Komentari na vest

Sudijska komisija priznala grešku: Gol Liverpula bio je regularan (VIDEO)

r

rsczz

pre 12 meseci

Juce uzivo u prenosu vidilo se iz aviona da je gol regularan... I sta sad? Vratiti bod Liverpulu, oduzeti Totenhemu? Ponavljanje utakmice? Englezi najveci muljatori u fudbalu definitivno!
D

Djape45

pre 12 meseci

Dobra ideja, da trener ima pravo jednom tokom meca da je ubaci, i da glavni sudija mora da gleda snimak bez obzira sta sudije iz var sobe rekle. Iako ono juce je presedan, pre svega na mecu Liverpulu gde je jedino objasnjenje da var sudije nisu bile u var sobi u trenutku desavanja.
v

vldblk9a

pre 12 meseci

Kakav crni presedan, pa prosle godine sudija je kako je sam izjavio, zaboravio da izvuce linije kod gola Tonija protiv Arsenala. Npr prosle sezone su se izvinili Arsenalu za svoje grrske 3x u sezoni kojima su direktno ostetili arsenal za 5-7 bodova. Inace totenhem je vec godinama najzasticeniji klub u engleskoj, kako od sudija tako i od medija, zato su i ubedljivo najomrazeniji klub u engleskoj.
Z

ZzzRrr

pre 12 meseci

Za manje sumnjive situacije, VAR se gleda po 2 minuta. Ovde je odluka doneta u roku od 15 sekundi. Prosto neverovatno!
m

miliona

pre 12 meseci

Odmah se videlo bez linija bez vara da nije ofsajd , iz aviona, to nije greska, to je namera... izgleda da su sudije nase prvenstvo gledale
A

Archie

pre 12 meseci

Tamo se komisija odmah javlja da prizna grešku, a kod nas ćuti, iako nakon svakog kola ima materijala za polemiku. Ne znam za šta ih plaćaju.
д

дон јое редингтон

pre 12 meseci

шта се клоп.прави наиван, кад његоб играч даје аутогoл у задњим секундама штеларска гамад није им довоњна штела већ и понижавајућа да буде, у задњим секундама, данас су два фаворита продала и то на дуплу шансу, х2, и 1х, кботе 1,18, багра ...
I

IQ

pre 12 meseci

77
B

Bukvar

pre 12 meseci

Prvi razred, prva strana. Nauči slova, zatim pisati, nakon toga pametuj.
N

Niko posebno

pre 12 meseci

Da si gledao utakmicu znao bi da nema govora o namještanju. Liverpool se borio do kraja da ne primi gol. Tottenham šanšu nije stvorio sa dva igrača više. Da je Liverpool ostao sa 10 igrača možda bi i dali gol u nekoj kontri. Ovako nije se moglo.
д

дон јое редингтон

pre 12 meseci

клоп се прави наиван а зм да је штела,
M

Mile led

pre 12 meseci

Izgleda da je Elvis sudio
G

Ginola 14

pre 12 meseci

Jbg, i nama su svirali nepostojeći penal na samom startu finala LŠ 2019. protiv Liverpoola pa nikom ništa. Desi se, svakome. Sva sreća pa onaj mesar nije polomio nogu Bissoumi.
x

xyz

pre 12 meseci

Sva sreca pa onaj mesar nije polomio nogu Gakpu.
E

Euzzebio

pre 12 meseci

Nepostojeci penal? Tip digao ispruzenu ruku poput saobracajca na raskrsnici, ni sam ne zna zasto, Mane ga pogodio u nju, lopta se zaustavila, sudija svirao penal i niko se od igraca pevaca nije bunio zbog te odluke, jedino tebi opticar prodao pogresnu dioptriju pa ne vidis ono sto je ocigledno? Vidim da si neki napaljenko, srednjoskolac, pa ti ostrascenost blokira vidjenje realnog.
Z

Zijani

pre 12 meseci

Da se ovo desilo ovde,u korist Zvezde,Pantić bi se opasao dinamitom i razneo oko marakane u znak protesta jer to samo kod nas "može tako da se namešta"...:)))
G

G

pre 12 meseci

Ovo se desava u korist zvezde (namerno malim) vec kk zna koliko. I penali fantomski i igranja rukom i ofsajdi sve i svasta.
@

@g

pre 12 meseci

Al si uvredio Zvezdu što si napisao malim slovom auu baš:)) partizan namešta iz 2 u 1 najveći lopovi
c

cao cao

pre 12 meseci

Prvi su trazili video tehnologiju iliti var, a najgori su kad kad treba da se pregleda snimak. Da ne pricam o penalima. Samo prelom noge se racuna.
S

Sashki85

pre 12 meseci

Dešava se to da ulazimo polako u ekonomski krah. Ratovi i sankcije samo što ne iskoče iz rupe, pa sad se namešta i krade šakom i kapom. Uvek je bilo toga, al sad je bas očigledno. Pogledajte samo lige 5 zadnja 2 3 kola. Favoriti gube, nerešeno 50% utakmica, rezultati 0:0 i slično. Pogotovo ako su utakmice izolovane od ostalih gde se igra jedna ili dve utakmice dan pre ostatka lige.
M

Makks sankcije

pre 12 meseci

Ti si se nesto zbunio i pogubio. Sta tacno nije doslo prethondog vikenda? Dakle, prosli vikend su pobedili: Barselona, Bajern, Lever, Dortmund, Milan, Inter, Atalanta, Siti, Liverpul, Njukasl, Junajted, Psz... Favoriti gube, nereseno 50% utakmica? Hajde sto lazes nas nego sto lazes sebe. Sportski pozdrav
V

Vamos

pre 12 meseci

Ne namjesta se u ligama petice :))
V

Voip

pre 12 meseci

Namestaljka i to debela. Urnisali su Liverpool od pocetka do kraja. Direktni crveni, ofsajd kod cistog gola, prvi zuti za Zotu... Malo je mnogo gresaka i to pored VAR-a da bi bilo slucajno. Projektuju se neki klubovi za vrh tabele.Ova liga postaje smesna kao ostale lige petice.
z

zasu

pre 12 meseci

Liverpul i Arsenal ekipe iz velike šestorke koje sudije najvise oštete svake sezone. I uvek je bilo tako..
П

Паун

pre 12 meseci

И шта они имају од тога што сте признали?! Битно да умете да казните тренере или играче кад приговоре на суђење у току конференције. Иначе, чисто сумњам да је ово случајно урађено. Не би ме чудило да су неке судије из ВАР собе навијачи ривалских клубова Ливерпула. Не би био први пут да се тако нешто деси. Нит' боље лиге нит' горих судија.
C

Comi10001

pre 12 meseci

U prenosu se odmah videlo da je gol cist. Sudija ih bukvalno sa ovima iz Kvara unistio danas. Onaj prvi zuti karton Zoti,blage veze sa fudbalom! A ovo Liverpool lepo da tuzi i mec da se igra ponovo. Ali posto od toga nema nista,ostaje nista i pred nasim ocima. Lazu i kradu i milion nekih drugih situacija gde se igra rukom milion puta u kaznenom prostoru i nekad se svira penal,a nekad sudija samo odmahne rukom i kao igraj,a cista ruka?? Danas toga nije bilo,ali ovo ofsajd? Posebno mi zanimljiva ova izjava Klopa kad je rekao ;lose su povucene linije. Mislevsi da ih uvredi jos vise jer linije mogu da izvlace kako oni hoce a da nama za milimetar deluje gol ili ofsajd ili nije ruka,jeste ruka. Ljudi 21 vek je,tehnologija otisla u nedogled,ali i dalje njom upravlja covek i zato su greske i bice ih namerne ili ne to nam je sto nam je. Sad lepo u januaru dovedu jos dva top igraca i osvoje ligu opusteno!
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Grobar je sudija!😂😂😂😂
a

artur2

pre 12 meseci

Vise para,gorih ekipa,gorih sudija,katastrofalnih gresaka nema niđe..ovo da se na zanzibar desilo pa je sramota..ove sydije za primjer,dozivotno van fudbala i da se primjer ostalima..da ti sa tehnologijom pravis ovo..strasno
d

ddddd1975

pre 12 meseci

Ovo da je ponisteno Zvezdi ili Partizanu u derbiju izbio bi gradjanski rat jer bi to bila greska nekog treceg .
L

Laziale

pre 12 meseci

Od toga sto su priznali nemaju nista, jos gore, dodaju ulje na vatru. Lepo sluzbeni rezultat 3:0 za Liverpul i cao zeravo, pravda zadovoljena. Dosta vise ovakvih i slicnih ispada.
n

ngkk

pre 12 meseci

Nije Totenhem kriv tu. Pravilno bi bilo ponoviti utakmicu. Ali neće se desiti
g

ghooost

pre 12 meseci

Dozivotne suspenzije za sudije sa utakmice, pa mozda nekad bude bolje.
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Kad sam napisao da je Var uveden da bi se lakse namestalo dobijao sam minuse . Var najvece zlo fudbala.
K

Klopa

pre 12 meseci

Imaju loše geometre.
B

Blaki

pre 12 meseci

imaju slepe geometre,golim okom se vidi na nije u ofsajdu.
I

Irska

pre 12 meseci

Dzabe njima i VAR i sva moguca tehnologija. Ovo ili je namjerno ili su bas losi.
s

soichiro

pre 12 meseci

dok god trenr ne bude imao zutu krpu da ubaci u teren ja u VAR ne verujem....a kad trener baci krpu sudije u var sobi ti ne trebaju...lepo glavni sudija sastrane na monitor pa mu iz svih uglova puste snimak, povuku mu linije kao u var sobi i ona donosi odluku i snosi odgovornost...mala je sansa da ce svesno da krade u bilo ciju korist tako ocigledno....ni majo ne bi.
@

@@@@

pre 12 meseci

Liverpul da odbije da igra narednu utakmicu, da izda saopštenje i da traži smenu delegata suđenja.
r

rea

pre 12 meseci

Ono što je u Srbiji Excel tabela, to je u Engleskoj Photoshop.
P

Prešla je

pre 12 meseci

Mora geometre iz Humske da im pošalju.
И

И

pre 12 meseci

Која је онда поента вара? Гледам и Јунајтед данас, навијао сам против њих, нисам навијач, али ја очигледнији пенал од оне руке нисам дуго видео. Нису чак ни вар гледали. А овде шта су радили? Тешка лакрдија 50% утакмица са суђењем.
v

vldblk9a

pre 12 meseci

Coveka koji je sve vreme okrenut ledjima pogadja u ruku lopta i to je cist penal? A ono od Armabata nije? Smajhel je juce lepo prokomentarisao obe situacije i sta je bio a sta nije penal. Svi to vide osim zaslepljenih MU simpatizera. Ali najgore od svega je sto se miljenici sudija i vara nin stop bune su gluposti, ako zele da vide sta je kradja neka odgledaju utakmicu protiv vukova u prvom kolu, da se ne vracam dalje.
K

Karlach

pre 12 meseci

@vldblk9a , ne lupetaj, čist penal je bio za Junajted, isto tako Erikson nije mogao da skloni ruku kada je pogođena na jakoj blizini pa se svirao penal, standard mora da bude isti za sve, ako je tada bio penal protiv Junajteda, mora i sada za njih. Zaslepljuje vas mržnja ne vidite metar ispred sebe.
M

Mitrandir

pre 12 meseci

Ja se u prenosu čudio gde je ofsajd:

stefanvitkovic91@gmail.com

pre 12 meseci

Ovo je bilo toliko bezobrazno i toliko providno da ni ponisten mec ne bi popravio stvar.. Ako je FA mogla da demonstrira disciplinu i brutalno kazni VVD zbog prigovaranja na crveni karton, ocekujem debele suspenzije za sve klovnove od sudija koji su bili na terenu i u var sobi.
J

Jaffa keks

pre 12 meseci

Najgore od svega sto ove sezone igrac koji dobio crveni ne sme da se obrati novinarima nikako. U prevodu, sudija se osteti za pare, ali ti ne smes da ih javno prozoves. Ti si u toj situaciji krivac, ne sudija. Bukvalno samo testiraju koliko mogu da teraju silu, jer niko normalan ne bi takvo pravilo propisao. Lepo kao u NFLu. Lepo sudija ima mikrofon i cujes konverzaciju i na osnovu cega donose odluku.
S

Sashki85

pre 12 meseci

Normalno da ce ga kazne. Lepo odvedu ga u sobu, sednu sa njim a kažu mu. Vidi prijatelju. Radiš za našu ustanovu, plaćen si kao da pogledom lečiš rak. Ako mi odlučimo da je crveni karton, da je ofsajd, da nije gol... Onda je to tako. Kada ljudi to shvate manje će se nervirati i okrenuti se svom životu. Pa ovde se radi o milijardama evra. Zar stvarno mislite da to sve može da funkcioniše na pošten način?
t

tafarel

pre 12 meseci

Pa ovo se odmah videlo da je gol i bez povlacenja linije. Ljudi grese, ali ovo je namerno uradjeno, ekspresno presudili i ponistili gol.
T

Top Gun

pre 12 meseci

Gde se seti TAFAREL-a
J

Jaffa keks

pre 12 meseci

Ako se ne varam, makar 4 osobe su u toj sobi i gledaju kamere. Tako se makar vidi na pocetku nekih utakmica. I sve sto trebaju je da povuku linije, koje verovatno program radi umesto njih i oni ni to ne znaju. I sta sad ima Liverpul od ovog izvinjenja. Isto tako prosle sezone priznali protiv Arsenal gol iz ofsajda. Igrac bio metar i po u ofsajdu. Bilo je dosta kontakata i zaboravili da izvuku linije za njega, ali zato kad je na utakmicama cista situaciji 10 minuta nesto mere i gledaju. Stranooo!
S

Srdjan 1234

pre 12 meseci

Uzeo sam Supernovu tj. Arene da ne bi morao da gledam domaće smarače kako igraju bunkere i pokušaje kontri, da gledam engleski fudbal pun tempa, energije, oštre igre... Liverpul je danas protiv Totenhema izgledao kao BSK Borča protiv Partizana ili Zvezde. Potpuni bunker! Poslednjih 10 minuta formacija 5-3-0. Zasluženo izgubili.
L

LFC

pre 12 meseci

Kralju, a kako bi ti igrao sa 2 igrača manje? Totalnu ofanzivu? Idi legendo gledaj boćanje molim te.
H

Hranca

pre 12 meseci

Ma ne bre brate. Trebali da igraju 0-3-5 i da daju jos jedan gol ali da prime jos deset, da bi tebi bilo interesantno. Sta ljudi komentarisu, kuku...
@

@Genije

pre 12 meseci

Sta je trebalo da rade sa 9 igraca na terenu? Da krenu ultra ofanzivno? Nadam se da samo trolujes, da nije onaj drugi razlog za ovakav komentar...
h

ha ha

pre 12 meseci

pa da, trebalo je da krenu u juris sa dva igraca manje
o

ok

pre 12 meseci

I sta im to vredi
b

blizanci

pre 12 meseci

A saopštenja? Ccc nemaju englezi pojma
J

Junker

pre 12 meseci

Bez brige, eto ga Klop vec spreman. Samo sto su to privatni klubovi i gazde sigurno nece da se oglase vec je sloboda data trenerima. Kod nas, kao u svim drzavnim preduzecima, normalno da se oglase direktori,.
l

lol12

pre 12 meseci

Ali koji onda k**** sluzi VAR?! Jedino sto treba da radi je da za ovo kaze da jeste gol.Ako ce samo sluziti tome da se prekida igra i utakmica traje 15 minuta duze onda se moze i ukinuti.2 crvena ljudi dobise i ponisten im cist gol i de sad nekoga ubedi da je to slucajnost