Aleksandar Stanojević (©Starsport)
Aleksandar Stanojević (©Starsport)

Stanojevićeva poruka za navijače: Ovde sam od 13. godine, na nasedajte na spinove, jer idem do koske

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.07.24. | 13:02

„Bilo je tih priča prošli put, kačili su me na bandere“, podseća trener Partizana

Krenuo je furiozno Aleksandar Stanojević u susret novom prvenstvu, u susret njegovom trećem mandatu u Humskoj.

Digao je glas protiv nepravilnosti uoči početka Mozzart Bet Superlige, uz poruku i javnosti i navijačima Partizana da će uvek reći sve što misli, pogotovo kada su u pitanju stvari koje se tiču direktno njegovog dela posla.

Izabrane vesti

Tražio sam da se fokusiram samo na svoj posao, ali ovo što se dešava direktno utiče na mene. Jesam fokusiran samo na ekipu, međutim, uvek ću reći ono što imam. Znam da je bilo spinova i prošli put, kačili su me na bandere... Svaki navijač Partizana mora da zna, da ne pravi neke teorije, da ću da idem do koske. Ovde sam od 13. godine. Niko da ne dovodi u pitanje moje motive, da postavlja pitanja da li sam nečiji, da sam nešto uradio zbog nekog. Samo to nemojte da mi dovodite u pitanje. A, uvek sam za polemiku kakva je ekipa, da li igramo dobro. Dete sam kluba, ne veruj u spinove i ne sumnjaj da ću ići do kraja“, poručio je Stanojević.

A, ne zna u ovom momentu ni šef struke Partizana da li će „grobari“ u petak biti na tribinama na premijeri protiv Napretka.

Nije prijatno da imamo ovakvu situaciju. Da ne budem sad patetičan, da pričam da su nam potrebni navijači. Mi smo prošli put ušli u Ligu konferencije, pobedili smo Soči, samo na navijače, na njihovu energiju, a gubili smo dva puta. I pred Dinamo Kijev me sada samo brine jer nećemo imati podršku navijača. Ne bih voleo da pričam o osetljivim temama. Nije trenutak. Ne znam kako će i šta biti. Ne znam šta da očekujem. Moje kao trenera je da svojim odnosom, načinom, energijom, dobijemo poverenje navijača da budu uz nas“, podvukao je Stanojević.

 


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara