Komentari na vest

Stanojević: Neki igrači ne zadovoljavaju kriterijum, moramo da menjamo

L

Laki II

pre oko 1 mesec

Stanoje imas suviše visoko mišljenje o sebi. Nisi ti trener za Partizan. Veliki je to zalogaj za tebe. To potvrdjuju rezultati u klubovima u kojima sii radio dok nisi bio u Paranu. Spusti se na zemlju. Predmet je
S

Strumf

pre oko 1 mesec

Stanojeviceva trenerska karijera je u silaznoj putanji i to je vise nego evidentno. I ne samo to, on je kao osoba takodje nazadovao, previse je nervozan, impulsivan. Ovo ispadanje nije smelo da se desi zato sto Lugano nije neka klasa i plus sto smo imali igraca vise preko pola sata! Covek jednostavno forsira defanzivan fudbal, pokusava da zatvori utakmice a napred sta uradi uradi. Imas igraca vise i umesto da krenes svim silama na gol protivnika u produzetku ti uvodis defanzivno orijentisane igrace i branis se sa zeljom da izboris penale?! Pa ovo je za momentalni otkaz! Klub je u rasulu i to je svima jasno, ali je odgovornost i do trenera. Stanojevic nece da ide zato sto zna da nigde u ovom trenutku ne moze naci angazman kao u Partizanu, potpisujem da mu niko ne bi dao platu koju ovde prima, ma ni pribliznu. I kao slag na tortu proziva igrace a nigde ne spominje sopstvenu odgovornost! Los trener i los pedagog. Ali klub u ovako jadnom stanju bolje i ne zasluzuje.
b

batabane

pre oko 1 mesec

I ko te igrače stavlja u tim, i ko vodi utakmicu. Gledaš li ti Stanoje utakmice Partizana, vidiš li nešto, analiziraš li igru i igrače. Hajde navedi jedan uspešan, fudbalski potez Nikolića, i objasni njegovo kretanje i brzinu. Dokle više Goh i Kalulu. Koji su kvaliteti Di Medine. Zašto Ovusu, a ne Natho... Da nije u pitanju i trener, ne samo igrači.
Т

Тузор

pre oko 1 mesec

Са играчем више, ти уводиш играче који треба да чувају резултат, да би се стигло до пенал завршнице? Тужно, јадно и бедно! Избацујеш Калулуа, Захида и Северину да би увео Немању Николића, Овусуа и Трифуновића?! Као навијач Партизана, понижен сам и постиђен. Захид је и са 20% могућности и кондиције бољи од Овусуа, а Северина са 10% бољи (нажалост) од Трифуновића. Зашто се у запећак гура дечко који вреди, Стјепановић?
K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

Za Stjepanovica naslucujem da planiraju da ga puste kao neperspektivnog u, na primer, Cukaricki, odakle ce biti prodat.. Naravno, nekoliko njih je u TALU.. Pominje se osoba Djokovicev imanjak kao neko koji je veliki grobar a radi za Oskara. Mislim glumac za Holivud.
k

kkkkk

pre oko 1 mesec

Prvo i pod hitno, otkaz sportskom direktoru Kralju. Neko ko uspe da sroza omladinsku školu da je Trifunović najbolje što izbacujemo, a da Mirčetić i Aleksić igraju u Kragujevcu i Subotić u Čukaričkom itd., to je pokazatelj propadanja škole od kada je stigao. Jedina pojačanja koja iole valjaju su ona koja su došla po preporuci Duljaju od strane Srne. Toliko skauta, a dovedeni su Grimaldo ( već se vidi da je promašaj i neozbiljan fudbaler ), Jurčević, Owusu, Goh i Kalulu, a ovo ostalo skupljano po ligi i to ono što ne odskače, plus Stanojevićevi Arriaga i Mujakić. Na šta onda liči taj sportski sektor koji 2 godine ispada iz Evrope vrlo brzo, bez pobeda, a sa višestrukim debaklima, pri tome da je budžet koji ne znam kako se popunjava je najveći u našoj istoriji ( preko 20 mil €, ali 3 puta manji od komšinice ). Molite Ilijeva da se vrati, jer je za razliku od ovog makar znao da dovede fudbalera. Prodati Severinu, Goha i Sladanhu, možda i Markovića, popuniti budžet što pre i dovesti 3,4 kvalitetna pojačanja da se ovaj tim makar koliko toliko sredi ( Djidji/Magnusson , Verbič / Elis , Marko Mladenović za bonusa i Anderson Lopes / Hector Hernandez ) i rasčistiti ekipu od igrača koji su samo šteta za klub ( Owusu, Kanoute, De Medina itd. ).
5

5.000.000,00€

pre oko 1 mesec

Све послушници, зна се кога... Олоши и битанге...
Л

Лаик

pre oko 1 mesec

Одговорност Станојевићу, одговорност а не демагогија. Свима је јасно како си остварио своје тренерске успехе. Али не, ви сте жртве. Срам вас било!
V

Vox

pre oko 1 mesec

Stanoja mrs iz Partizan Jedan je Savo Milošević
G

Grobar 007

pre oko 1 mesec

Ovaj trener nema znanja, ali ni stida. Dovedeš osam igrača, zahvališ upravi što ti je to omogućila, a onda se ispostavi da je roba kvarna ili neupotrebljiva. Forsiraš bezvezne igrače: Ovusu, Kalulu, Goha, crnog desnog beka, Antića. Od mladih, kao bonus igrače forsiraš netalentovanog Trifunovića i baš nekvalitetnog desnog beka, pa se postavlja pitanje da li je sve u redu sa tobom i da li uopšte znaš da prepoznaš kvalitet igrača. Uništio si i srozao igru Saldanje tako što ti nije bio na prripremama, ne trenira dovoljno i igra svaku treću utakmicu. Suma sumarum, po mojoj proceni do sada si oštetio Partizan minimalno za 10 mil eura (nemaš pobede u evoutakmicama, srozao si cenu Saldanje, utrošio silne milione u bezvezne igrače). Neznam Grobari zašto ga trpimo..
b

batabane

pre oko 1 mesec

Druže, hajde objasni mi šta su to bolje odigrali Kalulu i Severina od Trifunović a, a imaju sigurno po 10 puta veću platu. Čime oni sami, a čime to klub opravdava. 100 puta bi igrao Trifunović jer je mlađi i znatno jeftiniji, i po meni apsolutno sa talentom,i ništa gori od ove dvojice. Ali nas ubi sa Nikolićem, koji je svaku loptu, svaki duel izgubio. Dokle više.
J

Jelenko P

pre oko 1 mesec

Ako nezadovoljavaju kriterijume ZASTO IH UPORNO FORSIRAS i to u naj bitnijoj utakmici sezone ? Zasto u momentima kada se utakmica lomi uvodis Trifunovica koji nema kvalitet ni za nasu ligu , zasto uvodis Saldanju koji danima ne trenira i koji je sa glavom daleko od Partizana , sasto Natho ulazi kada u zadnjih pet utakmica nije uputio NI JEDAN TACAN PAS prema saigracima, zasto je Jovanovic ostao na klupi, zasto Stjepanovic nije ni putovao a Scekic ima mjesta ..................?Iz svih ovih pitanja proizilazi da je do tebe problem,DALI SLUCAJNO ILI NAMJERNO ........ .
Д

Деда Сава

pre oko 1 mesec

Изгледа да је доведен да баш овако ради. Од како је дошао иста прича, не може да игра са Дуљајевим играчима,Дуљај је био јесењи првак а са оваквом причом и игром велике су шансе за дно табеле.
5

56789

pre oko 1 mesec

TAKO JE NA VRIJEME TREBA REZOVE PRAVITI.🤣🤣🤣
N

Neverovatno

pre oko 1 mesec

Ovak covek je toliko nazadovao da je to strasno.Sve godpodsko sto je nekad licilo da ima vise nepostoji.Neprestana kuknjava,pljuvanje sopstvenih igraca,svi su krivi ,sudije,protivnik samo je on nedodirljiv.Majstore stani malo.Pogledaj kako ti igra ekipa.Prestani da kukumavcis i dajes izjave.Sve zivo pogubi, zavrni rukave i pocni da radis ozbiljno ako to jos znas.
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Frajeru, ti si nas sinoć izbacio iz Evrope. Na stranu uprava, stanje u klubu, kvalitet igrača itd. Sinoć si ti direktnu krivac za ispadanje. Držiš Nathka na klupi dok nisu primio gol, kakva si ti levatina. Ovo po prvi put kažem, imao sam povjerenja u tebe, ali ovo što sam sinoć vidio je do tebe i samo do tebe i tačka.
S

Stanoje u Luganu

pre oko 1 mesec

Bio tu al ponizen 🙏❤️❤️❤️
B

BubreguLoju

pre oko 1 mesec

Baki , da se vise bavis fudbal a manje politikom ,pobedili bi ste ... inace ovako dokle god gledas u tuđe dvoriste nema nista od Vas . Ugazio si duboko . Pitanje je , sta ste radili celo leto ? A ovamo jurite Evropu , patetika .
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

A da menjamo trenera? Čak i svemoćni Želimir ima eventualno još ovu sezonu da napravi nešto ili paljba. Ako rezultati budu katastrofalni, možda bude smenjen i pre kraja.
s

sta kaze?

pre oko 1 mesec

jel krestao sad na konfenciji sat vremena?
r

rajarram

pre oko 1 mesec

"Bili smo tako blizu da makar uđemo u neizvesnu penal seriju. ako ovo nije sramota ili ako je ovo uspjeh biti blizu penal serije pa sta mi bog da, ipak imam opravdanje, pa cu pomenut vučića i litijum na konferenciji, to sad pali...alibi, neodgovornost, umjesto da ustane i kaze ne igraju dobro, moja su pojačanja, mnogo je ovo poraza, cao odoh..ali oce kes da zadrzi jbg..
M

Milivoje C

pre oko 1 mesec

A zasto sad ne pisete vi a on ne govori vise o samoj igri.Hocu da kazem zasto niko ne govori o kasnim izmenama o tome zasto Natho ulazi u 90 min?Zasto se sa igracem vise 40 min fakticki branis?Fakticki po meni Stanojevic izgubio utakmicu on i ovi njegovi transferi.Pre mesec dana je se zahvalio upravi na dovedenim igracima koje je trazio a sad u istim trazi alibi.
J

Jug jug

pre oko 1 mesec

Neki igrači nisu zadovoljili. Tačno. Trener je očaj, podbacio totalno. Ne može kapacitet za timove malih liga da vodi giganta. Promene od trenera i uprave i otkazi 8-rici igrača Stanojebog prvog tima.
S

Seljak ratar

pre oko 1 mesec

Neces ti tu da budes ni do Svetog Nikole
B

Best wishes

pre oko 1 mesec

Zar te nije sramota?
T

TAKO TO BIVA

pre oko 1 mesec

Kad si najveća zavezdina filijala u BG pašaluku!🤩
P

Paja Glavonja

pre oko 1 mesec

Ma nije do igrača. Savez, sudije, država, masoni, ilumminati i Jehovini svedoci. Tu leži problem!
V

Von

pre oko 1 mesec

Sram te bilo vise tvojih bljuvotina.Ti si k.... od trenera.
R

Rik

pre oko 1 mesec

A ti?
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

26 igrača u proteklih godinu i po dana su doveli Duljaj i Šamrok i sem golmana Jovanovića ovi svi ostali nisu pojačanje ni za ove superligase koji popunjavaju brojno stanje po JLS!!!Gomila dunstera i solera koji igraju neki svoj šou,vajni treneri trče pored linije,dodaju lopte,urlaju na sudije i fasuju kartone a gube redom!!!Realno je namesnička uprava uništila ekipu a klub upropastila !!!Bruka
S

Strumf

pre oko 1 mesec

Imas igraca vise preko pola sata i ti uspes da ispadnes?! Ovo je bruka nevidjenih razmera. Ostavka Stanojevicu kao moralni cin?
j

jel to?

pre oko 1 mesec

Nisu te zadovoljili?
W

Warehouse G

pre oko 1 mesec

Za Partizan je dobro što je ispao jer bi doživeo novu bruku protiv Fenerbahčea. A za ovaj poraz je Stanoje glavni krivac. Imaš skoro 40 minuta igrača više i dozvoliš protivniku veći posed. Uz to vadiš iz igre najbolje pojedince u trenutku kad ostaješ sa igračem više. Niđe logike! Gent je bolji i od Lugana i od Dinama tako da se crno-belima loše piše.
J

Joe Black

pre oko 1 mesec

Od lugana jeste bolji od Genta nije.
m

misko 22

pre oko 1 mesec

ljudi pa on se i molio za produzetke i igrao na penale u nadi da ce Jovanovic ( koji je zaista dobar golman, posebno za penale) da ga spasi i da tako prodju dalje ! Ko to nije skapirao taj je bas blesav, jer je valjda i sam svestan da nema ko da da gol !
S

SilverSurfer

pre oko 1 mesec

Nije sudio Srđan Jovanović i to je glavni razlog ispadanja.
T

Tako' e

pre oko 1 mesec

Prvo tebe da promenimo.Marš iz Partizana, makar ne imali trenera.
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Ma to je sve vrh.Nista ne diraj.Sya je sa Sa.nicaninom i scekicem?
J

Jole al pravi

pre oko 1 mesec

Jel sacuvaste vi onaj katanac sto kupiste zvezdi.. Moz vam sad zatreba...
J

JužniFrontPančevo

pre oko 1 mesec

Jeste, sve je kako ti kažeš... Uprava napolje, Stanoje odlazi!
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

e moj stanoje ti da imas i malo morala i da volis klub ne bi se hvatao u kolo sa tim zlikovcima iz uprave
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

sudije jesu li sudile kako treba? ocigledno nisu, posto ste ispali ali mogao je opet malo da zakuka... a ne sme u evropi to da radi?
B

Boske75

pre oko 1 mesec

Srpski fudbal služi samo da ovaj neznalica i ostali dunsteri kao on, zarađuju milone evra a veze sa životom nemaju!
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

bas tako, postave ga odredjeni ljudi onda mu serviraju sta da radi ko da igra on cuti dok se ne docepa neke arabije i naplati svoju patnju .Takvi prolaze takvi su treneri i onda se cudimo sta bi na EP i drugim takmicenjima .U Srbiji od dva krsa ( treci nema) jedan mora da zavrsi prvi pa se tu loze ko je bolji
Z

Ze

pre oko 1 mesec

Da li si se zapitao da li zadovaljavaš kriterijum za jednog trenera.
B

Burazeri

pre oko 1 mesec

Miran ko AV cim izadje iz Srbije. A u njoj histerisu oboje.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

KAKVA CEPANJA IMA OVAJ ČOVEK! TO JE NEVEROVATNO!
D

Daliborrkk

pre oko 1 mesec

Dabogda vam Stanoje do kraja zivota bio trener, a Vezura direktor, karma se vratila za ono k... gasi se...
U

UPRAVA NAPOLJE

pre oko 1 mesec

Uz dužno poštovanje prema svim fudbalerima Partizana, hvala Stanojeviću što smo 2 sata igrali bez pravog desnog beka i što je odmah nakon crvenog kartona uveo Owusua.
D

Daxxi

pre oko 1 mesec

Vrati se pekare, sve ti je oprosteno...
O

Opaa

pre oko 1 mesec

Jel to Vučko celu Evropu drži u šaci?! Šta vam radi jaoo...
G

Gg3+

pre oko 1 mesec

Neki? Pa retki su oni koji zadovoljavaju kriterijume.
Ž

Žvaleksandar Tintoreto

pre oko 1 mesec

Čestitam Vučeli, Vazuri i navijačima Partizana plasman u plejof Lige konferencija i činjenicu da ih tamo čeka Gent, kao i to da će njihov klub kod kuće igrati bez navijača.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Da nnije do tebe majstore? Dovveo. si pet igrača i lično insistirao na Mujakiću.
G

Gentika

pre oko 1 mesec

Stanoje, mole te navijači Genta da ne napuštaš Partizan do kraja kvalifikcija.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Fk Repasaz nakon ispadanja od Genta da promeni ime u Fk Tambura.
C

Ccccc28

pre oko 1 mesec

Cudi me da nije optuzio Zvezdu i vlast da ga ponizava nakon ovoga nocas. Zamislite sta bi bilo da su u domacoj ligi primili onakav drugi gol, pa to se ne bi moglo zivjeti od njih da je bio faul, da su pokradeni, da ih ponizavaju, ovo ono. Ovako ipak male mace kad izadju vani...Dako ne ispisu istoriju pa ispadnu iz sva tri takmicenja, ali svasta ce biti, Gent je i jaci od ovog Lugana. Drzi se Sizoje, ne daj na dusmane...
B

BaneZp

pre oko 1 mesec

Kada bi se gledali kriterijumi ti ni trener teleoptitika nebi bio
J

Just

pre oko 1 mesec

Svaki trener sa malo morala bi podneo ostavku ne i ovaj
J

Just

pre oko 1 mesec

Svaki trener sa malo morala bi podneo ostavku ne i ovaj
d

d.g.

pre oko 1 mesec

E crni Stanoje, startna postava devet stranaca i ti bi još.
D

Dulenceeee

pre oko 1 mesec

Gledamo košarku ko i prošle godine. F4 osvajanje El i avangarda na tribinama za soma evrica + tango smrti u režiji Tanje Bošković-povratak opisanih. Zalizani opet kriv janičar ko Cune Gojkovic otima najbolju decu dovodi Tužni Sudan.
i

idemo jakooo

pre oko 1 mesec

Idemo jako, 11 novih igrača u kk, i još jedno 3,4 ako zatreba. Pratimo kk dok su loši rez ovde. Pa se prebacujemo opet na kraju sezone kad osvojimo EL sa 11. mesta i ovako skromnog ulaganja.
U

Ujka Žitko

pre oko 1 mesec

kako se franjini ponadali 😂😂😂
b

bolesno

pre oko 1 mesec

kakvu medijsku podrsku ima samrok ovo je fascinantno od bruke do bruke uvek medijska zastitu

Sakur

pre oko 1 mesec

Ma tako je samroce Saldanja ne valja ali bitno da tvoj mujakic kida i oseca klub.Covek nas je za ova dva meseca unistio od kada je dosao
G

Grobari jug!

pre oko 1 mesec

Odlazi Vazurin potrcko
N

Nisam gost

pre oko 1 mesec

Uzrok ove katastrofe FKP nije Stanojevic,uprava ili losa selekcija...ovde je jasno da je problem u sudijskoj organizaciji Srbije,namesteno sudjenje u Evropi preko Lakica u UEFA,zatim Terzic,Mrkela,Marin...nedosudjen penal Partizanu u sezoni 2007/08 protiv Rada su direktno uticali na vecerasnju utakmicu a.ITi vanzemaljac je isto ucestvovao u zaveri protiv FKP. Dva bonusa su najveći problem Srpskog fudbala😂😂😂

Sakur

pre oko 1 mesec

Da navijaci Partizana se slazu da nije kriv stanoje ni uprava mi ih zdusno podrzavamo sto se vidi po pevanju za upravu ahahahahha kakvi ste vi likovi ko neki papagaji samo ponovljaju eto kriva je drzava bonusi sudije ahahahhaha.Toliko branite vaseg vodju i sudije i santraca da smo za sve u pravu
P

Paa

pre oko 1 mesec

Ima ovo smisla kad čovek razmisli.

Delija

pre oko 1 mesec

Bar ste ispali sa stilom.
O

Optimus Prime

pre oko 1 mesec

Ti iz pocetka da upises skolu za trenere. Ako ikada uspes da je zavrsis da krenes od petlica, pa polako.
d

dd2309

pre oko 1 mesec

prvo ti treba da odes neznalice!!! a onda olosi iz uprave i sa tribine!!!
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Posle svega ti nemaš boljeg desnog beka od De Medine.Neznaš da dobiješ utakmicu u trenutku kad si ih imao u šaci,sa igračem više 40 minuta umesto da daješ ti primaš gol.Saldanja je već glavom otišao,ovde je samo fizički,ovaj novi Čileanac miriše na promašaj posle samo nedelju dana.I neka posle neko kaže da treba da igraju deca iz podmlatka,pa evo Trifunović igra kao neka cica maca pored njihovih pitbulova.Ovo je bila jedina realna šansa da uđemo u Ligu konferencije.Bolju i realniju nećemo imati.Mi jednostavno u Evropi ne moemo da prođemo nikog.
C

CikaG

pre oko 1 mesec

Nema tebi bez Toleta nista
z

zivac67t

pre oko 1 mesec

pa da kad ispadne partizan iz evrope i zaredja jedno 7 8 pobeda u ligi ima da budete real i siti u jednom....zaboraviće se "neugriana ekipa" sa početka sezone tj kvalifikacija... sramota ej liganooo ni jang bojs ni bazel ni cirih ni sent galen nego neki luganoooo
K

Karlo Veliki

pre oko 1 mesec

Koji crni "..neki igraci.."? Pa prvo Stanojevic nije ni za Teleoptik, a ne Partizan, i on prica o kriterijumu... Covek nema mozga da smisli koncepciju igre i nadje mesta igracima u timu koji to mogu da urade... On je dva meseca u klubu i tim je nespreman...U pitanju su profesionalci koji moraju biti kao puske, a ne da nemaju snage za 35 minuta prosecnog trcanja...Sta je umislio ovaj covek? Gura De Medinu, koji je panj, a doveo Lazarevica i Djurdjevica, koji ispadose kao promasaj, uz bacen milion evra...Pravi igru bez veznog reda, i ne shvata da se jak tim gradi na jakoj odbrani, bez spica ciji je mozak negde u Emiratima. Stanojeviceve analize nisu ni za osmi razred osnovne.
M

Mile 1234

pre oko 1 mesec

Ili mozda da menjamo trenera?
J

Jovanovic_

pre oko 1 mesec

Jedini rez koji vam treba da mene vratite da sudim i nista ne treba da menjate.
N

Nesa n

pre oko 1 mesec

pa prvo ti nezadovoljavas kriterijume
j

ja ciganin

pre oko 1 mesec

navijao za partizan večeras. i prvi put video severinu da igra dobro. zahida da igra pismeno. a ovo što se zovve trenerom izvadii obojicu a ostavi ono malo što je igralo kbj centarfora!? nema ovaj veze sa mozgom.kao trener.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Opet ih ponizilo politički angažovano lice - delegat UEFA.
A

Asad

pre oko 1 mesec

Žali se Vučiću, on je valjda taj vrh države
Z

Zaxxo

pre oko 1 mesec

Svi smo videli da je krivo politicki angazovano lice, al dace pare za pojacanja, i nove igrace... Jos ti dadose crveni i to samo zato sto si odmahnuo rukom, posle nista nisi smeo ni da se poceses, a ne kao u srbiji juris sudije po stadionu...
b

bosko2020

pre oko 1 mesec

Nije cak toliko do igraca, koliko do trenera.Mogao bi Partizan realno vise. Mnogo losih trenera u Partizanu a o upravi no comment.
V

Vlsblk9a

pre oko 1 mesec

To si vec rekao, i to vise puta.

'Ivan Stefanovic'

pre oko 1 mesec

Stanojeviću, ne zna se ko je veća neznalica, da li ti ili Kiksi Stojković??? Da imaš trunke časti, dao bi ostavku posle ovog!!! Imaš igrača više, treba ti gol za prolaz dalje i ti ubacuješ defanzivne vezne ? Čuvaš Natha za grupnu fazu LŠ možda?!?! MARŠ IZ PARTIZANA I TI I UPRAVA!!!!!
B

Bond

pre oko 1 mesec

Ne dozvoli Stanoje nikome, da ponizava ime Partizana! Ti si nas jedini zastitnik.Hahahaha! Odlazi, ako obraza imas.
M

Mikaacc

pre oko 1 mesec

Sudija je kriv, ne mjenjaj pricu pricaj isto i u evropi... A dace V pare za nove igrace, posto si ga bas isprozivao prosli put..
m

mali jsd

pre oko 1 mesec

Hahah vid mu glave ko da se slogiro aauuu ponizavaj zagrebcane
P

Prti

pre oko 1 mesec

Duljaj bi ovo prosao...
B

BaneZp

pre oko 1 mesec

Pokojni misa tumbas bi ovo prosao
M

Micko nis

pre oko 1 mesec

Svako kolo razlicite kvalifikacije,sta je sledece kup slavice cukteras,je li grofe od samroka
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Neki igraci ne zadovoljavaju kriterijume? Mislis na Saldanju, jel tako? On ne zadovoljava kriterijume. Ali zato Kalulu kao spic zadovoljava. Zato Trifunovic zadovoljava, pa ti mora igrati svaku utakmicu i kad je vazno i kad nije vazno. Zahid zadovoljava na zadnjem veznom. Goh u sredini. A jel ti palo na pamet da jednu utakmicu odigras u istom sastavu? Da je nelogicno da ti De Medina igra samo evropske utakmice, a u domacem prvenstvu samo sjedi na klupi? Jel to i on "bira utakmice", kolege novinari, ili to samo radi Saldanja? Kako me samo covjek isfurao danas. Ovo je Stanojevicev poraz. Igraci ovde nisu nista krivi. Oni su igrali ono sto im je covjek rekao da igraju. Da su zadnjih 5 minuta poslije onog crvenog odigrali ofanzivno, ja garantujem da bi ih pobjedili i prije produzetaka, medjutim ovako, ne mogu nista drugo da kazem, nego da nam se sve vratilo upravo onako kako smo i zasluzili. Imas vodstvo od 2:1 i igraca vise i ti ides na penale?! Ma, daj...
B

BELGIJA 73 PFC

pre oko 1 mesec

COVEK BEZ OBRAZA
G

Guh

pre oko 1 mesec

A u zagorju gledaju i neveruju
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

"nece dozvoliti da ga gaze" 😂😂😂
V

Vidi ga

pre oko 1 mesec

najjadniji trener na svetu 😂😂😂
n

ninasss

pre oko 1 mesec

Ali onaj De Medina bi mogao samo u okružnoj ligi da igra gde njega nađoste koga ti stavljaš čoveče bolje da nemaš jednog beka da igraš sa 10 igraca
a

ahhahah

pre oko 1 mesec

Lakovic namestio gol sa igracem vise, kako ga nije sramota
U

Ujka Žitko

pre oko 1 mesec

Ko se to nama ponadao 😂😂😂
D

Dachazvezda

pre oko 1 mesec

Vazno da ti ispunjavaš sve kriterijume!!!🤦
S

Stelea

pre oko 1 mesec

1. Natko morao da udje ranije, da se stane na loptu i bolje organizuju napadi; 2. Ulaskom Trifunovica izgubili smo prodornost po krilu, samim tim spicevi su postali bezopasni; 3. Mujakic okrece zadnjicu u bloku kod njihovog 1. gola, umesto da otrese protivnika i loptu u tom duelu; 4. Markovic sve bolji; 5. Ovusu pozitivno iznenadio, kao i Severina i Ariaga; 6. Saldanja se cuva, trckara, prodajte ga vise; 7. I dalje ne mogu da se otmem utisku, da se nama na 30-40 m od gola protivnik dodaje, a nasi nonsalantno trckaraju i gledaju... nedostatak (timske) agresivnosti, slicno kao reprezentacija. Ne mogu da shvatim, da si profesionalni fudbaler, da si svestan svog ogranicenog talenta i umesto to da kompenzujes trcanjem, borbom, kondicijom, ti se setkas...
o

ovusu ?

pre oko 1 mesec

no coment
A

Astral

pre oko 1 mesec

Fudbal i Srbija ne idu u istu recenicu!
l

lol12

pre oko 1 mesec

Lik treba da ima skoro 40 minuta igraca vise i prvo sta uradi izvede ofanzivnog igraca a uvede zadnjeg veznog hahahaahahhahahahhaha.Daj jedan red kuknjave jos kad se vec grobari pale na to.Samo da ti ostanes u partizanu bice 15 vezanih titula Zvezde.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Glavno da ti se nametnuo Trifunovic. Glavno da si poceo utakmicu sa Kaluluom u spicu, da nakon vodstva od 2:1 i igraca vise u polju iz igre vadis sve igrace koji iole nesto znaju sa loptom, a uvodis u igru krljatore nadajuci se da ces sacuvati rezultat, glavno da si Natha ubacio u igru kad je vec bilo kasno... Stanojevicu, druze, ne znam stvarno o cemu se ovde radi, ali da recimo danas pocinjes sa trenerskom karijerom, nebi, druze, imao karijeru. Brze bi ti se ugasila nego onom Maticu iz Cukarickog. Trenutno ste tu negdje isti nivo.
N

NR

pre oko 1 mesec

Teraj Kalulua iz kluba vise

Ујка Житко ПФК

pre oko 1 mesec

Stanoje,Natha cuvas za kraj produzetaka.Izgubio si kompas,onaj Nikolic ne znam sta trazi u Partizanu.Sve u svemu,opet je sve klimavo i daleko smo od svetla na kraju tunela.
S

Sramoto

pre oko 1 mesec

Trener ne ispunjava kriterijume!!! Ulaziš u produžetke bez organizatora igre. Imaš igrača više i čekaš da primiš gol za izjednačenje da bi uveo Natha i iole pokušao da napadneš Lugano. Aloooo bre 22. min ne može ekipa da ti kršteno napadne protivnika sa igračem manje.

Skauting

pre oko 1 mesec

Dobro si shvatiio, AKN Partizan!!!Dosta je bilo Saldanovica i Kalulovica, vreme je za Duleta Jovanovica!!!!
Т

Тодор

pre oko 1 mesec

Пресмешан си и провидан. Ти не смеш ни минут више да седиш на клупи, ниси смео ни доћи. Највећа лаж и превара у задњих 30 година. Станоје нејаки.
d

dejanera

pre oko 1 mesec

Zar onomad nije bio "SER STANOJE"? Zar niste govorili da je najbolji trener u istoriji Partizana kad vas je uveo u LS? Samo mu spomenik niste podigli, ispred stadiona, kada je pevao "K...a gasi se, k...a umire"! Doduse onda je dosao Samrok.....a sad vas tambura ko kako stigne! Ostani Stanoje dozivotno u Partizanu!
N

Nero Wolfe

pre oko 1 mesec

Ovaj kako pravi rezove ne bi mu dosta bilo ni da prelazni rok traje do januara,pa da se spoji sa zimskim, svaki neuspeh će platiti neki od igrača,samo je on siguran,podseća neodoljivo na jednog drugog trenera,
Š

Šamroje Luganški

pre oko 1 mesec

Ozbiljnom treneru je dovoljna jedna utakmice da shvati koji igrači mogu da igraju, a koji ne. Čak je i većini navijača jasno koji su to igrači, samo ti stručnjače čekaš da ispadneš iz svih takmičenja kako bi pravio rezove. Ljudski te molim, prvo kreni od sebe!
E

E bruko

pre oko 1 mesec

Duljaj je za ovog Kapelo
Z

Ze

pre oko 1 mesec

Ide vidi da li si kuci.
O

Olegunar

pre oko 1 mesec

Zbog tvoje ,,strucnosti" smo ispali veceras. Kakvi amateri su u Fk Partizan,najbolje bi bilo da se ugasimo vec sad...
I

Ivannn

pre oko 1 mesec

Ima li saopstenja, o sudijama ovaj put? Svi smo videli da je krivo politicki angazovano lice, al dace pare V za pojacanja, i nove igrace... Mora i do sad je... Jos ti dadose crveni i to samo zato sto si odmahnuo rukom, posle nista nisi smeo ni da se poceses, a ne kao u srbiji juris sudije po stadionu...
L

Ludi ujak

pre oko 1 mesec

Beži bre Stanoje, i bolje je da ste ispali nego da na JNA protiv Bešiktaša igrate bez publike pred praznim tribinama. To bi bila šteta, velika šteta. Znate šta, svima nama iz ovog našeg regiona kao žednom voda trebaju međusobni dvoboji u evropskim takmičenjima između naših klubova iz Srbije, klubova iz Hrvatske, klubova iz Bosne... Nikako da se dogode. Treba nam svima ta injekcija adrenalina, da nas digne, da budemo fudbalski epicentar na nekoliko dana. Ja sam 2002. godište i slabo se sećam toga, u mojoj familiji postoji jedna epska priča o mom ujaku Grobaru. Bilo je to 2007. godine, meni bilo nepunih 5 godina, ujak mi zločest bio 300 na sat, loš đak, u četvrtom srednje pao na popravni iz dva predmeta. Jednog letnjeg jutra slaže roditeljima da ide kod drugara da uči matematiku, da se sprema za popravni. Stavio ruksak na leđa, svi mislili u ruksaku udžbenici za školu, niko nije gledao, punoletan čovek 19 mu godina bilo. Ode on, kad u neka doba posle podne zove kevu i javlja joj da je u busu na putu za Mostar, da ide na utakmicu da bodri Partizana protiv Zrinjskog. Žena se zaledila, odmah zakukala "Mirko (muž joj) kuku meniiii otišlo nam dete u Mostar na utakmicu da izgubi glavu...". Naveče se cela familija skupila, gledali prenos utakmice, izbili neredi, kamera u jednom trenutku uhvatila ujaka golog do pasa kako opasačem zapoteže nekog u masi. 😂 Cirkus živi. Lepo mi žao što se nisam ranije rodio pa da se i ja sećam tog ludog dana i još luđe noći o kojoj i sada pričaju. Ujače Zdravko, ako slučajno ovo pročitaš, nemoj šta zameriti. Samo jako, nego kako! 💪
P

Prti

pre oko 1 mesec

Kakva gomila gluposti pa taj cirkus u mostaru je vratio klub 10 godina unazad. Ekipa bila odlicna, mogli su daleko da doguraju...
D

Damjaopfc

pre oko 1 mesec

Bravo Care Ne mogu da verujem da ima toliko minusa, ili su navijači zvezde/zrinjskog napali portla ili navijači Partizana ne razumeju poentu.. Kakav je to dan bio, Grobarima malo falilo da budu isprovocirani. navijači zrinsjkog uneli organizovano kamenje na stadion..posle bio haos.. Partizan ih dva puta petardiorao/šestardirao...Moreira, Žuka..zaboravih još nekog važnog u top 5...ali Jovetaaaa, nažalost posle te tekme partizan izbačen zbog nereda navijača (na ulazu u stadion redari čekaju u šahovnici dresu, + kamenje, naravno naši odgovorili, ozbiljna je tu bila ekipa budala i navijača vernih i jakih, bio haos sa murijom posle...) Joveta ode rano za male pare...kakav tim je to bio..kakva ekipa navijača...
C

Cer

pre oko 1 mesec

Dobro je Stanoje, dva meseca pricas istu pricu, a i dalje isti igraci igraju. Svaku utakmicu Goh, Kalulu, Severina, ulazi invalid Nikolic, ovaj Trifunovic boze me sacuvaj kakav moron...
L

Lanne

pre oko 1 mesec

Nije tacno dovodi one zvezdine otpadke koji razumiju duh partizana, a sudije su krive, nije stanoje kriv..
2

2806

pre oko 1 mesec

jel to zbog politicki angazovanih lica?🤣🤣🤣🤣🤣
v

velikii

pre oko 1 mesec

Вучић наместио! Звао судију да им да играча више, да би било још слађе да тако изгубе. А звао и тренера Лугана да га моли да их победе јер овај баш нешто био планирао да их пусти. Гарант је тако било, нема друге. Ако не верујете идите да послушате Жељка Пантића! Он има спремне две веруије: ако Партизан прође, опозиционар и стратег Станоје је упркос диктатору успео да уведе тим у Европу. А ако испадну - диктатор је уништио клуб и поставио Станоја као своју марионету и тројанског коња. А залудна деца се пецају на те небулозе.
P

Pfk

pre oko 1 mesec

Ti kao neznalica najveca ne ispunjavas kriterijume

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Ni trener prvi ne zadovoljava kriterijume.Ili ce mozda,po uzoru na Zoca,da se promeni ceo tim.
m

mali jsd

pre oko 1 mesec

sudija nije dao dva crvena ,lakovicu sto ih krades, ceferine lopove