©MN Press
©MN Press

Stevanović: Poraz koji daje nadu i pobeda koja te brine

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 00:20

Strateg Kruševljana u nekoliko reči suštinski objasnio epilog večeranšnje utakmice protiv Partizana

Nije se Napredak pognuo pred Partizanom. Odolevalo je nominalni domaćin duela prvog kola Mozzart Bet Superlige na stadionu u Humskoj, ali je poklekao u nadoknadi posle gola Mateusa Saldanje.

Iako se Kruševljani vraćaju pod Bagdalu bez osvojenog boda, trener Goran Stevanović ima razloga za optimizam pred naredne izazove svog tima.

Izabrane vesti

"Ovaj poraz boli. Ne samo da smo se branili nego smo kontrolisali tranziciju i posed lopte. Izuzetno sam zadovoljan. Tek je početak prvenstva. Poraz koji daje nadu i pobeda koja te brine, to je glavno iz ove utakmice. Ostaje gorak ukus zbog poraza, ali su svi u klubu zadovoljni igrom. Možda se Partizanu i vratilo za neke od prethodnih utakmica, ali sam siguran da će se i nama vratiti. Fudbal je takav da ti neće ostati dužan".

Imao je Napredak dve velike prilike da povede golom 34-godišnjeg Nebojše Bastajića, ali je Aleksandar Jovanovića ostao nesavladan.

"Imali smo dobru igru pre crvenog kartona. Da nije bilo tog crvenog kartona, mi bismo sada verovatno imali još bolji utisak. Kako se utakmica približavala kraju, imao sam utisak da smo još bolje trčali i bili ofanzivniji. Ostaje žal, ali je dobar utisak, nada za budućnost. I klub i navijači u Kruševcu mogu da očekuju od nas dosta ".



tagovi

Napredak KruševacGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara