Komentari na vest

Sve kvote za Euro: Englezi prvi favoriti za tron, a dokle ide Srbija?

D

Dokto134

pre 2 meseca

SPANIJA
e

ercov

pre 3 meseca

Francuska, Nemacka, Portugal, Belgija i Italija su favoriti u odnosu na ostale mada je poznato da EP zna po neki put da iznenadi sa nekim autsajderom.
P

Plavi10

pre 3 meseca

Bilo bi dobro prije nego sto se podjemo kladiti da Piksi rekne dali ce ljepse polovice od igraca dolaziti u Kamp i koliko puta.
n

nola1.

pre 3 meseca

ocekujem od fudbalera poniklih u Partizanu da zbog urusavanja kluba od strane svih struktura u zemlji, bojkotuju reprezentaciju, to je najmanje sto mogu da ucine
b

bosko2020

pre 3 meseca

Englezi max domet polufinale, ako i to.
s

sashki85

pre 3 meseca

male kvote 😁 25 da ce mo u finale? 15 polufinale itd ... pa ja ovoliku kvotu dajem hrvatskoj a ne nama 😅
D

DakaCZ

pre 3 meseca

Ako nam se poklope kockice mozemo da prodjemo kao treci.Engleska i Danska svakako imaju prednost.Nisam vise klinac da se lozim bez ikakvog pokrica.
M

MSt

pre 3 meseca

Iako nisi klinac, i dalje se lozis. Bićemo 4. U grupi, takav nam je mentalitet na velikim takmičenjima, što bi reko jedan moj prijatelj: takvi smo fabrički.
Đ

Đ3

pre 3 meseca

Ajmo ovi mudajlije što pričaju da ćemo dobiti 10,15 komada, evo kvota na Engleze 1,50, ajmo bar svaki od vas po 100e i eto fine dnevnice, ali ne smijete ni to, samo lajati ko pudlice, ja isto mislim da smo dosta loši, ali ne serendam svaki dan i na svaku vijest, ajdee čkapi.. uložite.
C

Comi81

pre 3 meseca

Poklon kvota 2.25 Srbija ispada u grupi...
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

Stavi stan na tiket pametnjakovicu😆😆😆prpa a?
T

Triton

pre 3 meseca

1bod protiv Slovenije nas maksimum,Engleska ce nam dati 4+ ,Danska 3
P

Pa da

pre 3 meseca

Nema od Engleza nista kao i svaki put sto ih uzdizu u favorite bilo da se radi o SP ili tek prestojecem EP. Zadnjih 50 godina je tako uvek u gornjoj zoni favorita ali nikad nista da osvije. Ovde su po meni Francuzi glavni favoriti uz domacina Nemacku. Mi daj Boze da lrodjemo grupu.
I

Ima nade

pre 3 meseca

Kolika je kvota, da svaku utakmicu u prvom poluvremenu dobijamo bar 2 gola, a u drugom poluvremenu više nego u prvom?
L

Laker

pre 3 meseca

0 bodova ali Srdjan Mijailovic ce moci da kaze da je igrao Evropcko

plivajuci zamajac

pre 3 meseca

Neka brate, neka igra, zna se po cijem naredjenju je pozvan mi ce da bojkotujemo svakako. Nije smeo da pozove urosevica, belica, bazdara, jovanovica, antica, nikolica i arandjela stojkovica, ali dobro
G

Gostttt

pre 3 meseca

Koja je kvota da primamo 10+ golova ili 15+ golova? Kvota na pobedu Engleza je cak 1,5, dusu dala za kucu i imanje.
J

Jano...

pre 3 meseca

Ima ko se hoce zeniti,.. Ako se svidimo jedno drugom,pristajes da obavimo prosidbu na utakmici?Hehe Hrvatska zasluzuje vece sanse sigurno.Mislim da su odmah negdje iza Njemacke favoriti
R

Rio Ferdinand

pre 3 meseca

Engleska osvaja 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
?

??

pre 3 meseca

Samo preko nas mrtvih
G

Gary Neville

pre 3 meseca

Football is coming home.
D

David Beckham

pre 3 meseca

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 uzima turnir bez poraza
a

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre 3 meseca

Zamislite odemo do finala i kad se Piksi strucnjak vrati u Srbiju kaze "Pa, jel sam vam rekao? Ko su ti Englezi?"
O

OčekivanjaBez

pre 3 meseca

Sve preko 2 boda u grupi za mene bi bilo iznenađenje od ove ekipe, a sve na osnovu naš igre u kvalifikacijama. Sa Dancima ne možemo da trčimo (pregazili nas u prihateljskoj), Englezi su druga vasiona za nas, a Slovenci jesu najslabija ekipa u grupi ali mi nismo mogli da dobijemo čak jo Bugare koji su lošija ekipa od Slovenije..tako da što se mene tiče, očekivanja su apsolutno nikakva posebno jer vidim da se vode na EP neki menadžeraki igrači koji su u domaćim kombinacijama…
D

DidierDrogba11

pre 3 meseca

Najviše primljenih folova u grupi, kvota 1.15
P

Paradox89

pre 3 meseca

Da ne prodjemo grupu poklon kvota 2.25
J

Jana iz Saraorca

pre 3 meseca

Hoce li neko da me zeni?
K

Kimmi

pre 3 meseca

Sve može, samo ne smijemo da dozvolimo da Englezi osvoje trofej.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Objavite detalje ugovora selektora, da znamo koliko košta "turizam" u Nemačkoj!
G

Gembler pravi

pre 3 meseca

Ja bi se kladio, da čemo se prošetati kroz grupu, kao skroz plitav potok.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Protiv Engleske nas spasava sto je to i njima prva utakmica, a znamo da te velike reprezentacije ulaze oprezno i stegnuto u turnir, pa cemo tako mozda primiti samo 3-4 gola umesto realnih 7-8. Protiv Slovenije sve moze biti, i poraz, i nereseno, i neka luda pobeda uz 2-3 primljena gola, nesto tipa 3:2, 4:3 itd posto sa ovom odbranom nema potrebe da pricamo o cuvanju mreze. I onda sa Danskom, vidim svi pominju kao pobedimo Sloveniju i X sa Danskom dovoljan za prolaz, samo sto je ta Danska svemirski brod za nas i pobedice nas glatko. Sve u svemu realno je od 0-3 boda, mozda u slucaju nekog ludog scenarija sa tri boda prodjemo grupu, realnije je da se to ne desi i tradicionalno posle tri utakmice pakujemo kofere, nista drugo ne treba ocekivati i svaki drugi ishod bice cudo.
l

lol2

pre 3 meseca

Ako iko ne stedi prve utakmice to su Englezi. Na SP u Rusiji uvalili Panami 6 komada, u Kataru uvalili isto toliko Irancima, na Euru 2020 dobili Hrvate 1-0 a po igri su mogli 3-4 komada da im uvale. Dakle jedna ekipa koja sebi dize moral i samopouzdanje upravo u prvim utakmicama, plus tu dodaj gladnog Belingama koji oce da se pokaze pred celim svetom itd... nadam se da gresim ali realnost minimum 3-0 za njih.
A

Ante081

pre 3 meseca

@lol2 hahahahaha, 2020 su hrvatsku dobili sretnom golu sterlinga, dovoljno je pogledati statistiku te utakmice
I

Igorrr

pre 3 meseca

Srbija će igrati finale kvota bedna 25! Trebalo bi da bude bar 250!
?

??

pre 3 meseca

Male su kvote bas
A

APAJDIN

pre 3 meseca

Francuska i Nemacka po meni favotiti broj 1., iza njih Engleska, cetvrtu pouiciju ce zauzeti neko iznenadjenje a to iznensdjenje neka bude Srbija, gledam navijacki ali tesko sa taktikom i odbranom sa kakvom igramo godinama...Zadnju dobru utakmicu Srbija je odigrala protiv Norveske u Oslu u LN i pre toga drugo poluvreme u Portugalu...