""
""

Stojanović bez reči odradio prvi trening: Poznat tim za Krku (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.13. | 11:28

Novi trener ćutke pratio debitantski trening na mestu šefa stručnog štaba Crvene zvezde. Prilika za Lazića, Marinkovića, Stojkovića...

 

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije)

Izabrane vesti

Igrači Crvene zvezde konačno znaju kome odgovoraju. Jutrošnji trening u Brežicama bio je, naime, prvi od dolaska u Sloveniju na kojem su crveno-beli radili pod budnim okom Slaviše Stojanovića. Kad kažemo pod “budnim okom“ mislimo baš na to, jer se slovenački strateg nje previše mešao Bratislavu Živkoviću u pripremi utakmice sa Krkom, prve kontrolne za Zvezdu.

Ćutke je posmatrao uvežbavanje prekida, akcija, igru na skraćenom terenu, a na drugom delu igrališta i reprezentativce, koji još rade odvojeno po planu i programu kondicionog trenera Vladimira Čepzanovića.

Pred početak treninga održao je sastanak sa igračima (sinoć još sa članovima stručnog štaba), ali se potom sklonio u stranu i ulogu dirigenta prepustio Živkoviću.

“U igru“ je smireni Stojanović ulazio samo tokom pauza između vežbi, kada je uglavnom sa Živkovićem prozborio po koju reč daleko od ušiju javnosti. Verovatno postavio koje pitanje, u par navrata se videlo da rukama nešto demonstrira. Ali, sa igračima je radio i komunicirao samo Živković, koji će uostalom voditi ekipu protiv Krke.

A kako bi u prvom test meču (18 sati, Novo Mesto) trebalo da izgleda tim Zvezde?

Na golu verovatno Aleksandar Kirovski, na desnom beku mladi Darko Lazić (generacija 94), štoperski tandem činiće Jovan Krneta i Marko Marinković (94), uz levu aut liniju Filip Mladenović, na mestu zadnjeg veznog Nikola Stojković (95) koji se sve više nameće, ispred Nenad Milijaš, na boku povratnici sa pozajmica Petar Đuričković i Marko Mirić, a u navali dva napadača – Ognjen Mudrinski i Stefan Mihajlović.

Priliku bi trebalo da dobiju i golman Nikola Trkulja (93), Ljubo NenadićNemanja Ahčin (94), Anid Travančić (momak rođen 1993. godine, koji je u Zvezdi na probi), Stefan Čikić (94) u korpulentni centarfor Nikola Đorđević (93).

Već od sutra ili najkasnije prekosutra Slaviši Stojanoviću bi na raspolaganje trebalo da se stave i reprezentativci koji su kasnili na pripreme – Filip KasalicaAbiolaDaudaLuka MilivojevićVukan SavićevićOgnjen Ožegović i Marko Vešović, te za sada jedino pojačanje Đorđe Rakić.

Sve vesti s priprema Crvene zvezde i Partizana možete pratiti na našem specijalu posvećenom ovoj temi.

(FOTO: Star Sport)

 


tagovi

FK Crvena zvezdapripreme 2013Slaviša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara