Stanojević i Đurđević (Star sport)
Stanojević i Đurđević (Star sport)

Stanojević posle Uba o Zvezdinom kiksu: Biće još iznenađenja, verovatno i naših poraza

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.07.24. | 09:10

„Ove sezone će liga biti izuzetno teška, imate sjajne Vojvodinu i TSC“, smatra trener Partizana

Sve što je dosad rekao odgovaralo je istini. Ne skriva se Aleksandar Stanojević, ne beži od odgovornosti, oba puta kad je Partizan zabrljao (igrački protiv Napretka i rezultatski u sudaru sa Dinamom iz Kijeva) govorio je ono što navijači vide. Da nije valjalo. U Ubu je napokon spojio lepo i korisno, doveo crno-bele do laganog trijumfa nad Jedinstvom (4:0) i zadržao maksimalan bodovni učinak.

Zbog toga ne likuje, makar po dva osnova. Zato što je tek početak sezone i zato što i dalje ima propusta u igri. Mada, posle gostovanja u Tamnavi napokon može da živi bez stresa karakterističnog za minule mečeve.

Izabrane vesti

Jedinstvo igra specifično, u rombu na sredini, sa velikim brojem igrača na tom delu terena, što je teško kontorlisati. Stvarno smo se dobro spremili, iako u fudbalu ne postoji čak ni sadašnjost, to je već prošlost. Nemamo vremena, čekaće nas još teških utakmica i verovatno još nekih poraza. Imamo iskustvo, navikli smo, radimo, idemo dalje“, smireno je u subotu veče pričao Stanojević.

Zanimljivo, posle dva kola Mozzart Bet Superlige Parni valjak ima prednost u odnosu na večitog rivala, jer je Crvena zvezda odigrala samo 2:2 sa Mladosti iz Lučana.

"Da vam kažem nešto, videli ste kako igra Vojvodina, imate TSC, ne bih samo Zvezdu apostrofirao. Ove sezone će liga biti izuzetno teška, jer je Vojvodina sjajna, isto važi za Topolčane, imate dosta sličnih klubova. Biće još iznenađenja u režiji „manjih“, tako da to (nerešen ishod komšija, op. au) ne bih komentarisao na taj način“, uzdržan je Stanojević.

Verovatno poučen iskustvom. U prethodnom mandatu je imao i pet bodova više na zimskoj pauzi, pa opet završio drugi, tako da činjenica da je trenutno na „plus dva“ u odnosu na crveno-bele jeste lepo za oči Grobara, ali ne mora baš ništa da znači.



tagovi

FK PartizanAleksandar StanojevićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara