Bojan Kovačević ©Star Sport
Bojan Kovačević ©Star Sport

Strazbur na Marakani zbog Bojana Kovačevića, procenjen je na 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.05.23. | 17:00

Supertalentovani štoper Čukaričkog na meti francuskog kluba

Strazbur je naredne sezone prinuđen da pravi rekonstrukciju odbrane, pošto klub napuštaju Aleks Điku i Maksim le Maršan, a kako piše ugledni Ekip, francuski klub pomno prati supertalentovanog štopera Čukaričkog, Bojana Kovačevića.

Isti izvor navodi da je mladi igrač na radaru Francuza već dve godine, a biće direktno posmatran i na večerašnjem finalu Kupa Srbije, gde se očekuje da će Kovačević biti u sastavu Dušana Kerkeza protiv Crvene zvezde. Ekip piše da je vrednost mladog fudbalera procenjena na 3.000.000 evra.

Izabrane vesti

Prostor u poslednjoj liniji dodatno će otvoriti i želja šefa struke Frederika Antonetija da Ismaela Dukurea u potpunosti prebaci u vezni red, pa će stoga Strazburu ovog leta biti neophodno da dovede nekoliko defanzivaca različitog profila.

Kovačević je prošlog leta stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa Brđanima, a ove sezone zabeležio je 23 nastupa za Čukarički uz jedan postignuti gol. Ipak, ovog proleća je odigrao samo 16 minuta u Mozzart Bet Superligi i minut u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radnika.

Mladi defanzivac je član omladinske reprezentacije Srbije, a prethodno je nastupa i za selekcije do 17 i 18 godina.

Strazbur se u ovom trenutku nalazi na 15. mestu francuske Lige 1 sa 39 osvojenih bodova, ali i 56 primljenih pogodaka.


tagovi

Bojan Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara