Stanojević: Odlažemo Bajbekov povratak u startnu postavu jer Holender igra izvanredno

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.02.21. | 12:42

"Zasad je u situaciji da ulazi sa klupe. Sve zavisi on njega i tima kako bude igrao...", kaže strateg Parnog valjka

Partizan je podigao nivo igre u odnosu na prvi deo sezone i to se jasno oslikalo i na rezultate ovog proleća. Parni valjak nakon dva ubedljiva trijumfa očekuje neugodno gostovanje u Ivanjici, protiv kvalitetnog protivnika, pa u ekipi Aleksandra Stanojevića maksimalno koncentrisano dočekuju sutrašnji meč (13.00, Arena Sport 1).

Ono što hrabri crno-bele jeste činjenica da je gotovo kompletna ekipa na okupu.

Izabrane vesti

"Očekuje nas teška utakmica, neugodno gostovanje. Svi su zdravi osim Miljkovića, koji oseća posledice povrede iz prošle utkamice sa Novim Pazorom. Javor je počeo dobro drugi deo sezone, ispratili smo sve njihove utakmice i iz pripremnog perioda, čeka nas težak meč. Biće sigurno problema zbog terena, ali adaptiraćemo se. To je na nešto na šta ne možemo da utičemo. U ovakvim situacijama postoji rizik od povreda, nadam se da se to neće dogiti", rekao je Stanojević.

Biće izmena u ekipi, ali je izvesno da se ona neće dogoditi u samom špicu napada, gde je Holender još uvek ima prednost u odnosu na Žan Kristofa Bajbeka.

"Biće sigurno četiri-pet promena, igra se na tri-četiri dana. Bajbek je blizu, ali s obzirom da Holander igra izvanredno i mnogo dobrih kretnji pravi, sve odlažemo kako da pomerimo tu odluku. Zasad je u situaciji da ulazi sa klupe. Zavisi od njega, od tima kako bude igrao. I blizu je i nije da počne ovu utakmicu"

Prekidi bi mogli da predstavljaju problem u Ivanjici.

"Javor dosta pažnje polaže prekidima, svim vrstama prekida, čak i aute izvode odlično. U utakmici gde možda neće biti mnogo igre zbog terena, to bi mogao da bude važan segment. Mi generalno primamo malo golova, do sada uglavnom nismo imali mnogo problema sa prekidima".

Ekipa je napravila ozbiljan uspon u odnosu na prvi deo sezone.

"Mislim da smo kompaktni, igramo kao tim, poboljšali smo sinhronizaciju na boku, dobili neke stvari koje nismo imali. Neki igrači su poboljšali formu, podigli smo se svi u odnosu na prvi deo sezone. Oprezan sam, jedna utakmica u ovakvim uslovima može da vam okrene priču. Zadovoljan sam kako izgledamo i nastavićemo svojim pravim ritmom, ovo je put kojim treba da idemo", dodao je Stanojević.

Strateg crno-belih je na kraju uz osmeh prokomentarisao šanse Crvene zvezde protiv Milana.

"Ne znam kakve su šanse Zvezdi, znaju oni najbolje", poručio je Stanojević.


tagovi

Aleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara