Milan Smiljanić (©MN Press)
Milan Smiljanić (©MN Press)

Suspendovan Lola Smiljanić: Moraće i da plati

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.09.24. | 16:26

Zbog incidenta na derbiju omladinaca

Neće Milan Lola Smiljanić po lepom pamtiti prvu utakmicu protiv Crvene zvezde u trenerskoj karijeri. Omladinci Partizana su potpuno nadigrani od strane večitog rivala (0:3), a da stvari budu gore, Smiljanić je dobio crveni karton zbog konflikta sa pomoćnim sudijom.

Partizanov trener je bio revoltiran što sudija Dejan Trifković pri rezultatu 1:0 nije isključio defanzivca Crvene zvezde zbog starta nad Ognjenom Ugrešićem, što su gosti smatrali da je dovoljno za isključenje. A nije se desilo i domaćin je brzo, u samo dva minuta, postigao dva gola. Posle toga je Smiljanić ušao u klinč ka pomoćnom arbitru, a glavni mu je ubrzo zbog neprikladnog ponašanja, pokazao crveni karton.

Izabrane vesti

Očekivala se sankcija za mladog trenera i ona je, na kraju, doneta. Nekadašnji vezista i kapiten Parnog valjka kažnjen je 30.000 dinara i dva meča suspenzije. To znači da ga na klupi neće biti protiv Čukaričkog i Spartaka.

Umesto njega, ekipu bi trebalo da vode pomoćni treneri Nikola Prebiračević i Nebojša Marinković. Upravo je Čukarički prethodne sezone bio koban po crno-bele. Slavio je oba puta. Na Teleoptiku je bilo 1:0, a u drugom delu sezone, Partizan je doživeo debakl (0:4) i na taj način se oprostio od borbe za titulu. Crno-beli se posle četiri kola Omladinske lige Srbije nalaze na osmom mestu sa šest bodova.


tagovi

Milan SmiljanićOmladinska liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara