Komentari na vest

Sve je spremno za veliku Interovu žurku na San Siru ili se i Milan nešto pita?

I

Internazionale

pre 12 dana

Duvajte ga Milanovci sa sve Tea Hernandeza!
N

Najjaci su

pre 12 dana

Ovi pajseri koji znaju da ce biti x jer je tako dogovoreno tamo negde hahahhahaahha
P

Pazite ovako

pre 12 dana

Stavite kucu i okucnicu na X! Na sastaku navijaca je dogovoreno da se tako odigra zbog mira u gradu. Informacija iz prve ruke! Zahvalice te mi se oko pola 11.
Z

Zoyyy

pre 12 dana

Svaka cast za analizu, cekamo sutra nove fikseve.
I

Inter Milan

pre 12 dana

Bato ujutru u banku po kredit ako si to uradio.
Z

Zoii

pre 12 dana

Iskreno ocekujem X jer nikom nije u interesu da Inter pobedi. Na derbijima uvek bude po 10tak hiljada navijaca iz "gostujuce" ekipe sto uvek moze da se vidi kada kamera zumira bocne tribine, cesto izgledaju kao da je tu 50-50% i svi se dobro zabave. Tako da domacinstvo u ovakvim mecevima skoro da nista i ne znaci sem dodatni pritisak kao moranje. Veceras X za mir u gradu, a sledece kolo ukrstanje sa ekipama iz Torina gde bi Inter pred svojim navijacima proslavio Skudeto
Z

Zoyyyy

pre 11 dana

Bravo, ubo si od reci do reci.
N

Ne znam sto se dize prasina

pre 12 dana

Kad idalje kad je idalje najveci Italijanski klub Juve 36 liga goto kao Inter i Milan skupa. nebitni klubovi.
I

Internazionale

pre 12 dana

Ti se vrati u prvi razred, pod broj dva u Evropi ste niko i nista imate 2 lige sampiona slucajno.
I

Inter

pre 12 dana

Oduzmi pola i tu ste negde. Znas i sam zasto.
M

Misstteerrr

pre 12 dana

Milanovi kad bi igrali sa po jednom nogom opet ih inter ne može dobiti u ovakvoj situaciji,titulu ne smeju i neće proslaviti na san siru
I

Internazionale

pre 12 dana

Cujemo se veceras.
I

Internazionale

pre 12 dana

Gde si neznalice, rekao sam ti cujemo se veceras !
I

Inter

pre 12 dana

Sto volim ove sto se ispale sa ovakvim komentarima. Pa oni ih ni sa dve noge ne mogu dobiti, a kamoli sa jednom. Lepo si se ispalio.
I

Inter

pre 12 dana

Ispratio sam neke stranice Intera i Milana, i jedni i drugi su imali neke neumesne objave, od Interovih da i dalje zele da ponizavaju Milan, do Milanovih kako zele da obrisu i izglancaju pod sa Interom u derbiju. Stvorio se taj neki naboj i moranje, kao sto je jednima gust da osvoje protiv najveceg rivala, drugi ne zele ponizenje da se to isto desi. Obrni, okreni, konacan rezultat ove sezone se ne moze promeniti, i ako se matematicki ne osvoji Skudeto u derbiju, vrlo verovatno dolazi pred domacim navijacima, gde bi ipak atmosfera bila lepsa. Ja bih voleo da se danas osigura titula samo iz jednog razloga, a to je ona neumesna proslava Skudeta od strane igraca Milana, ali da to Inter veceras gospodski proslavi, bez omalovazavanja igraca ljutog rivala. Od nas navijaca se svasta moze ocekivati, ali to igraci ne treba da rade.
K

KIMI 85

pre 12 dana

Drugo vreme, nazalost. Pre su se igraci vise postovali medju sobom, bio je rivalitet ali u granici. Nikad nije predjen taj neki nivo neukusa. Danas, u poslednjih par derbija, kao neka mrznja, cast izuzecima. Neki igraci preteruju u izjavama. Inter je zasluzeno prvi, titula zasluzena, igraju najbolji fudbal, planski su sve odradili, bolje od Milana, koji nije imao jasniju ideju oko igrackog kadra niti oko stafa koji i dalje muku muci sa medicinskim timom, i gde nema prave uloge ko je zaduzen za sta tacno. Cestitas, primis ljudski cestitku i to je to. Sve ostale napacene izjave, iskompleksirane, nema potrebe.
I

Inter

pre 12 dana

Ma meni je ok da bude nekog naboja na terenu, to i jeste draz derbija. Ali prozivanje rivalskih igraca od strane samih igraca mi je bas onako nesportski potez. Dok traje mec neka bude skoro pa svega, ali kad se zavrsi, sve ostaje na terenu. Mi navijaci se svakako bockamo i podbadamo.
h

host

pre 12 dana

Mene samo zanima gdje ce stat veceras 10 miliona Interovih navijača veceras.
R

Roberto Baggio99

pre 12 dana

Nadam se boljoj utakmici nego Real -Barca da se digne derbi na jos jedan nivoo.
M

Milan se ne pita

pre 12 dana

Ništa evo još malo pa punoletstvo kako se ne pita i to se neće promeniti ni narednih bar 20ak godina, a verovatnije je da će se ugasiti nego što će ponovo osvojiti LŠ. Klasičan Notingem Forest nove generacije.
G

Gost0007

pre 12 dana

Ako je tako, onda Italijanski klubovi mogu odmah katanac da stave jer Milanovih 7 nikada nece stici, uzgled Milan nije u jednoj dekadi osvojio kao npr Notingem. Cak ne moraju ni do 7, neka krenu od jedne i zelim im to za razliku od tebe koji mrzis Milan iz dna duse, zasto? Ne znam, niti me briga. Avaj, ocekujem dobru utakmicu, Milan utucen posle Rome, a Inter puca od samopouzdanja, kako god, titulu im cestitam, bili su odlicni u Seriji A.
a

arroyo

pre 12 dana

ja se nadam bate da se sprdaš jer u suprotnom imaš prilične probleme
J

Juventino10

pre 12 dana

Nemoj tako, ipak su osvojili jednu titulu, ne znaju ni oni kako hahah
G

Gost0007

pre 12 dana

@Juventino, osvojili su 2 puta, postuj klub koji je isto puta osvojio kao i Juventus npr. Sada mozes nastaviti da se smejes.
@

@Gost0007

pre 12 dana

Ne mrzim Milan, nego me volim da čitam gluposti. Kada vidim da mi neko napiše kako je Milan dobar klub ili da ima dobre igrače, isto tako i za Arsenal, a tek je Arsenal smešan klub, Milan je jadan bar nekada osvajao, ovi nikada niti će. Milan treba doživljavati kao neki Ajaks, klub koji je imao uspeh, ali ga neće ponoviti i to je to.
S

Sempre Ac Milan

pre 12 dana

Osvojio inter skudeto večeras ili iduće sedmice manje bitno svakako su ga zaslužili!Iako je lepo kad se dobije derbi večeras se utakmica gleda sasvim opušteno pa kako bude!Inter šampion Milan drugi? ovako ili onako!Čestitke interu na skudetu!FORZA MILAN!!!