Komentari na vest

Sve je gotovo: Amorimovi Lavovi opet na krovu Portugalije, uklesana 20. zvezdica

H

Hehee

pre 12 dana

Amorim stvara ozbiljnu pometnju benfici i portu koji su godinama bili neprikosnoveni,ne znaju šta ih je snašlo,ništa im nije jasno
P

Prelepo

pre 13 dana

Esforço, Dedicação, Devoção e Glória💚🤍
R

Ringlova

pre 13 dana

Ne mogu da te Amorim, Amorim i sa bez tebe živim...
V

Voždovac

pre 13 dana

20. zvezdica? Svaka čast.
ш

шуми

pre 13 dana

стварно је болесно да се свуда свађате по порталима.Истина је да је Павловић не довољно квалитетан фудбалер ,дечко је борац али нема знања.Туга је да ми немамо бољег .Морамо схватити да ми немамо играче.Наш најбољи играч игра у Турској и има 36 година ,а друга два играју у Арабији.Крштену лигу играју само Влаховић и Костић ,има још пар наших који играју небитне улоге у Италији али све је то лоше.Ми смо ниво Словеније и то је то ,борба за рееће место.Плашим се да нам енглези не дају 10 комада
G

Goros

pre 13 dana

Imamo boljeg, nego si ostrašćen pa ne vidis.
G

Gorostas

pre 13 dana

Dušan Tadić je bio najbolji srpski igrač pre pet godina. Vise nije najbolji srpski igrač, ali ti ne mozes da shvatis da on nije vise najbolji srpski igrac.
G

GOROSTAS

pre 13 dana

Imamo boljeg, nego eto, ili si ostrascen, ili si ograničen. Slep nisi, al ti ne da neko ograničenje u mozgu da budeš realan da je Pavlovic los.
G

GOROSTAS

pre 13 dana

Stvarno je bolesno da ne vidiš da je Pavlovic ocajan posle svih ovih utakmica. U stvari nije bolesno, vec bezobrazno.
F

FYI

pre 13 dana

Tu istu ligu igraju Jovic i Simic, i to za ekipu koja je bolje plasirana od Juventusa.
G

GOROSTSS

pre 13 dana

Imamo lose rezultate jer ne igraju najboljih 11. Bukvalno ni jedan igrač u prvih 11 ne zaslužuje to mesto. Plus selektor koji ne poznaje sramotu i taktiku.
l

laker

pre 13 dana

Pavlovic nam je najbolji stoper ali je daleko od kompletnog stopera, Samardzic je bolji od Tadica trenutno.
X

Xcv

pre 13 dana

Terajte se u 3 lepe vi sto i na ovoj vesti smarate sa vasim blizanackim prepucavanjima. Svaka cast Sportingu. Zasluzeno sampioni. Amorim je odlican trener i ti se videlo jos pre 2 ili 3 godina kada su uzeli prvu titulu posle 20 godina. Inace Liga Nos je simpaticna liga ali nikako da izadje iz pelena. Fudbalska nacija 1/1, talenat, kvalitet, navijaci, struka ali opet sem vodece trojke nema nikog da iskoci. Tu je Braga kao 4. tim u poslednjih 15-tak godina, ali nikad nesto vise da urade. Vitoria Gimares je veliki klub, Boavista takodje. Ko se seca bili sampioni pre nekih 25 godina, ali nema ih nigde. Mnogi i nemaju navijace po Portugalu. Uglavnom se sve svodi na vodecu trojku + Braga.
G

GOROS

pre 13 dana

Država unistava Porto.
Л

Лошми98

pre 13 dana

Мирко Топић на одличном путу да заврши у лигама петице, погледајте слике са тренинга, дечко изрезан до голе коже, одиграо одлично скоро против Порта и сада против Бенфике + уписао асистенцију. Надам се да је то нови репрезентативац из Вошине школе јер их дуго нема, још од Сергеја.
H

Haxer

pre 13 dana

Porto mi je najdrazi u Portugalu, ali svaka cast Sportingu potpuno zasluzena titula. Trenutno su najbolji tim, a pritom igraju izuzetno lepo i efikasno.

Bojan Urosevic

pre 13 dana

smarasss Ne gube zbog Pavlovića titulu nego prosto ne mogu svake sezone iz prve postave prodati 8 ili 9 igrača i da nalaze talente istog ili boljeg kvaliteta prosto nemoguce to može da traje jedan period ali na duži period nema šanse pogledaj Ajax gde se nalazi zato što je tako radio prodavali sve što vredi pa evo i Benfika ,Porto, Lion ,Dortmund .
v

vulex

pre 13 dana

Ne znam zasto toliko delije mrze Kalabu pa decko je prava Srbenda kako krvari u dresu rep ne pamtim da se iko toliko zrtvuje.. A sto je najjace on je u svakom takmicenju medju najbolje ocenjenim igracima, znaci ima milion dobijenih duela, intervencija, uspesnih dugih lopti..itd. U kvalifikacijama za Euro treci najbolje ocenjen u nasoj rep nakon Mitra i Tadica..
G

GOROS

pre 13 dana

Ma ne gubi Slazburg zbog Pavlovica, ma nije gubio Partizan zbog Pavlovica, ma ne gubi reprezentacija zbog Pavlovica. Nemojte da dirajte Pavlovica sa video bima od prošle nedelje. No, no. Nije lepo, naljutiće se neke čike.
V

Vulex

pre 13 dana

Jel moze onda ma boks da predje molim te. Trebaju nam fudbaleri. Eto neka postane bokser i nema veze kada budu otvarali neki sali javice se sa video bima.
G

Gostgost

pre 13 dana

Niko ne mrzi Pavlovica. Decko jednostavno ne zna, odavno losijeg stopera u reprezentaciji nismo imali, a on igra svaku 90 minuta. Makni ga kad ne zna.
N

Nidzza97

pre 13 dana

Eto Topic pobedio Benfiku i upisao asistenciju, Belic pobedio Twente i izabran za igraca utakmice a poziv dobijaju Racic i Djuricic koji greju klupu u Sasuolu i Panatiakosu..
s

smarasss

pre 13 dana

vise sa tom mantrom, sto ne spominjes pavlovica prokletnika koji unakazava timove sve? Otisao u bazel i iskiksirao derbi i doneo cirihu tako titulu evo bazel se jos nije oporavio od njega bori se za opstanak. Danas igrao skandal puklu 2 0 od rapida pukli i ligu i kup, znaci sa njim salzburg gubi titulu nakon 12 godina.
@

@nidzza

pre 13 dana

Pavlovic najslabije ocenjen igrac danas.Belic zamenjen a ti pises igrac utakmice.Koga pokusavas da slazes?
N

Nidzza97

pre 13 dana

Prosle sezone sa njim uzeli titulu i ove i prosle im medju najbolje ocenjenim igracima. Mada na stranu Pavlovica, dokle cete gledati reprezentaciju na to ko je odakle?!! Fudbal nam je nikad gori i mozemo da dozivimo istorijsku bruku a vi vredjate igrace na osnovu toga ko je iz pfk a ko iz czv.. Govorim realno, pogledaj na sofascore sezonu Djuricica i Racica, momci em sto su u katastrofa timovima em sto ne igraju, znaci klupa a dolaze u rep i onda pogledaj Topica i Belica, pa i Nastasica, sve utakmice startuju i igraju odlicno ali dobro.
N

Nidzza97

pre 13 dana

Pogledaj na instagramu Az Alkmara, Belic igrac utakmice i u komentare ga svi hvale kako je ratnik.. Ali kazem eto vi gledajte Gudelja i Lukica :)
G

GOROSTAS

pre 13 dana

Ja sam pogledao na Sofa skoru učinak Sašo Lukića Andrije Živkovića Nikole Milenkovica. Ubedljivo najgori a igraju stalno. Racica i Djuricica nece ni da pozove. Ali ovu trojicu koji su svaki put na Sofa skoru najgori. Tipa Sašo Lukić najgori statistički ma svetskom iz Milenkovica. Andrija Živković ubedljivo najgori od svih. A Pavlovix svaki put losa ocena ali i sama statistika. Ali ne Racic i Djuricic su problem koji i ne igraju ta takmicenja i glavni su krivci za lose igre, a nisu ovi gore spomenuti iako igraju iako mozemo da vidimo te statistike?! Plus ces da ti nama delis lekcije o tome da neko ovde deli reprezentaciju a to zapravo radis ti.
G

Gostgost

pre 13 dana

Da li vi shvatate da igraci sredine tabele portugalskog i holandskog prvenstva nisu za reprezentaciju, ma kako da se zovu i iz kod kluba da su potekli? Tacka, kraj diskusije.