NAJAVA DANA (nedelja 1. mart): Večiti ili derbi Španije? I to nije sve...

Vreme čitanja: 3min | ned. 01.03.20. | 08:33

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji očekuju poslednjeg dana sedmice

C. ZVEZDA - PARTIZAN, 18.00
(fudbal, Srbija 1)

Zvezda ima tri sjajne evropske sezone, ali ne uspeva da kvalitet, uz veliku bodovnu prednost na superligaškoj tabeli, pretoči u dominaciju u večitim derbijima. Podatak koji deluje interesantno: na 15 poslednjih derbija ako je neko dao gol, bio je to – Partizan! Ako rezultat nije bio 0:0, onda su crno-beli postigli bar jedan (i uglavnom jedan) pogodak.

Izabrane vesti

REAL M. - BARSELONA, 21.00
(fudbal, Španija 1)

Večni rivali, iako drže prva dva mesta u Primeri slabo igraju u poslednje vreme, a posebno su slabi u napadu. Da li to znači da će doći 0-2 gola? Moguće, ali treba znati prte svega da je Barselona slavila na             šest od poslednjih El klasika na kojima je bila gost.

EVERTON - MAN. JUNAJTED, 15.00
(fudbal, Engleska 1)

Crveni đavoli su sačuvali mrežu u psolednja tri kola, dok je Everton postigao namanje po dva gola u poslednje četiri runde Premijeršipa. Junajted inače nije izgubio od ovog protivnika na deset od poslednjih 11 odmeravanja u svim takmičenjima.

TOTENHEM - VULVERHEMPTON, 15.00
(fudbal, Engleska 1)

Neverovatni Vulfsi igraju paklenu odbranu koja im je sačuvala mrežu na poslednje tri utakmice u ovom takmičenju. Ali ako se zna da je na poslednja tri odmeravanja ova dva tima u svim takmičenjima palo 3+ gola, situacija postaje zamršenija.

RB LAJPCIG - LEVERKUZEN, 15.30
(fudbal, Nemačka 1)

Lajpcig je sačuvao mrežu u poslednja tri kola, a na 12 mečeva u poslednjih 14 rundi Bundeslige je postigao najmanje po dva pogotka. I Leverkuzen je najmanje dva puta tresao mrežu, ali ne pet susreta u poslednjih šest kola.

LEĆE - ATALANTA, 15.00
(fudbal, Italija 1)

Tim iz Bergama je doživeo samo jedan poraz na poslednjih 18 gostovanja u ovom takmičenju,a u poslednja četiri kola je postigla najmanje po dva pogotka. Sem toga niej poražena na 10 od poslednjih 11 odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

KALJARI - ROMA, 18.00
(fudbal, Italija 1)

Rimljani su postigli najmanje po dva pogotka na pet od poslednjih šest gostovanja Kaljariju u svim takmičenjima. Na poslednjih 11 odmeravanja ova dva tima Vučica nije doživela poraz.

PSV - FAJNORD, 14.30
(fudbal, Holandija 1)

Po dva gola Fajenord je postigao u poslednjih sedam kola, a PSV na 23 od poslednjih 28 domaćinstava u Erediviziji. Tim iz Ajndhovena nije slavio samo na četiri od poslednjih 28 domaćinstava u ovom takmičenju.

LION - ST. ETJEN, 21.00
(fudbal, Francuska 1)

Sent Etjen je gubio na poluvremenu, ali i na kraju na poslednjih pet gostovanja u ovom takmičenju. Na poslednja tri odmeravanja ova dva tima na kojima je Lion bio domaćin u svim takmičenjima došlo je 0-2 gola.

C. ZVEZDA - C. OLIMPIJA, 21.00
(košarka, ABA 1)

Do kraja regularnog dela ABA 1 lige ostalo je još tri kola i borbe za plej-of su sve žešće. Tako će biti i danas u međusobnom obračunu Zvezde i Olimpije koji traže svoje mesto među četiri najbolja tima. I jedni i drugi variraju u formi, ali bez sumnje Beograđani imaju bolje pojedince. Te su i bliži pobedi. Zbog važnosti meča ne očekujemo veliki broj poena.

(Foto: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara