Komentari na vest

Stižu lepši dani za Želju: Malezijci hoće da ulažu u sarajevskog velikana, ključni sastanak 5. decembra

T

Tuga

pre preko 2 godine

Samo im još jedan Malezijac treba. Jedan od islova će naravno biti da se još jedna džamija napravi. Pretvoriše grad/zemlju u šerijat
P

Privatizacija

pre preko 2 godine

Okej, dodje neki stranac milioner i kupi Zvezdu/Partizan.. Ta dva kluba postaju njegovo vlasnistvo i on sa njima moze da radi sta hoce, da li je to nuzno dobro? Nije! I dogodi se u nekom trenutku da bakrotira ili ga vise ne interesuje da investira u klub i sta cemo onda? Da ih gasimo? Zvezda i Partizan se ne mogu privatizovati iz vise razloga i pomirite se sa time.
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

Privatizacija = smrt za klubove. Ako posle 100 godina treba malezijac da im govori šta treba da rade onda i treba da propadnu. Nek pitaju ove iz Vardara kako su prošli. Vidim ovi iz Sarajeva razbijaju od kad su im došle nove gazde.
P

PeraV

pre preko 2 godine

Privatizacija jedina opcija
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Kad ce se u Srbiji privatizovati klubovi?
S

Sladjann

pre preko 2 godine

I ja bi voleo da se nešto desi,.....jer klubovi su za žaljenje u Evropi ništa ne rade!!!!trenutno su na nivou san marina ,kipra,.....
s

sqq

pre preko 2 godine

i nisu bas na tom nivou...igrali su bosanski klubovi play off lp jednom i lige evrope 3,4 puta, slazem se da to nije veliki uspjeh, al kad si vidio da neki tim od tih navedenih drzava dodje 2 pretkola a pogotovo do play offa... u bosni dok je ovakav sistem tesko da moze ijedan klub napravit nesto, jer zive tri naroda, svako svakog ne moze, i tu automatski nema napretka kad ne zele svi zivit u toj drzavi.