Mazraui (© Reuters)
Mazraui (© Reuters)

Svi znaju da je kraj: Ajaks priznao poraz, Mazraui se seli u Barselonu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 14:13

Bez centa obeštećenja

Isteraće svoje Nusiar Mazraui. U Ajaksu mu se ne ostaje, u Barselonu mu se ide, još mu sa Nou Kampa namiguju da ga jedva čekaju, pa će marokanski desni bek na leto postati član katalonskog giganta.

Za džabe. S obzirom da mu 31. maja ističe ugovor sa holandskim prvakom, prema pravilima FIFA od 1. januara ima pravo da zvanično pregovara sa drugim klubovima. U ovom slučaju samo jednim, jer je već odavno posredstvom agenta Mina Rajole uspostavio kontakte sa Blaugranom i čini se da će dobiti šta je želeo. Mesto u Ćavijevoj ekipi, gde će zameniti Seržinja Desta.

Izabrane vesti

Počeli smo pregovore o nastavku saradnje pre nekoliko meseci. Stvarno želimo da Mazraui ostane, ali evo već je maltene kraj decembra, a ništa se ne dešava. Znate u kom pravu to vodi“, nevoljno vrti glavom Ediv van der Sar, izvršni direktor Ajaksa.

Na taj način će Kopljanici izgubiti još jednog igrača bez obeštećenja, pošto je golman Andre Onana dogovorio prelazak u Inter narednog leta.. S druge strane, ponosni su što čuvaju bivše asove na rukovodećim pozicijama. Nedavno je novi ugovor potpisao sportski direktor Mark Overmars, a uskoro bi trebalo i njegov saradnik, Edvin van der Sar.

Želeo bih da se oprobam u ovoj ulozi, ali u inostranstvu, jednog dana. Ugovor sa Ajaksom mi važi do juna 2023. i počeli smo pregovore o produžetku. Nismo završili posao u Amsterdamu“, dodao je nekadašnji holandski reprezentativac.


tagovi

Nusair MazrauiAjaksEdvin van der Sar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara