Veličković pred Borac: Moraš da respektuješ nekog ko dolazi iz mesta gde se poznaje košarka

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.02.20. | 16:14

"Jedan loš dan i vraćaš se kući", kaže kapiten crno-belih

Partizan trenutno drži prvo mesto i u ABA ligi i ima dobru poziciju u Evrokupu, a sada mu sledi Kup Radivoja Koraća gde će crno-beli braniti trofej koji su osvajali u poslednja dva izdanja.

Partizan će u petak igrati protiv čačanskog Borca. Utakmica počinje od 19 časova i 30 minuta. Prijala je mala pauza Veličkoviću.
"Malo sam se regenerisao. Imali smo dva dana u programu profinom, gde je pažnja bila na tome da uđemo sveži u Kup. Period koji smo imali prethodne nedelje bio je emotivno težak. S dosta pražnjenja. Posebno što smo promenili parket i otišli u šumu", rekao je Veličković za Partizanov zvanični Jutjub kanal.

Izabrane vesti

Da li je to Novici prijalo to što se treniralo u Košutnjaku?
"Ja sam posmatrao. Smeta mi menjanje podloge, bio sam velika podrška saigračima. Ne treba naglašavati taj timski duh stalno, a posle treninga niko ne ode odmah kući, nego ostanemo svi zajedno da se malo zezamo i tako".

Na terenu će u dresu Borca biti Dušan Miletić, a kraj klupe Marko Marinović.
"Miletića svi pratimo kako igra, to je dobro dete. Košarka je u Čačku nešto posebno i Borac je ekipa za svaki respekt. Borac je prvi u oba takmičenja koja igra, a i da nije tako Borac zaslužuje posebnu pažnju. Moraš da respektuješ nekog ko dolazi iz mesta gde se zna košarka. Ne treba nikoga potcenjivati, treba odigrati maksimalno, jer se takvim odnosom izbegavaju stvari koje nisu poželjne, poput povreda. Neće biti lako, jer je otvaranje turnira i nema nazad. To je utakmica u kojoj nema povratka, jedan loš dan i vraćaš se kući. Specifičan je kup i mnogo je teško", kaže Veličković.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara