Komentari na vest

Surduličani predstavili novog trenera pred susret sa Borcem

Z

Zoki legendo

pre 8 dana

Sve najbolje, dobar covek i trener
B

Bajdas

pre 8 dana

Zoki legenda Milica!Sjajan covek i vrhunski trener.
M

Marko235

pre 8 dana

Zoki Murinjo mi je bio trener. Sa njim imam dosta dobra iskustva. Bio je posten prema igracima, ako treniras dobro i slusas sigurno ces kod njega igrati. Za defanzivu je ekspert. I vrlo je inteligentan covek. I rezultati su mu dobri gde god je radio. Bio je prvi sa podmladkom Vojvidine u Omladinskoj ligi Srbije vise puta. IMT je uveo u prvu ligu. Sa Kabelom je bio prvi u Drugoj ligi. Nie on kriv sto mu je predsednik kluba bio to sto je bio i sto je muljao sa strane. Tako da ako u Radniku postoji bilo kakav potencijal Zoki ce sigurno znati to da iskoristi. Ovi sto ga pljuju ovde mi nisu jasni. Ne poznajete coveka, a spremni ste da ga ispljujete lagano. Bas onako bez veze.
N

Ns komsija

pre 8 dana

Ja sam sa Limana i znam da u Kabelu NASEM KABELU vode i klub prevare i lazovi koje zive od glasova i uzimaju pare od Vojvodine.Kasne plate igracima i trenerimaLopovi.Sportski direktor Gbric.Covek zvani lepak...!!Zile sekretar alkoholicar.Jedino mi zao sto Sava Pavicevic(ozbiljan trener i gospodin)trosi vreme sa prevarama.Mada je koliko cujem on je u Kabelu zbog Zbiljica.Na Limanu se sve zna.Bosanac kao trener??Gledao sam njegove treninge.Zalosno!!!
P

Panta panter

pre 8 dana

Imt, Kabel.. Hmmm... Klubovi u kojima se trener pita kao,, svinja u karneksu"😀...
G

Gost1002

pre 9 dana

Zoki stara novosadska prevara od trenera.. pravi halabuku oko sebe a najvažnije je šta predsednik kaže ko će igrati. Biće cirkusa oko njega sigurno,klasičan srpski trener sa sistemom igre bez organizivanog napada,krila.. ne zna se ko gde ide.
z

zoki znalac

pre 8 dana

V

Veliki si strucnjak

pre 8 dana

Gde god je radio bio prvi na tabeli, Kabel, Imt, Sloven… kako to bez sistema i igre :) mislim da si bas zavida i ljubomoran kad mozes ovakve lazi da pises
D

Debeli Sremac

pre 8 dana

Sa Slovenom nije bio prvi, u Kabelu je moja baba mogla biti trener s obzirom na gospon Snajpera predsednika, a plus tome vodio je nameštene utakmice što dovoljno o govori o stručnosti ovog gospodina.
M

MakiMilici

pre 8 dana

Šta je bilo kad si se probudio?