Stanojlović napustio Napredak, pod Bagdalu stigao bonus

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 12:29

Dragan Čubra potpisao za Čarapane, u Kruševcu počela rekonstrukcija terena

Sakupio je mladi napadač Slobodan Stanojlović (22) prošle takmičarske godine čak 31 utakmicu pod Bagdalom, iako na mnogim nije bio među straterima, i uspeo da upiše dva pogotka u dresu Napretka, uz jednu asistenciju. Nikada pre u Mozzart Bet Superligi fudbaler ponikao u Partizanu nije uspeo da zabeleži taj broj nastupa, iako je u dve prethodne sezone nosio dresove dva kluba - TSC i Novog Pazara, iz koga je stigao u Kruševac, nakon tri data gola u šampionatu.

Iz Kruševca danas stiže vest da Stanojlović napušta dosadašnji superligaški dres, iako za sada nije poznato gde nastavlja karijeru.

Izabrane vesti

Pod Bagdalom, sa druge strane, i jedno novo lice na treningu. Nakon odlaska jedinog desnog beka, Stefana Jovanovića, ostalo je u Napretku upražnjeno mesto na toj poziciji u defanzivi, a Čarapani su rešili da ga (najpre) nadomeste bonus rešenjem.

U Kruševac je danas stigao Dragan Čubra (22), koji je prethodnu polusezonu proveo u bugarskom drugoligašu, Liteks Loveču, i upisao 12 mečeva. Radi se o igraču koji je ponikao u TSC - u i Partizanu, a pre odlaska u Bugarsku, nosio je dres drugog tima Ferencvaroša.

Na stadionu Mladost je, inače, danas počela i najavljena rekonstrukcija terena, i nova podloga trebalo bi da bude spremna za početak nove sezone u Mozzart Bet Superligi.




tagovi

Slobodan Stanojlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara