Fudbaleri Grimzbija (©Reuters)
Fudbaleri Grimzbija (©Reuters)

Stokportu ne ide kod kuće, Grimzbi računa na poklone

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 14:14

Engleska 5: Hatersi u seriji od pet ligaških mečeva bez pobede na domaćem terenu

Sudar ekipa sa velikim ambicijama na zatvaranju 3. runde petog ranga Engleske. Grimzbi Taun po povratku u Nacionalnu ligu iliti Konferenciju cilja drugu pobedu u dve utakmice, ali posao mu neće biti lak jer ga čeka gostovanje Stokportu (20.45).

Gosti su u subotu u prvoj utakmici u sezoni pobedili, dok je domaćin ostvario polovičan učinak na uvodne dve utakmice. Stokport je krajem prošle sezone igrao polufinale plej-ofa za promociju, a razočaran je započeo i novu kampanju porazom 3:1 kod kuće od Dagenhama i Redbridža.

Izabrane vesti

20.45: (2,10) Stokport (3,25) Grimzbi (3,35)

Međutim, Hatersi su uzvratili u subotu pobedom 1:0 nad Sautend Junajtedom udarcem Džona Runija. Runi je umalo dodao još jedan, ali Stokport može da bude zadovoljan tesnom pobedom jer u finišu spasavao živu glavu. Ekipa Sajmona Ruska sada se vraća na Edžli Park, iako nema baš najbolje rezultate, jer nije uspeo da pobedi u poslednjih pet ligaških utakmica na domaćem terenu.

Grimzbi će nastojati da produži Stokportovu neodlučnost kod kuće. Mornari su se u aprilu vratili u Konferenciju posle petogodišnjeg boravka u engleskoj fudbalskoj ligi, a cilj im je da se odmah vrate u četvrti rang.

Na početku je ekipu pokosio virus, pa je i odložena utakmica sa Bromlijem, ali izabranici Pola Hursta ipak su uspeli da započnu kampanju na trijumfalan način, slavljem od 1:0 nad Vejmutom u subotu.

ENGLESKA 5 - 3. KOLO

Utorak

20.45: (2,10) Stokport (3,25) Grimzbi (3,35)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Engleska 5GrimsbiStokport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara