Komentari na vest

Stanojević pred gostovanje Napretku: Sve smo pošteno odrađivali, nismo zaslužili da budemo u ovom položaju

U

UvekPosteni

pre oko 2 godine

Treba napraviti rubriku Stanoje partizani i njihovo poštenje. Toliko poštenja ima među partizanima da im dugove otplaćuje FSS sa predsednikom Bjekom, a oni premiraju i hoće titulu koju kvalitetom i igrom ne zaslužuju. Ko o čemu partizan o poštenju.:))
r

ragnarok

pre oko 2 godine

lupeta zna da je gotov
G

Gost123

pre oko 2 godine

Lud, ludji, najludji, Stanoje...
S

Savatije

pre oko 2 godine

“Sigurno da je taj nedosuđeni penal i još neke razne stvari koje su se dešavale, kao poraz od 2:0 u februarskom derbiju i naša nemoć da stvorimo jesnu jedinu šansu u poslednjem derbiju, uticale na to da mi budemo u onom položaju…”- Aleksandar Stanojević
S

Sniper

pre oko 2 godine

Neverovatno. Od trenutka kad je Partizan izgubio prvo mesto ovaj čovek neprestano aludira na neke neregularnosti, teorije zavere da se Zvezdi sklanjanju, da se Zvezdi namešta izvan terena... A sve do tada je bilo regularno, odlično suđenje, naše prvenstvo konačno dobija na kvalitetu, na regularmosti i t d... A da li si ti čoveče svestan da je Zvezda izgubila više bodova u takozvanim malim utakmicama nego Partizan. Ova minimalna bodovna razlika je samo zbog pobede u derbiju 2:0, i to je to... Zašto nisi pobedio sva tri derbija, ako si bolji, i sad bi bežao 7 bodova, i bolilo bi te uvo da li će protiv Zvezde zapeti ili će se skloniti
g

gost111

pre oko 2 godine

Ajde ti polako pakuj kofere i da se nosis u tri pm i povedi svoje galaktikose na čelu sa jojicem,miljkonom obradovicem,fejsom,markovicem,panticem,holenderom.....Uprava napolje
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Ovaj ne odustaje od svojih laži i patetike pa to ti je. Evo samo 2 argumenta : od mogućih 9 bodova u derbiju uzeo si 2, mimo derbija prosuo si manje bodova od Zvezde. Šta više nije jasno?!
c

cobe1985

pre oko 2 godine

pa ovaj kuka iz dana u dan. fuj
D

Djosa

pre oko 2 godine

Bice penala nebrini
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

....... tačno Stanojeviću, apsolutno tačno, niste zaslužili da budete u ovom položaju,,,,,,, ZASLUŽILI STE DA BUDETE TREĆI.

Mags

pre oko 2 godine

Po cemu to po prikazanoj igri mozda ,da nije mozda vas milionskim pojacanjima napucan tim za 40 bodova jaci od Partizana?
C

Cacak

pre oko 2 godine

Jooj od ovih postenih ne moze da se zivi
K

Kakav lik

pre oko 2 godine

Jedva cekam da te uzivo gledam sutra u Krusevcu, trenercino. Ogavnijeg lika u nasem fudbalu nije bilo.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Hahaha
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

A država i FSS plaćaju licencu. A onomad?
М

Можда

pre oko 2 godine

"bolje to, nego da nam se desi da namerno neko napravi crveni karton, da izađete s kombinovanim sastavom bez 10 igrača, ili da primite neke jako jeftine golove..." Психијатријски случај из Хумске 1 вероватно мисли на Дрезгића, Тошића, Рајковића, "младог голмана" Масларевића...
B

Bum 92

pre oko 2 godine

Xaxaxaxax koji je ovo folirant, kakva gromada... Pruzi ruku.... Odran si bio u derbiju
J

Jedinka

pre oko 2 godine

Neko ko se konstantno pravda i govori kako ne laze,kako je posten...e bas taj laze i vara. Ovo vam je klasican primer kao kada muskarac vara zenu pa se cima kada mu se zena dotera i ode do grada ili kada pise poruku na telefonu. Optereti se muskarac da li ga zena vara iz razloga sto on noj to radi. E tako i ova postenjacina. Vecito pravdanje kao da mi nemamo oci i ne vidimo sta i kako rade. Sa Sumom,Asanom,Sadikom i Natkom (tada bio odlican) u timu kiksirali su svaku trecu. A sada bez spomenute trojice i sa Natkom koji nema kondicije za 20 minuta ozbiljnog fudbala oni pobedjuju sve redom. Kukaju na Zvezdu a manje bodova prosuli od nje. Ko bre jos moze da slusa ovog napaljenka?
B

Bum 92

pre oko 2 godine

Xaxaxaxax koji je ovo folirant, kakva gromada... Pruzi ruku.... Odran si bio u derbiju
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ovo je vec ozbiljna dijagnoza...ovaj postaje dosadan jbt...kao papagaj
P

Ponovljen penal

pre oko 2 godine

Ser Stanoje "ne želi" ono što zapravo i čine. Drezgić, autogolovi, "greška mladog Maslarevića" su sve ono što odlikuje protivnike gromade. A kad smo kod Kruševca možemo se setiti i ponovljenog penala u Kruševcu na 0:0, inače ga za 3 dana ne bi dali jer nisu imali siguran prolaz.
D

Dijagnostičar

pre oko 2 godine

Neverovatan niz mini Atletika je prekinut na večitom derbiju kada je gromada ljosnula, a Zvezda pokazala da je sve laž oko mini Atletika i Ser Stanoja. Sada vrebaju Zvezdin kiks valjda potpuno ubeđeni da oni sami ne mogu kiksnuti bilo gde jer su tu razni Drezgići, Maslarevići, Rajkovići i Ilići koje će da premiraju. Dakle, prirodno je da se nadaju Zvezdinom kiksu, ali im je izgleda i prirodna pomisao da sebi ve unapred upišu sve pobede do kraja. Kao da od njih ne zavisi ništa, već se samo čeka Zvezdin kiks da oni uzmu titulu.
K

Kragujevac City

pre oko 2 godine

Gospodine Stanojevicu,svedoci smo da stalno spominjete Zvezdu i kako ona ne gubi bodove na malim utakmicama.Tako da sam hteo/la da Vas pitam kako je onda moguce da je na tim malim utakmicama Partizan izgubio manje bodova od Crvene Zvezde? Racunica je prosta, Vas Partizan je imao tri neresena ishoda sto znaci da je izgubio sest bodova dok je na drugoj strani Crvena Zvezda imala dva remija i jedan poraz sto nam pokazuje da je izgubila sedam bodova iliti jedan bod vise od Vaseg kluba.Na osnovu cega Vi nama zelite izokola da kazete da je niz Crvene Zvezde lazan a Vas pravi? Gospodine Stanojevicu, takodje smo svedoci da ste na vise meceva pogurani da pobedite nego sto ste spreceni da to uradite.Navescu Vam nekoliko primera: Napredak-Partizan, pri rezultatu 0:0, dosudjen Vam je kazneni udarac koji niste iskoristili ali je sudija taj isti kazneni udarac ponovio,ispostavilo se da je tu pogresio.Na taj nacin Vi ste odneli pobedu iz Krusevca. Na mecu Partizan-Mladost Lucani pri rezultatu 2:1, dve veoma sumnjive situacije i reklo bi se dva cista jedanaesterca za gostujucu ekipu nisu dosudjena,var se nije oglasavao,navodno nije radio. Na mecu partizan-Metalac pri rezultatu 1:1, golman Metalca se igrao ereklo bi se namerno ispred svog gola i maltene je dao loptu vasem igracu koji je postigao pogodak. Na mecu Spartak-Partizan, pri rezultatu 0:0 Vas igrac je sam pao u sesnaestercu a sudija je tek nakon nekoliko minuta resio da ode da pogleda VAR i dosudio Vam kazneni udarac koji nije postojao. Na poslednjem vecitom derbiju,svedoci smo da je Vas igrac Terzic namerno ostro startovao iliti uleteo u Kangine noge sa ledja,trebao je uslediti crveni karton gde bi Zvezda imala igraca vise 10 minuta plus nadoknadu vremena. Bili smo svedoci u Kragujevcu gde je pri rezultatu 1:0 za Radnicki Lazar Markovic najopre galamio na sudiju,unosio mu se u lice,pretio,psovao a zatim udario po ruci. To se sankcionise crvenim kartonom ali Vama je sudija progledao kroz prste ne dodeljujuci ni zuti karton Vasem igracu i Vi preokrenuste rezulat. To su pitanja koji neki novinar/ka treba da mu postavi ali naravno,rezirana konferencija,rezirana pitanja,veruju da ce kao 2017-te da ukradu titulu.
P

Pukao

pre oko 2 godine

Drezgić, Rajković, Maslarević i ostali čitaju Stanojevićeve izajave i ne veruju.
F

Florijan

pre oko 2 godine

Za vas i ovakav sastav nije ni potrebno premirati druge ekipe jer ste otprilike u rangu s njima.
k

kaboom

pre oko 2 godine

Ma sta ste bre vi posteno uradili? Kakve su vise ovo price i ko ovom coveku dozvoljava da ovoliko blati domaci fudbal i sve zbog toga sto ne moze da bude prvi. Proziva Zvezdu za kikseve u domacoj ligi, a Zvezda izgubila vise bodova u malim mecevima. Razliku pravi derbi i to je to. Izgubio je derbi nije znao gde udara i sad kaze nisam zasluzio da budem drugi. Imao derbi da pobedi, izasao da se brani, naravno da si zasluzio drugo mesto, a ono sto niste zasluzili je Evropa sledece dve godine!!!
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Gospodine, mislim da je vreme da odes iz Partizana, sve si moguce kredite istrosio, ostao si bez titule, u lk nisi pokazao neki kvalitet, i ostaje nam jos kup gde mislim da neces ni njega osvojiti.
A

Aaaaoooooo

pre oko 2 godine

JSD puca od postenja! U svim sportovima! Stanoje,vi ste izgubili samo od Zvezde ove sezone a stalno spinunujes kako je Zvezda tim koji ne gubi! I stalno pricas kako ste vi nesto zasluzili! Jeste-da budete 5-6 na tabeli...
G

Gost4477

pre oko 2 godine

Ni jedan derbi nije dobio ove a I prosle sezone, ali se nada covek, da partizan nema poraz u derbijima a zvezda osvoji titulu, kmecao bi kao nikad pre a vidi ga sad...
G

GostBM

pre oko 2 godine

Bravo!!!!!!!!!Jednom i istinu da kažeš. Niste zaslužili II mesto, da su svi smeli da igraju pošteno protiv vas, sada bi se borili za izlazak u evropu.
7

777

pre oko 2 godine

Zdravko Jokic rekao, Zdravko Jokic je rekao takodje da nije bio penal u Subotici pa ste vi pricali da jeste bio penal... Koja smejurija od kluba...Uzimaju samo ono sto njima odgovara i sta je njihov interes.
N

Notorius

pre oko 2 godine

"Tada je, prema mišljenju sudijskog ekspresta Zdravka Jokića, Partizan oštećen za penal u finišu meča." Zanimljivo Zdravko Jokic je takodje rekao da nije bio penal u Subotici , znaci uzimamo relevantno samo kada je nesto u Korist partizana?

Marko Milivojevic

pre oko 2 godine

Ne mogu više da podnesem ovu kuknjavu! Nisam mogao da podnesem ni kad je Zvezda kukala onih šest godina. Ako sve saberemo i oduzmemo, mnogo više su oštećeni oni, uslovno rečeno, manji klubovi. Ljudi, uvek će biti grešaka, nekad u korist, a nekada ne. Igrajte fudbal i manite se više j...e kuknjave! Partizan je imao pet bodova više od nas i mi smo ih prestigli. Šta još reći? Batali gluposti i bavi se SPORTOM! I Terzić me nervira takođe!
N

Notorius

pre oko 2 godine

Florijan Samrokovic je potpuno prso
C

Cirkus...

pre oko 2 godine

A ko garantuje da bi vi dobili Cukaricki sa igracem vise??? koja je ovo sprdacina , pa ko vam je smetao da im date 3 gola kao u Humskoj???
B

Bingole

pre oko 2 godine

Tok takmicenje je odredjen na samom pocetku kada su se vama svi zivi sklanjali da ih vi lazno trpate,svioma po 3-4,pa cak i pet komada a onda izadjete u Evropu i pregazi vas Santa Klara,Soci vam odrzi cas fudbala,Flora vas dobije,od Anortozisa drhtaste do zadnje sekunde,Gentu na dva meca ne sutnuste tri puta na gol,Fejenord vas pregazio,pojeo ili nazovi to kako god hoces. Nemoguce je da takva ekipa ima gotovo sve pobede u prvenstvu.Ali s'obzirom da vi volite da lazete i da verujete u sopstvene lazi onda ok. Ako kukas gde si navodno ostecen,onda spomeni i gde si poguran. Protiv tog istog Napretka si u krusevcu poguran tako sto je Rikardu odbranjen penal ali ga je sudija iz samo njemu znanih razloga ponovio.Poguran si u Subotici tako sto ti je dosudjen izmisljeni penal.Poguran si u Kragujevcu gde pri rezultatu 1:0 za domacine Lazar Markovic se prvo unosi u lice sudiji,psuje ga,dere se i zatim ga udara po ruci. Sudija umesto crvenog kartona ne pokazuje nista vec ga satro opominje i vi preokrecete rezultat. Pogurani ste od golmana Metalca koji pri rezultatu 1:1 umesto da izbije loptu on je prihvata i pokusava da dribla Rikarda sve dok mu ovaj nije uzeo loptu da da gol.Takodje ste pogurani na mecu protiv Mladosti iz Lucana gde pri rezultatu 2:1 za vas,dva cista penala se ne dosudjuju za Mladost,var ne radi.Var nije radio ni kod penala za TSC iako znamo da bi Lazetic vas pustio da pobedite i da je 10 penala svirano. Takodje,napaljeni Terzic je na derbiju namerno sa dve nogu direktno u Kangine noge isao sa ledja,cist crveni karton.I tu ste pogurani jer bi mozda Zvezda u tom slucaju i pobedila na derbiju jer je to bilo u 79-om minutu,Dakle imala bi 10.-11 minuta plus nadoknadu.I tako u nedogled.Ali naravno,to niti spominjes niti te iko pita za takve stvari.Dodjes na konferenciju,iskukas sta imas,izvrsis tenziju,barem mislis da je izvrsis i to je to. Zalosno je sta radite.A pritom kukate na FSS i drzavu koja vam vec treci put daje novac da vas ne izbace iz Evrope.Da hoce da vas uniste,jednostavno vam ne daju novac jer nisu ni duzni da vam daju. Ali najlakse je tako,da lopov vice drz'te lopova. O Sasi Ilicu i da ne pricam jer ono je mozda jos zalosnije sta je radio.Ne zna se ko je smesniji da li vi u fudbalu ili vasi kompanjerosi u kosarci.
@

@bingole

pre oko 2 godine

Druze, alal vera! Sve u centar! Jos samo penal protiv Proletera u Beogradu koji niko video nije u onoj magli, osim sudije...
M

MarkoBeograd

pre oko 2 godine

Bolji tekst nisam skoro pročitao. Sve u centar i objašnjena suština. Bravo!!!
R

RSP

pre oko 2 godine

Pomeni care i ono guranje Zvezde svih ovih godina . Onih penala gde se i sami igraci smeju kad sudija pokaze na belu tacku , pa onaj penal van sesnaest , pa one sklanjalice i oni cuveni preokreti kojih se ne zna vise ni broj . Pomeni care i Lalatovica slobodno , i Terzica i Kokezu . I na kojim to sve utakmicama var nije radio . Koliko je penala dosudjeno Zvezdi a koliko Partizanu . Koliko protiv Partizana a koliko protiv Zvezde . Pokrij se usima !
G

Gostpoipoi

pre oko 2 godine

I penal protiv Spartaka je odredio tok takmicenja... I vase namestanje utakmica od pocetka sezone je dosta odredilo tok sampionata...
L

Lendza21

pre oko 2 godine

Au brate ovo je vec preslo i svaki granicu i patetike i ludila..
V

Vilmoš

pre oko 2 godine

Kao foka, ne prestaje
G

Gostqwerty

pre oko 2 godine

Ma sve posteno, citamo od jutros o tome...
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Realan covek, nisu zasluzili da budu u ovom polozaju...ni to drugo mesto ne zasluzuju!
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Realan covek, nisu zasluzili da budu u ovom polozaju...ni to drugo mesto ne zasluzuju!
P

Pert

pre oko 2 godine

Brate mili...