Svlačionica Mančestera se ruga Brazilcu: Zakazao svadbu usred priprema

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.10.19. | 22:08

Sad ga nema u prvom timu

Kao da nema kraja nevoljama na Old Trafordu. Em Mančester junajted ne može nikog da pobedi, em igra tako da ne može ni da se gleda, em su mu povređene glave zvezde ekipe poput Davida de Hee i Pola Pogbe, em atmosfera u svlačionici slavnmog kluba nije idealna.

Svedoče o tome informacije ostrvskih tabloida kako se svlačionica narugala Brazilcu Fredu i ne da mu mira od zadirkivanja kako je „ispao smešan u društvu“. O čemu je reč?

Izabrane vesti

Skupo plaćeni vezista (angažovan pre godinu i kusur dana za 59.000.000 evra iz Šahtjora) je pred kraj prošle sezone tražio od Ole Gunara Solskjera da propusti veći deo letnjih priprema pod obrazloženjem da je zakazao svadbu u otadžbini i da ceremoniju venčanja mora da odradi pre početka Kopa Amerika odiržane, takođe, u Brazilu. Sve zato što se nadao da će biti na spisku selektora Titea i učestvovati u osvajanju titule na prvenstvu Južne Amerike. Problem je nastao zbog toga što se Fred oženio u julu, kad je Mančester već bio na turneji po Australiji, pa je propustio šansu da se nametne stručnom štabu. Na sve to nije bio ni u selekciji Brazila, jer ga Tite, jednostavno, nije pozvao, iako se ovaj tome nadao.

Ostao je bez šanse da osvoji zlatnu medalju, a usput i da se nametne treneru na klupskom planu. Jedino je dobro prošao na privatnom, ali kad su saigrači shvatili šta se sve izdešavalo letos krenuli su da ga prozivaju kako nije vukao baš najpametnije poteze. Neće to Fredu pomoći na planu samopouzdanja, posebno ako se zna da se ni kod Žozea Murinja nije naigrao, a ni Ole Gunar Solskjer ga ne vidi kao startera u onim najvažnijim utakmicama.

Doduše, Fred je odigrao po 90 minuta protiv Astane i AZ-e, što bi moglo da znači da će ga u četvrtak videti beogradska publika na susretu sa Partizanom u Ligi Evrope.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara