Komentari na vest

Sudija te gura, ceo stadion bodri i to ti ništa ne vredi: Muk u Parizu, Španija je olimpijski šampion

K

Kocy

pre oko 1 mesec

To je Francuskoj kazna, jer u ponedjeljak nisu pobjedili Egipat u regularnih 90 minuta.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Volim vise nego ista.Povlasceni u svakom sportu jer se igra kod njih.
A

Auslenda

pre oko 1 mesec

Fermin Lopez 6 gola i 2 Asistencije. Odigrao ceo Turnir na desetki za deset.
f

ferr

pre oko 1 mesec

Bravo Španci doktori fudbala!!! Talenat i znanje su uvek na njihovoj strani. Jedina zamerka je krajnje tendenciozan tekst pun kompleksa. Izgubila Francuska piše od trećeg tima Španije, a Francuzi su kao bili sa Mbapeom? Osim Olisea koji je i dalje jako daleko od startne postave, ostali mogu samo da sanjaju o pozivu za A tim. Ne preterujte da je ovo bio neki drim tim i istorijski projekat. Na kraju pravda jeste danas pobedila.
D

Derse

pre oko 1 mesec

Hahaha Olise jako daleko od A tima a u A timu bar jedno 7-8 igraca od kojih je Olise igracina i bolji 1000 puta!!!
G

GhostRiderrrr

pre oko 1 mesec

Oni igraju za Francusku ali su im roditelji iz Angole.Majka im je iz Kameruna,a otac iz Nigerije.U pasosu pise Francuska!!!
9

985

pre oko 1 mesec

Jao pa kakav dan zalosti za francuze. Mozda su trebali i Špance da potplate da izgube...
G

Gggvv

pre oko 1 mesec

Glupost,penal čist kao suza
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Slazem se, ali su ljudi ovde zaludjeni sa Spanijom... Autor teksta je isto izgleda okoreli navijac Furije. Kada vec tako oplete po sudiji, mora sa obrazloži to argumentima. Onaj ko kaze da nije bio penal za Francuze, nema veze sa fudbalom, drzao ga je sa 2 ruke dok ga nije srušio. Ne brani se tako prekid... Dobra utakmica za nas neutralne, ali izgleda ovde ima dosta pristrasnih... Cak bih rekao da su Francuzi oštećeni. Na Olisu su bila bar 2-3 krvnicka starta, nije sviran cist slobodnjak za Petlove na ivici šesnaesterca, nije sviran ozbiljan prekrsaj ma Doue-u, Spancima su svirali faulove za smesne kontakte...
M

Mene

pre oko 1 mesec

Samo zanima ovaj mentalitet koji oni imaju. Kako onako mladi momci, ma djeca, uspiju da smognu mentalne snage i da protiv sudija i gola u 100. minuti uspiju da daju jos dva. Ne znam kakve psihologe imaju tamo u Spaniji, kakav sistematski rad sa mladjim kategorijama ali sigurno, barem sam ja siguran, da pristupaju razvoju pjetlica kao i razvoju juniora. Ozbiljno i predano. Valjda je to to. Imaju prave ljude na pravim mjestima od najmladjih kategorija do najstarijih. Kakva fudbalska nacija - kapa dole.
P

Pa to je kad

pre oko 1 mesec

si bolji...kad si bolji, bolji si i cao .
J

Jaro

pre oko 1 mesec

Bravo za spaniju velesila..
v

vasjutin

pre oko 1 mesec

Francuzi ajde kući, ne znam kako će sudije u finalu košarke da sude, dva mezimčeta igraju jedno protiv drugog
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Sto se tice kosarke tu se slazem, guraju ih sudije, ali sto se tice fudbala to nije bio slučaj. Voleo bih da neko navede situacije gde su oštećeni Španci, ja ih nisam video puno, cak su vise gurali Spaniju... Tekst je napisan jako pristrasno, kao da je neko dete pisalo koje navija za Spaniju. Kada se vec tako napadaju sudije, mora da se obrazloži zbog cega. Bas bih voleo da ovi iz Mozzarta napišu tekst gde su to Španci danas bili pokradeni, jedva cekam...
х

ха ха

pre oko 1 mesec

а они већ код куће..
r

rustika

pre oko 1 mesec

Suđenje je bilo krajnje degutantno, Francuzima je sviran svaki kontakt, Špancima jedino sa su ih sekli po terenu svirali bi im faul
S

Sve je namesteno za Francuze

pre oko 1 mesec

Da Srbija ide na Amere,da se sudi u koriat Francuza u fudbalu,rukometu,kosarci... Verovatno da smire nemire u Francuskoj al dzabe!!!
a

aa

pre oko 1 mesec

Cist penal kao suza,,najbolje jos da je katanu uzeo i da mu je noge sjekao
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Bacio u bazen nakon lakog kontakta? Pa obgrlio ga je i nije se smirio dok ga nije srusio... Ali izgleda da vi bolje znate i od sudije i od Vara... Francuzi nisu bili nista losiji, ali golman im je totalno podbacio, kao amater... Olise je zver od igraca, sjajno pojačanje za Bajern.
s

silija

pre oko 1 mesec

Znacajno bolji spanci bili.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Ako izuzmemo onu smesnu intervenciju golmana Francuza i isto tako skandaloznu intervenciju stopera kada su ostavili napadaca Španije samog na penalu, ne bih bas rekao. Statistika sve govori, pogledaj broj šuteva, posed, xG, sve je na strani Francuza. A sto se tice sudjenja uopste nije bilo domacinsko, vise su cak Francuzi bili oštećeni. Nije im sviran cist slobodnjak na 18 metara u prvom poluvremenu, ono je u ragbiju faul, i jos mnogo poklonjenih faulova su dobili na glumu. Nadoknada nakon drugog produžetka je bila smesno mala, Spanci su samo lezali. Takodje, dodao bih i da je bila ogromna nadoknada nakon prvog poluvremena. Sve u svemu dobra utakmica za nas neutralne.
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Bravo za Španiju što je razbila ovu kamerunsko-angolsku reprezentaciju u sred Pariza!