Vanja Drkušić (Star Sport)
Vanja Drkušić (Star Sport)

Štoperski tandem Gudelj - Drkušić na Ramon Sančez Pishuanu?

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.24. | 18:59

Sevilja pregovara sa Sočijem oko visine obeštećenja za slovenačkog defanzivca

Jedno od otkrovenja nedavno završenog Evropskog prvenstva bio je Vanja Drkušić. Otkrovenja za klubove u Ligama petice. Znamo već da se Crvena zvezda prošlog leta prilično zagrejala za Slovenca, ali da su visoka potraživanja Sočija sprečila selidbu na Marakanu.

Nakon Eura, Vanja je naprasno otišao izvan dometa crveno-belih. Cena je skočila na oko 7.000.000 evra, a Drkušića su počeli da merkaju klubovi poput Hofenhajma, Benfike, Alavesa. U međuvremenu se u priču uključila i Sevilja i deluje da je preuzela pol poziciju u borbi za potpis slovenačkog reprezentativca.

Izabrane vesti

Prema pisanju ruskog Čempionata, Kraljica Lige Evrope pregovara sa Sočijem oko obeštećenja za 24-godišnjeg štopera. Iako mu je tržišna vrednost procenjena na 2.800.000 evra, mogao bi ruski klub da zaradi i trostruko više nakon što je Drkušić blistao protiv Danske, Srbije i Engleske, a odigrao izuzetnu utakmicu i protiv Portugalije.

Interesantno je zamisliti kako bi u dolazećoj sezoni mogla da izgleda zadnja linija Sevilje. Kako vam se čini štoperski tandem Nemanja Gudelj - Vanja Drkušić? Gudelj je većim delom prošle sezone, do povrede meniskusa, igrao u centralnom delu odbrane i balkansi duo u srcu defanzivne linije ne deluje tako nerealno. Pod uslovom da Soči i Sevilja pronađu zajednički jezik.

Od januara 2022. godine Drkušić je odigrao 66 utakmica za Soči, a u minuloj sezoni 23 puta nosio dres ruskog kluba i postigao dva gola.


tagovi

Vanja DrkušićLetnji prelazni rok 2024SočiSevilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara