Komentari na vest

Stanojević promenio pola tima, sledi velika seča pred put u Moskvu

Z

Zvlat BG

pre 3 dana

Mihajlo Petković u Napredak KŠ. Oprostio dugovanja! Procenti od prodaje i bez prava nastupa protiv Partizana!
K

Kskss

pre 3 dana

Како то да странци могу бити бонуси? До прошле сезоне није могло тако него само домаћи играч, јер једино тако и вреди ово правило. Значи бонуси домаћи играчи а странци се не воде играчи са ЕУ пасошем, и може да буде 4 играча ван ЕУ. Ово да се Црногорац и Гањанин воде као бонус није добро јер правимо другом играче и разигравамо у нашој лиги. Ајде да кажемо да има смисла да они добију наше папире и да наступају сутра као наши репрезентативци, овај мали из Гане је брз шта нама фали и боље ће се трудити од наших примадона из Немачке.
b

bas tako

pre 3 dana

Slaqzem se, da li to vazi i za Djigu on je prosle sezone bio bonus u zvezdi.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 4 dana

Da li se ovako, uz dužno poštovanje prema svima, sprema i pojačava tim za Ligu šampiona? Šta je ovo? Uporedite ovo s 2003. godinom. Gde su Nastasić, Stefan Savić, Jovetić? Zašto se ne dovedu Elšnik i Schranz? Zašto se ne uvede kao praksa "generalka" s velikim timom iz Zapadne Evrope? Zašto se ne dogovori recimo s Flamengom i Bokom Džuniors da nam dođu u goste, pa da godinu ipo dana kasnije mi njima gostujemo? Kakvo je ovo tapkanje u mestu? Zašto Vučela i Vazura nakon godina bez titule konačno ne napuste Partizan?
r

rajaram

pre 3 dana

Partizan je u finansijskoj i svakoj drugoj dubiozi, jedini spas je cetvorogodisnji plan, konsolidacije tima vracanja dugova, bez velikih ulaganja i dovodjenja, oslanjanje na domacu ligu i juniore iz svoje skole i neki "povratnik", nakon prve sezone, u drugoj, opet "probrati najbolje", dovesti najvise 3 dobra igraca(ovo je sve mazanje ociju, ovoliko stranci i nista)..tek trece napasti trofeje!!! tako ce se i navijaci vratiti na stadion tako se stvara zdrava sredina, odnosi, klub itd
Z

Zvlat BG

pre 4 dana

Kanute odlazi iz kluba!
.

....mmm.......

pre 4 dana

Jovetića vratite, aman ljudi! Za veznog, idealan Adama Traore.
J

Just

pre 4 dana

Partizan bonusi Crnogorac i Ganjanin Zvezda Burkina Faso i Ganjanin Bravo
R

Raša P

pre 4 dana

Zvezda ima 10 bonusa u prvom timu a Partizan?
0

000

pre 3 dana

Djiga
I

I neki drugi

pre 4 dana

su bili najbolji strelci lige pa se vise ne bave fudbalom.Nije ni bitno koliko si golova dao vec kome i koliko su ti golovi uticalina uspeh tima.Ovde je uspeh ocigledno izostao
O

Odgovor skauting

pre 4 dana

Partizan je u omladinskoj ligi zavrsio na cetvrtom mestu sto je najgori rezultat u omladinskoj skoli I umesto da realno sagledate stvari tj.da nema tu kvaliteta za nesto vise vi na silu pokusavate da udjete u prvi tim.
G

Gostttt

pre 4 dana

Ona cetiri reprezentativca, Bog da te sacuva od teojice njih, onaj jedan sto nesto i moze, oni ga poslali na pozajmicu
G

Gostgost

pre 4 dana

Pregovori oko Djakovca zapeli, TSC hoce novcaniceeeee, a Partizan prvo mora da saceka da mu drzava uplati.

PFK NIŠ

pre 4 dana

Neka istera sve strance osim Saldanje, i eventualno Kanutea, i to ako ne nadju boljeg od njega... Mada pitanje koliko para mu dali oni Vucicevi poltroni za igrace...
P

Pedja108

pre 4 dana

Djakovac bi zaista bio vlesav, kad bi sigurnu Evropu zamenio najverovatnije samo sa domacom ligom. Uz to, u TSC-u dobija redovno platu, a ovde bi trebao da oprasta Partizanu dug, da bi isao dalje. I vise igraca vidimo da je doslo, a Partizanu zabranjeni transferi. Ako Partizan stalno prica kako nema para, prvo ko je platio i ko je skinuo zabranu transfera? Drugo, sa kojim parama su placeni transferi ovih koji su dosli? Ne smeta mi da Partizan dovede i Ronalda ako hoce, samo da se zna poreklo novca. Kao drzavna firma, duzni su na transparentno poslovanje.
N

Nenad B.

pre 4 dana

Pa pozajmili 10 meleona od firme tašna-mašna koja posluje godinu dana, sa jednim zaposlenim i prodaje semenje i koncetrate za životinje. Jesi li sad zadovoljan?
Р

Реално

pre 4 dana

Партизан је у власништву напредних кладионичара, који сеире над судбином ПФК и покушавају да наплате своје комбинације преко имена клуба. Исти случај је са звезданом, али се новац са стране упумпава из супротних разлога.
h

humaka pfc_pfc

pre 4 dana

Najveci problem danasnjih društvenih mreža je sto imaju pristup svaka gluperda i svaka budala, i mogu da lupetaju koliko im je volja, a da za to neodgovaraju.. Nekada si mogao da lupetas samo u kafani kad popijes koju, al nije stetilo društvu.. Ko ne razume o čemu pricam neka samo procita komentare, čast izuzecima..
b

batabane

pre 4 dana

Dali si pročitao ovo što si napisao. Kako ti zvuči?Ja sam ovo shvatio, šta ima ko da razmišlja i govori, kad imamo Vazuru. Ili šta će nam parlament, gradske uprave, kad imamo Vučića. Zaboravio si da predložiš da svi moramo da zavežemo crvene marame, isto mislimo, i samo aplaudiramo, velikom vodi.
o

omer paša latas

pre 4 dana

Ifet će se sjajno uklopiti uz nihada, ibrahima i društvo. Stanoje zna kako da uklopi ekipu, samo da treninzi ne budu oko namaza i da samed ostane
K

Kiki Golub

pre 4 dana

Isto kako su se uklopili Šerif, Naser i do juče Osman..... Zato ne lupetaj.....
S

Stamboldelija

pre 4 dana

Kada su se vasi Serif,Naser Oric Djiga, Osman Bukari,bez problema uklopili zasto onda ne bi Nihad i drustvo
S

Skauting

pre 4 dana

A drugi strelac lige ne pravi razliku ?? On je buduci spic partizana i srbije!!!
R

Raša P

pre 4 dana

Neke novine i portali su objavili još pre par dana da je Baždar prodat u Al Ain iz S. Arabije. Dal je to tačno? Navodi se 3 miliona da je vrednost transfera!
B

Bibop

pre 4 dana

I što pusti ovog malog Mirčetića! Ode i ovaj mali Miličić,nije ni debitovao,ode na pozajmicu...
G

GorostasPu.ac.M.ga.K.rca

pre 4 dana

Svake godine nov trener i taj trener dovede novih deset IGRACA. Hvala Vucicu
S

Sima Arauho

pre 4 dana

Opet Natho "dzoker sa klupe","da smiri igru","da povuče ručnu" i tako dalje i tome slično iz pera Ser Šamrokovih burek i jogurt novinara kojima moralno pigmejstvo uopste ne smeta da opet pricaju istu priču iako su odavno provaljeni i dokazano je po 100 puta da Partizan bez Natha ne može ni IMT da pobedi!KAKO VAM BRE NE DOSADI VIŠE!SMETE LI DA SE POGLEDATE U OGLEDALO?!
O

Odgovor skauting

pre 4 dana

Dusan Jovanovic nije pravio razliku ni u omladincima a hocete da bude centarfor u prvom timu?!Budite realni,prvo kaljenje pa da vidimo sta moze
Ђ

Ђорђе

pre 4 dana

Не Душан...

Fear The Beard

pre 4 dana

"Ne radi var" Stanoje,resio da se sa Jugoslovenskom gromadom ozbiljno takmici protiv Tsc za drugo mesto.Uz pomoc stita naravno.
G

GANCI COVIPA

pre 4 dana

Polako cigi nema čega da se plašiš, dok je Vučka titula je vaša a nas pustite da se igramo.
k

kostasos

pre 4 dana

koga Stanoje vodi na turnir u Moskvu kao gosta ivrača? neku poznatu ličnost,ili možda nekog druga. Turnir je i ače tako koncipiran da svaka ekipa može da ubaci igrača koji nije fudbaler... Vašarska zabava...Raspitajte se...
N

Nenad B.

pre 4 dana

A sa raspalim Sočijem i nekim timom iz Argentine za koga niko čuo je prestižni a ne vašarski turnir.
D

Dexaman

pre 4 dana

Ja veću glupost nisam čuo! Dva bonusa (i jedan je mnogo), ali mogu biti stranci?! Pa, gospodo iz FSS-a, koja je uloga bonusa? Razvoj mladih stranaca? Majko moja mila, kakvi banditi i nesposobnjakovici vode naš fudbal...
M

Mali srbin

pre 4 dana

A sta se desilo sa protestom i sedam dana i dule vujosevic i promene i ultimatum upravi...cini se da jedan poziv menja sve.Zaista je vreme da grobari smene navijace a ostave upravu na miru...

Fear The Beard

pre 4 dana

Sta se desilo,nista?Tzv general koji je onomad pobegao u Rumuniju i koji je pljuvao po Srbiji koja ga je lecila,ne sme puno da talasa,jer je pokrao sipne milione iz KK.Sad pokusava da udje i u FK,jer nestalo para za slike i razna sabrana dela,ali vidi da ide tesko,pa se malo primirio.
Г

Гробар54

pre 4 dana

Када се одриче неког,полази се од нагорих играча,а први међу њима је Шћекић!
J

Jojo

pre 4 dana

Jurcevic je nadam se rezerva... Nije mi jasno koja dva bonusa ce igrati, bas smo tu losi... Stanoje igra sa dva DM, a tu trenutno imamo: Ariaga, Djakovac?, i sa klupe Ovusu, Kanute, Scekic, Stepanovic... Ovusu i Scekic nisu za Partizan...
S

Skauting

pre 4 dana

Dusan Jovanovic je idealna kombinacija prvog spica Partizana i bonusa
N

NAJVAŽNIJE

pre 4 dana

Šta ima novo u vezi odlaska ljudi iz uprave? Kad će oni napustiti Partizan nakon višegodišnih neuspeha kluba?
g

gost223

pre 4 dana

Svaki trener uporna tera Kanutea,a po meni je on top zadnji vezni,ima svojih bubica nekad,ali je dobar na lopti, jako cvrst i pouzdan,svakako za Ovusua je doktor.
C

Cer

pre 4 dana

Kanute je strasan zadnji vezni, ima vise namestenih sansi za protivnika nego oduzetih lopti.
N

NathoOsiguravaBodove

pre 4 dana

Odlična taktika velikog stručnjaka koji se vratio iz moćne Konje:))Natho će biti džoker koji uskače kada zagusti i za milionče godišnje odmah će imati zadatak da skoči na sudiju i izbori penaltik:))))I Šamroje će se držati taktike bata Muljaja sa štitovima:))))
S

Skauting

pre 4 dana

Ne treba Stanoju novi špic kad odu Saldanja i Baždar, Dušan Jovanoviċ će ih dostojno zameniti
G

GostMeraklija

pre 4 dana

Ako nisu u njegovoj agenciji ili mu nisi rodjak, ja stvarno ne vidim zasto si toliko zapeo za njega. Gledao sam ga u Nisu kad je igrao za omladince, stagio ga ovaj nas stoper u dzep. A Radnicki je ispao iz lige (cini mi se), pa ti sad vidi.
G

Guh

pre 4 dana

Otmi im sve Stanoje, neka opet zavlada muk u Nemanjinoj
D

Dorcolac

pre 4 dana

a kome ce on da otme bilo sta? sta je to prosli put oteo pre nego sto je podvio rep i pobegao? i dalje zivite u bajci
p

projekat

pre 4 dana

Ima se para , Aca se otvorio i ako imaju 40 igraca
I

IAKO

pre 4 dana

I ako Hahaha
D

Darko1101993

pre 4 dana

Daj boze da je dogovorio sa Vuckom da budemo 2 5,6 bodova iza zvezdane kao pre 2 godine, inače borba za opstanak. Sramota gde su doveli nas partizan i sta smo mi kao navijači dopustili.
L

LakiLuk

pre 4 dana

A gde je Sanicanin?
z

zauzeto ime

pre 4 dana

napokon istekao ugovor, nije vise tu
N

Nije jos istekao

pre 4 dana

Danas ce:-D
L

LakiLuk

pre 4 dana

Ne zezajte, decko je dobar, ali nije dobio sansu da pokaze svu tehniku.
a

ahaa

pre 4 dana

Bankomat radi , Biznismeni posteni poput Tome mone daju pare preko brata, jugoslovenima to nista ne smeta
G

Gost13321

pre 4 dana

Umri
s

stef30

pre 4 dana

ozbiljna kandidatira za 2 mesto! 💪
S

Saturn

pre 4 dana

Ljudi svake godine promene citavu ekipu i hoce rezultat , Zvezda na Gobelji , Savicu , Stojokvicu , Branku , Kataiu , Ivanicu , Borjanu , Rodicu napravila okosnicu tima i uzeli titule
A

Alo decko

pre 4 dana

Zaboravio si najzasluznijeg igraca koji je već dugo tu a 12 godina je prva postava
a

ajde reci nam

pre 4 dana

jel nas taj covek uvek u Ligu šampiona ili srpaka okosnica u zvezdi?
d

darkok

pre 4 dana

Sjajno ako smo spali na to da nam Jurčević bude prvi izbor na levom beku igrač koji je prošle sezone bio rezerva u Apolonu sa kipra koji je bio 7 na tabeli sramota Stanoje velika tvoja sramota, ali jedno je jasno isti mu je menadžer kao i Ivanu Obradoviću opet se talite sa istim menadžerima
P

Pfk84

pre 4 dana

Forma u kojoj je Petrovic ne može jedan bek da stigne,lazetić je od njega napravio top top top beka,samo treba umeti sa njim.Al nema ko da izvadi 100000,mnogo je to,bolje ovaj sto je bio rezerva SVE VAM J DA VAM J
N

NP!!!

pre 4 dana

Kakav bre Mujakic i kakav Jurcevic. Ovusu nije defanzivni vec klasican centralni vezni, ali, treba ga prodati jer ama bas nista nije pokazao ni na svojoj poziciji. OK je da se ne ide po desnog beka ako bude ovo pravilo o dva bonusa, ali, zasto se ne bismo i usprotivili tom idiotskom pravilu. U ciju korist ono ide i za ciji boljitak, u kojem cilju ga uvode i sa kojom to tacno namerom ako vec vidimo da stranaca nikad vise nije bilo u Srbiji? I kako bre moze odmah, zasto bi to stupilo na snagu vec za ovu sezonu? Stvarno smo bre najgori, crna rupa.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 4 dana

Odakle pare?
B

BLJUC

pre 4 dana

Imaju 40 igraca 14 stranaca nikog nisu prodali ovog leta, A do skora im iskljucivana struja....ali znate neko sistematski unistava Partizan rekao Dulo , Dajte da i ostale klubove tako unistavaju.
K

Koja si mentol bombona

pre 4 dana

To je samo pokrivalica, u vas se ulaze jedno 20 puta vise, o cemu ti pises...
@

@mentol bombona

pre 4 dana

Mi zaradjujemo, vi ne. Nama ne daju, nego uzimaju od nas, a vama daju
@

@mentol bombona

pre 4 dana

Poredis nas i vas e to je vas najveci problem, koje vi to prihode imate da mozete da se poredjte sa nama? Imate po proseku manju posetu godisnje od Novog Pazara,Kragujevca i Vojvodine a tu je i TSC blizu dakle od prodaje karata nista niste zaradili,u Evropi ste prosli kako ste prosli zaradili krompir, niste uzeli titulu 7 godina a kup 5 dakle od domace lige niste dobili. Niste jos uvek nikog prodali a dovodite 20 pojacanja od kojih para pitam? Sta bi dao svaki klub u ovoj zemlji da bude ,,ugnjetavan,, ko vi. Poredite se sa Zvezdom koja samo od lige sampiona dobije 25+ miliona da ne pricam od karata,igraca,titula... Onog momenta kad shvatite da ne mozete sa nama da se poredite mozda vam i krene al vi to nikad necete shvatiti zato i ide katanac na vas mali klub
S

Svi ste vi bombone

pre 4 dana

A kako ste vi vaskrsnuli, kako ste to podignuti iz mrtvih, kako je pokrenuta masina i industrija, kako ste uopste i bili u stanju da se ne ugasite i da posle cak i proizvodite pare? Nemojte da se pravite ludi, oskar vajld je vas Bog.
@

@sav si bonbona

pre 4 dana

Tako sto smo doveli igrace s koca i konopca, iz drugih i trecih liga, ali ih je Miloje ukomponovao i tim, oborio sve moguce evropske rekorde, i ostalo je istorija. Niko nam nije "dao", sami smo sve na terenu izborili. Ovaj aludira na Vucica, a vi ste uzeli 3-4 titule dok je on na vlasti bio. Svaka nasa titula je cista kao suza grobarska, jer smo u Evropi pomerali granice iz godine u godinu, a ne kao vi da vas deru Samroci, Petah Tikve i Flore. Mozete da pricate sta hocete, jer vam je tako lakse da opravdate vase lose rezultate, ali ovo su cinjenice! Svaka Zvezdina titula je potvrdjena igrama u Evropi! I svaka vasa Tole titula je isto potvrdjena u Evropi, samo na suprotan nacin.
B

BLJUC

pre 4 dana

Imaju 40 igraca 14 stranaca nikog nisu prodali ovog leta, A do skora im iskljucivana struja....ali znate neko sistematski unistava Partizan rekao Dulo , Dajte da i ostale klubove tako unistavaju.
@

@sav si bonbona

pre 3 dana

Kazes druze da vam niko nije dao nista i da ste se za sve sami izborili? A zasto je onda CZ prihvatila da igra LS koju joj je direktno obezbijedio FKP sa svojih 12,0, evropskih bodova za UEFA koeficijent naspram 6,5 bodova CZ u odlucujucoj sezoni 2022/23 kada je Srbija zahvaljujuci tim Partizanovim bodovima dosla na 11. mjesto tabele UEFA i 1, puta imala 5 predstavnika u UEFA takmicenjima od koga su 3 imala obezbijedjena grupnu fazu LS,LU i LK. Da u pravu si kada kazes da je svaka vasa Kokezijansko- Terzina, titula potvrdjena ali sa punom mrezom golova gdje ste primali po 10, 9,8,7,6,5,4 itr. komada i tako za sva vremena obrukali srpski fudbal. Vrlo vam je simpaticna konstatacija kako je CZ pomjerala granice? Jeste pomjerala je granice tako sto je sramotila svoju zemlju gubeci od bjelosvjetskih amatera Zerminala,Cernomoreca,Veres Lobga,Omone, Kairata itd. PS. O trenutnoj CZ najbolje govori njena prethodna LS koju joj je obezbijedio Partizan kada je od 32 kluba LS CZ bila poslednja 32. kao najgori tim u sva 3 takmicenja LS,LU i LK kada su u pitanju grupne faze sto je najveca bruka koju je Srbiji priredio jedan njen klub. I na kraju da te pitam; Da li znas koliko je srpskom fudbalu i njegovom UEFA koeficijentu doprinjela CZ u periodu 2007- 17 godine a to je vrijeme dominacije Partizana? Evo sta je Partizan doprinijeo UEFA -koeficijentu svoje zemlje period Zvezdine dominacije ;2017/18 FKP=10,5 bodova, CZ=14,0 bodova, 2018/19 FKP=6,0 bodova, CZ=13,0 bodova, 2019/20 FKP=10,5 bodova CZ=10,5 bodova. 2020/21 FKP=3,5 bodova, CZ=15,5 bodova, 2021/22 FKP=15,0 bodova, CZ=18,5 bodova. 2022/23 FKP=12,0 bodova, CZ= 6,5 bodova. 2023/24 FKP=1,0 bod, CZ=5.0 bodova. Inace u 21. vijeku a to je period od 2001 godine do danas 2024 god. a to su 23 godine FKP je osvojio OKRUGLO: 150,0 UEFA BODOVA a FKCZ: 130,5 UEFA BODOVA.