"Bulatović, Krznarić i Marinković"
"Bulatović, Krznarić i Marinković"

Superligaška pijaca: Rad doveo štopera sa iskustvom Lige šampiona, Radoš na Čairu, Krznarić u Lučanima

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.18. | 09:38

Pojačali se Spartak, OFK Bačka, a Nenada Marinkovića traže četiri kluba

Bulatović, Krznarić i MarinkovićNa obe strane Topčiderskog brda je neobično mirno, tek po jedan dolazak realizovali su Partizan i Crvena zvezda, ali ima i te kako zanimljivih informacija u ostalim superligaškim klubovima tokom prelaznog roka.

Iz Niša stiže aber da je Radnički pred angažmanom dovojice proverenih igrača iz naše lige. U pitanju su Radoš Bulatović i Dušan Mićić. Iskusni štoper je sporazumno raskinuo ugovor sa Radnikom iz Surdulice i zaputio se ka Čairu, gde bi trebalo da započne treći mandat, pošto je u crvenom dresu igrao u sezoni 2013/2014, kao i od zime 2015. do minulog leta.

Izabrane vesti

Zajedno sa njim ekipu novog trenera Bobana Dmitrovića trebalo bi da pojača i 33-godišnji vezista, Mićić, jesenas zapažen u dresu Radnika, a Sportski žurnal piše da je dogovor s nekadašnjim prvotimcem Napretka, Borca i Vojvodine na pomolu.

Milan Perendija protiv Vejna RunijaIsti izvor navodi da je Milan Perendija pojačao Rad. Nekadašnji đak Partizanove omladinske škole, koji je karijeru gradio u Vardaru, Rabotničkom, ruskoj Mordoviji, a kao član rumunskom Ocelula igrao i Ligu šampiona, sleteo je na Banjicu i iskustvom bi trerbalo da pomogne mladom timu u pokušaju da izbori opstanak.

Drugi adut Građevinara na tom putu mogao bi da bude Nenad Marinković. Iako je njegov brat Nebojša nedavno napustio klub, Rad je zainteresovan za fudbalera lučanske Mladosti, koga bi rado videli i treneri Borca, Javora i Spartaka.

Kad je o Subotičanima reč, doveli su štopera. U pitanju je Nemanja Tekijaški (20), dosadašnji prvotimac pančevačkog Železničara, koji je potpisao ugovor na tri i po godine. OFK Bačka se pojačala defanzivcem moldavske Sperante Aleksandrom Tasićem i napadačem lokalnog TSC-a, Lukom Jovanovićem, dok se iskusni golman Nemanja Krznarić vratio u Mladost iz Lučana, pošto je jesenas branio samo dvaput za Radnički. Krznarić je zamena za Nikolu Petrića, koji se preselio u švedsku Bromapojkarnu.

(FOTO: Star sport, MN Press, Star sport)


tagovi

Dušan MićićMilan PerendijaMladost LučaniNemanja KrznarićNenad MarinkovićRadRadnički NišRadnikRadoš BulatovićSrbijasrpska pijacaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara