Luka Jović u akciji (©Reuters)
Luka Jović u akciji (©Reuters)

Stigla još jedna potvrda: Vulvsi pitali Real za Jovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.20. | 13:41

Za pozajmicu do kraja sezone

Priča je krenula iz Engleske, a onda je dobila još jednu potvrdu sa Ostrva.

Nakon Skaja, javio se i Atletik i potvrdio da je Vulverhempton zagrizao da dovede Luku Jovića na pozajmicu. Kako piše novinar ovog portala Tim Spajers, koji je tri decenije izveštač sa utakmica Vukova, čelnici Vulvsa su se već javili Real Madridu sa pitanjem kakve su mogućnosti i uslovi da dobiju srpskog napadača na zajam do kraja sezone.

Izabrane vesti

Priznaje i Spajers da su šanse Vulverhemptona male, jer Real preferira kao opciju klub koji bi se obavezao da na leto otkupi Jovića, a suma ne bi bila mnogo manja od 60.000.000 evra, koliko su Madriđani pre godinu i po dana dali Ajntrahtu za Luku.

Takođe, pored Vulvsa, ima i drugih interesenata za Jovića, kao što je Milan, a navodno je i Ajntraht izrazio želju da ponovo vidi Luku u svojim redovima, jer je ostao bez udarnog napadača odlaskom Basa Dosta u Klub Briž.

Kako je pisao Skaj, Vulverhempton je u akciju dovođenja Luke Jovića pozvao u pomoć najboljeg menadžera na svetu Žorža Mendeša, koji će pogurati šanse engleskog kluba da dobije srpskog golgetera.

Imaju Vukovi i nekoliko rezervnih opcija za slučaj da ne uspeji da dovedu Jovića, a sa tog spiska, kako piše Atletik, otpao je Divok Origi, napadač Liverpula.


tagovi

Premijer ligaVulverhemptonPrimeraReal MadridLuka Jović

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara