Hoćete da se menjamo? Barsa bez keša, ali sa željama poput Nejmara i Lautara

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.03.20. | 10:40

Trampe bi mogle da budu popularne u narednom prelaznom roku

Sve ovo što se događa sa virusom korona moglo bi da znači da će će španski giganti imati manje novca da troše, kao i ostali veliki klubovi, ali Barselona će probati to da prevaziđe. Kako piše Mundo Deportivo, Barsa za leto sprema dva velika napada. Jedan je na Nejmara, drugi na Lautara Martineza.

Katalonski list tvrdi da Barselona želi da pojača napad, a da su Brazilac i Argentinac dve najveće želje za start naredne sezone.

Izabrane vesti

Fudbal će sigurno imati uticaj na transfere, nije Barsa blistala sa parama ni pre svega ovoga, tako da će probati da do ove dvojice igrača dođe menjanjem, trampom i doplatom. Keša za obojicu sigurno nema.

Mundo ističe da Barselona ima nekoliko igrača koje može da ubaci u priču, ali da su Filipe Kutinjo ili Usman Dembele najvredniji. PSŽ je otvoren tome da može da ostane bez Nejmara, jer mi je želja da zadrži Kilijana Mbapea, je već pokazao interesovanje za pomenutu dvojicu igrača.

Ističe se da je tim iz Lige 1 otvoren za priču oko ove dvojice igrača koji bi bili uključeni u transfer za Nejmara, ali i da su mu zanimljivi Ivan Rakitić i Arturo Vidal. Ne precizira se koliko bi igrača bilo uključeno, da li bi bilo doplate... Podsećamo da je Barsa želela da dovede Nejmara prošlog leta, ali se nije dogovorila sa PSŽ-om koji je želeo da Nelson Semedo i Žan Kler Todibo budu uključeni u razmenu.

Postoje informacije i da je Inter odlučan u nameri da zadrži Martineza, koji je odigrao sjajno ove sezone pored Romelua Lukakua.

Naravno, ako Argentinac bude zainteresovan da igra pored Lionela Mesija na Nou Kampu, postoji mogućnost da dođe do transfera.

Antonio Konte ima veliko poštovanje prema Vidalu i Rakitiću (koji je blizu Sevilje), takođe i prema Arturu Melu. Kutinjo je već igrao u Interu, a išao bi mu naruku i sistem plaćanja poreza u Italiji. Bilo bi tu  prostora za pregovore, ali pitanje je da li će Lautaro tražiti da ide.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara