Samed Baždar (©MN Press)
Samed Baždar (©MN Press)

Stigla zvanična ponuda za Baždara iz Španije: Partizanu i do 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.24. | 12:31

Drugoligaš Saragosa konkretna u nameri da dovede 20-godišnjeg napadača crno-belih

Umesto u Italiji, fudbaler Partizana Samed Baždar bi karijeru mogao da nastavi u Španiji. I to u tamošnjoj drugoj ligi, popularnoj Segundi, pošto je veliko interesovanje za mladog napadača pokazala Saragosa!

Prema saznajima Telegrafa, u Humsku je sa La Romarede stigla zvanična ponuda za 20-godišnjeg centarfora teška između 3.500.000 - 4.000.000 evra kojom su čelnici crno-belih navodno zadovoljni. Ipak, transfer još nije blizu realizacije budući da sam fudbaler još nije dogovorio lične uslove sa Saragosom, a u tom pogledu, ističe pomenuti izvor, španski klub nije toliko izdašan.

Izabrane vesti

Podsetimo, još pre više od mesec dana se spekulisalo da je Lacio spreman da izdvoji 7.000.000 evra za perspektivnog napadača Partizana. Navodno, Saragosa je i tada pokazivala interesovanje za Baždara, međutim, u Humskoj su bili fokusirani na pregovore sa Rimljanima. Ipak, crno-belima se nije dopao zahtev italijanskog kluba, koji je prema tvrdnjama Telegrafa tražio od srpskog vicešampiona da u posao uključi i jednog od njegovih fudbalera. Konkretno, levog beka Mohameda Faresa, kojeg bi crno-beli imali obavezu da otkupe za 2.500.000 evra i pride izdvoje 900.000 evra za njegovu godišnju platu na šta iz beogradskog kluba nisu želeli da pristanu.

Lacio se stoga okrenuo Barseloninom Vitoru Rokeu, koji se nije snašao u Kataloniji, a Partizan seo za sto sa Saragosom. I vrlo brzo pronašao zajednički jezik te ostaje da isto učini i sam fudbaler.

Saragosa je prošlu sezonu završila na 15. mestu sa 51 bodom, šest više od prvog tima ispod crte.


tagovi

SaragosaSamed BaždarMozzart Bet SuperligaLetnji prelazni rok 2024transferiTransferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara