NAJAVA DANA (petak, 1. maj): Ništa bez Belorusije i sporta preko džojstika

Vreme čitanja: 4min | pet. 01.05.20. | 08:05

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

SMOLEVIČI - ENERGETIK BGU, 15.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Domaćin još uvek nije dobio nijedan meč ove sezone. Tri pobede i tri nerešena ishoda glasi njegov dosadašnji učinak, a poslednji u nizu neuspeha je poraz od Dinamo Minska sa 3:1. Energetik će s druge strane pokušati da prekine niz od tri uzastopna poraza, dok je prethodno ostvario tri pobede u koje spadaju i one nad ekipama Minska i BATE Borisova. Ovo će biti njihov premijerni susret u najjačoj ligi Belorusije, prijateljski odigran krajem februara Smoleviči je dobio sa 2:0, kao i tri prethodna u sezoni 2016/2017. i to identičnim rezultatom (1:0).

Izabrane vesti

DINAMO MINSK II – SLUCK II, 12.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Dinamo Minsk ove sezone melje sve pred sobom. Od šest odigranih mečeva dobio je pet, uz jedan remi. Postigao je pri tom čak 19 golova i primio samo dva. Sluck je posle dve pobede na startu vezao četiri meča bez trijumfa (dva poraza i dva nerešena ishoda) i trenutno zauzima središnji deo tabele. Interesantan podatak govori da je ekipa iz Minska tri prethodna duela sa ovim rivalom dobila identičnim rezultatom 3:0, a Sluck je na ukupno dvanaest odmeravanja uspeo samo tri puta da zatrese mrežu Dinama.

MINSK II – TORPEDO ŽODINO II, 12.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Domaćin igra odlično. Od šest mečeva dobio je pet uz jedan nerešen ishod i trenutno je na trećem mestu tabele. Torpedo je nešto lošiji, nalazi se na sedmom mestu sa tri pobede, dva remija i jednim porazom na istom broju mečeva. Minsk je dva prethodna međusobna odmeravanja dobio rezultatom 4:1, a sličan ishod očekujemo i ovog puta.

RUH BREST II – GORODEJA II, 13.00
(Fudbal, Liga rezervi Belorusije)

Ruh Brest je u prošlom kolu prekinuo sjajan niz od četiri uzastopne pobede pošto je izgubio od Torpeda u gostima sa 3:2. Na pomenuta četiri duela postigao je 12 golova, a primio dva, i nalazi se na petom mestu tabele. Gorodeja je sa pet poraza i jednim nerešenim ishodom poslednja na tabeli i to zasluženo. Primila je najviše golova u prvenstvu čak 19, i postigla samo dva. Ovo će biti njihovo premijerno odmeravanje, a pitanje pobednika je imajući u vidu sve pomenuto prilično nedvosmisleno.

GAVLAS – VRABLIK, 09.30
(Stoni tenis, TT serija, Češka)

Egal rivali, neugoni i neprevdvidljivi. Tako se kotiraju Gavlas i Vrablik jedan naspram drugog, a valja znati da su se njih dvojica osam puta sastajala od poslednje dekade marta. Trenutno je 4:4 u pobedama, pa može da bude zanimljivo. Treba videti, može li Gavlas da vrati Vrabliku za poslednji meč u koji je izgubio.

KLEPRLIK – VALENTA, 10.00
(Stoni tenis, TT serija, Češka)

Ako Kleprlika ne čeka baš čist zicer, onda ga bar očekuje i više nego izgledna prilika za slavlje. Uostalom, vreme je za popravni posle tri poraza i jedne pobede zabeležene poslednjeg dana aprila, dakle juče. Kleprlik je Valentu u poslednje vreme dobijao tri puta, pa deluje da nema razloga da to ne ponovi i ovoga puta. Pošto je Valenta u izrazito lošoj formi, stvar je potpuno jasna. 

pro100 - Virtus.pro, 15.00
(E-Sports, COUNTER-STRIKE: ESL One)



Kazahstanski Virtus nije se baš proslavio u poslednjoj sezoni ESL Pro lige. Tačnije, može se reći da je kasno upalio, pa mu dve pobede u samoj završnici prve faze nisu donele plasman dalje. Zato će uvodni duel kvalifikacija za Rio pokušati protiv ekipe pro100 da okončaju pobedom, za šta imaju solidne šanse.

Natus Vincere - Espada, 14.00
(E-Sports, COUNTER-STRIKE: ESL One)


Ako vam kažemo da Espada tek s vremena na vreme iskoči u prvi plan na velikim turnirima, dok je Natus Vincere tek u poslednjem trenutku ispustio priliku da se bori za prvo mesto u prethodnoj sezoni ESL Pro lige, onda je jasno kome ide uloga favorita. Pobeda Ukrajinaca jednostavno ne bi smela da se dovede u pitanje.

Mousesports - FaZe Clan, 17.30
(COUNTER-STRIKE: ESL One – kvalifikacije)


Vreme je za pravi derbi. Finalista jedanaeste sezone ESL Pro lige udariće na petoplasirani FaZe Clan koji mi sa velikom pažnjom pratimo zbog nastupa Nikole “Nika” Kovača, koji je već godinama unazad među najboljim igračima planete. Da li će njegovo iskustvo i smirenost večeras presuditi, ostaje da vidimo, ali sigurno je da je FaZe željan revanša.

Team Liquid – FURIA, 21.00
(COUNTER-STRIKE: ESL One – kvalifikacije)

Tri kvalifikaciona meča FURIA rešava u svoju korist. Team Liquid je jednom omanuo, a FURIA ga je u martu već savladala. Čeka se ovaj okršaj koji treba da raspravi neke odavno zadužene račune. Ne isključuje se neizvesnost, s nešto većim nabojem u sastavu Team Liquida koji ima pravo da se nada preseku lošeg skora na mečevima s ovim rivalom.  

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara