proseka
I

Internazionale

pre 3 meseca

Idemooooo. Polako ali sigurno skudeto se vraca kuci.
F

Forzajuve

pre 3 meseca

Juventus bez 3 top pojacanja nema sta da trazi
B

Braćiljano

pre 3 meseca

Vlahović je jedna od nadobudnijih pojava evropskog fudbala.
L

Lazeta

pre 3 meseca

Da on je kriv za ovaj poraz... Druze nije jednu sansu dobio za 90minuta
7

739201

pre 3 meseca

Juventus igra ruzan fudbal.
s

s___

pre 3 meseca

Ne bih da ovako upadam na vest koja nema veze sa Romom, ali voleo bih da me razumete iz jednog razloga. Sutra se sastaju vučica i Kaljari, voleo bih da pozovem sve zaljubljenike u Romu i Kalčo, da dodju u lokal " Caffe Roma " koji se nalazi u Dositejevoj 17 u Beogradu. Da pratimo utakmicu, pijemo pivo i odamo počast najvećem - Rivi! Još jednom oprostite na upadu, živi bili! Čestitke Interu na pobedi u derbiju 🇮🇹
G

GostLazar

pre 3 meseca

Cao druze, jedno pitanje. Jel se skupljate svake nedelje kad igra Roma ili je to samo sutra? Sutra radim, ne mogu nikako, ali nekad ako se ukaze prilika sto da ne, volim fudbal, volim drustvo i secam se da su se moj otac i ujak druzili sa prijateljima tamo neke 2006 kad se igralo SP, kasnjje su pratili Seriu A s vremena na vreme, a mene vodili kao dete, pa eto cisto da pitam. Pozdrav!
s

s___

pre 3 meseca

Svaki put kada Roma igra. Živ bio! Bude sjajno zezanje
G

Gist

pre 3 meseca

Bravo, lep gest, Riva jeste bio velik ne samo igrac, vec po onome sto se zna o njemu i covek
s

s___

pre 3 meseca

Riva je najveći! Najveća priča u istoriji Italijanskog fudbala sa njim i njegovim Kaljarijem, jedan Skudeto za čobane i bandite!