(©Starsport)
(©Starsport)

Stolica: Nijedan igrač ne može da ode, dođe ili vrati se bez moje saglasnosti

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.22. | 11:32

„Zdravstveno stanje je jedan od osnovnih kriterijuma kod izbora fudbalera“, kaže novi trener Partizana

Izabrao je Partizan novog trenera, sada čeka izbor velikog broja novih igrača, jer devetorici ističu ugovori poslednjeg dana juna, a neki i bez toga razmišljaju o promeni sredine.

Šef struke crno-belih Ilija Stolica rekao je nakon prozivke za početak priprema da će ceo posao u letnjem prelaznom roku morati da dobije njegov žig.

Izabrane vesti

Bilo je raznih vesti, pretpostavki i bespotrebnih donošenja zaključaka. Ono što je činjenica da nijedan igrač bez moje saglasnosti ne može da ode, dođe ili vrati se. Želja mi je da osvežimo stvari i preokrenemo energiju koja smatram da nije dovoljno dobra posle završetka prošle sezone. Voleo bih da sam izašao na prvi trening i rekao da je ovo tim za narednu sezonu, ali čeka nas dugo formiranje ekipe”, podvukao je Stolica.

Formiranje ekipe Partizana će – potrajati.

Prelazni rok je živa stvar, ali ono što je do nas jeste da mora da postoji volja da što pre posao oko formiranja tima završimo i da imamo tim sa kojim ćemo pokušati da ostvarimo ciljeve. Dolaziće igrači i nadam se da će do Slovenije biti poznat veći deo tima”.

Pri izboru novih igrača Stolica izdvaja jedan kriterijum kao ključan.

Jedan od osnovnih kriterijuma kod izbora igrača na koje računamo je zdravstveni razlog. To je nažalost jedan od faktora kod igrača kojima se produžavaju ili neprodužavaju ugovori. Dača Pantić je jedan od primera, očekujemo da se potpuno oporavi do septembra”.

Iako je direktor Vazura poručio da se Partizan zahvalio igračima kojima ističu ugovori, izgleda da sa nekima još traje opipavanje pulsa.

Žao mi je što su se statusi igrača provlačili kroz medije. Želim sa svakim da razgovaram. Svaki igrač ima ličnu specifičnu situaciju i status svakog fudbalera ću moći da kažem tek nakon razgovora sa njima, odnosno za dva ili tri dana”.

U svakom slučaju, osnovu novog tima Partizana činiće igrači koji su u prošloj sezoni igrali za titulu do poslednjeg kola.

Partizan je prošle sezone osvojio rekordan broj bodova, imao sjajni sezonu ali to nije krunisao makar jednim trofejem. Među tim momcima mora da se traži baza. Broj eventualnih odlazaka će uslovljavati dolaske. Ne mogu da kažem precizan broj transfera, ali gledaćemo da tim bude formiran u najkraćem roku”, istakao je Stolica

 

 

 


tagovi

FK PartizanIlija Stolica

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara