Suarez dao 350 golova, a Barsa ga oterala

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.20. | 10:40

„To je ludost“, poručuje Antonio Kasano

Daleko od toga da će neko javno reći, posebno ne u Kataloniji, ali deluje da Barselona ove sezone neće biti ozbiljan takmac u borbi za titulu u Španiji. Klub sa Nou Kampa doživljava jednu od najvećih organizacionih kriza u istoriji kluba. Ako ne i najveću.

Priča se o lošem poslovanju, velikim dugovima koji teraju Barsu u bankrot, lošim kadrovskim rešenjima, situaciji oko Lionela Mesija. Ništa ne sluti na dobru sezonu Barselone i lep početak Ronalda Kumana.

Izabrane vesti

O tome je pričao i nekadašnji član Real Madrida Antonio Kasano u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem. I posebno se osvrnuo na odlazak Luisa Suareza.

“Kažu da je star? Za mene je ludost pustiti ga da ode. On je postigao 350 golova za šest godina, ne razumem zašto su ga odbacili. I posle su morali Antoana Grizmana da gurnu u centralu. Prosto neverovatno“, rekao je Kasano.

On je biranim rečima govorio o Lionelu Mesiju, najboljem igraču Barselone koji je letos želeo da napusti taj klub.

“Mesi je za mene ispred Maradone. Pogledajte broj golova… Da, Mesi je uvek igrao sa odličnim napadačima, ali nikada nije imao dobre defanzivce i golmane u Argentini”.

Tema razgovora je bio i Frančesko Toti, nekadašnji Kasanov saigrač iz Rome.

“Toti je govorio kako virus korona ne može da zahvati njega. Sada se uplašio, eno ga, sedi zaključan u kući, zaražen virusom”, naveo je Kasano uz osmeh.


tagovi

Luis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara