Dušan Tadić (©Reuters)
Dušan Tadić (©Reuters)

Tadić negativan na koronu, igra protiv Midtjilenda

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 20:05

Srbin u poslednjem trenutku uskočio u tim

Kao neki filmski scenario, gde se čeka završna reč, dozvola i ona stiže u poslednjem trenutku, u „minut do 12“.

Dobra vest stiže iz Danske: Dušan Tadić je negativan na koronu, pokazao je test koji je morao da uradi da bi dobio dozvolu da zaigra večeras za Ajaks u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Dokaz da je tako je stigao i iz tabora Kopljanika i sa sajta UEFA, gde su objavljeni sastavi Midtjilenda i Ajaksa, a u kojem je i srpski vezista. To je odlična vest i za srpskog selektora Ljubišu Tumbakovića, jedna briga manje, pošto mu glavobolju zadaje Filip Đuričić, koji je zaražen kovidom.

Tadićev prvi test uoči puta za Dansku je, navodno, bio lažno pozitivan, kao i još nekim igračima Ajaksa i pretila im je zabrana da zaigraju protiv Midtjilenda. Tvrdili su iz Amsterdama da svi ti igrači, uključujući i Dušana, imaju antitela, jer su pre nekoliko meseci preležali koronu, ali nije vredelo.

Usledio je novi test, koji je pokazao u poslednjem trenutku da Dušan Tadić, Andre Onana i Rajan Gravenberh nisu ponovo zaraženi. I sva trojica će se naći na terenu u Danskoj.

A, naknadno su doputovali i Zakarija Labjad i Marten Stekelenburg, koji nisu bili u avionu sa ekipom, pa će šansu čekati s klupe.


tagovi

Dušan TadićLiga šampionaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara