Komentari na vest

Stanojević: Kalulu je kažnjen, Romanić naše gore list, ne znam da li da počnem sa Kovačem ili Zahidom

G

Gоdzila

pre 29 dana

Ja bi odavno stavio katanac na stadion Partizana, jer ovo je sramota i tragedija šta se radi s Partizanom i ništa se ne menja.
m

metalika moj dobar

pre 29 dana

"dosao sa drugog kontinenta i drugacijeg fudbala "...Ronaldinjo, Nejmar, Mesi, Rivaldo, Kavani, Suarez...cujete li vi ovo ?? bog te crni Stanoje !!
M

Milan9898

pre 28 dana

Dosao sa drugog kontinenta... tolike pare dali za igraca koji ce tek u decembru moci da pomogne... A u decembru se i ne igra fudbal kod nas
J

Jelenko P

pre 29 dana

Nezna dali da krene sa Kovacem a kretao je sa Ovusuom , Kaluluom i Gohom i to u naj bitnijim utakmicama protiv Lugana kada je bez njih u timu mogao da izbori sigurnu evropsku jesen( da ne spominjrm uvodjenje Trifunovica u igru na proslom mecu protiv Lugana ). Samo fudbalski slijepac nevidi sta covjek radi.
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Ma joj, kao da je taj Kovac nesto bolji od ovih sto si ti naveo. Njegovo dovodjenje u Partizan je jednak kriminal kao i dovodjenje Ovusua, Goha, De Medine, Lazarevica... a o onima sto smo jos radnije doveli iz Cukarickog (Kovacevic, Jankovic) da ni ne pricam. Konkretno sto se toga tice, samo slijep covjek ne vidi da postoji neka zesca sema na relaciji Partizan-Cukaricki. Sjeti samo koliko smo im igraca dali za dzaba, pa su ih oni onda bez vecih problema sve prodali (Birmacevic, Bogosavac, itd). Kazem jos jednom, samo slijep covjek ne vidi sta se ovde radi.
G

Godzila

pre 29 dana

Ogadio mi se Fudbal i ovaj kriminal koji se dešava u Fudbalu .
s

sosss

pre 29 dana

Ma vi ste smejurija,zamislite 30 igrača a nijedan da nešto valja,osim golmana
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Preglomazan kadar, a ti konstantno dovodis nove igrace i samo ga jos dodatno prosirujes. Znaci, o cemu pricas?
B

Bushner

pre 29 dana

Romanic ima dobrog menadzera, uticajan u fudbalskim I medijskim krugovima, nema negativne kritike, mozda je Stanojevicu vazniji menadzer nego Partizan, zalosno za klub !
Đ

Đukin fan

pre 29 dana

Realno 5/6 njih na pozajmice i poneki transfer pa će ostati dve postave i rad za domaću ligu!!!Videcemo Gent kako igra ove sezone,vazda tvrdi i agresivni odavno drže taj stil u Belgiji!!!Ako i oni precrtaju Stanoja sve će biti jasno već za Gospojinu!!!
R

Rikaar

pre 29 dana

Grimaldo placen 4 mil evra i sjedi na klupi
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

4 miliona? Jel mozes, molim te, da nam objasnis svoju potrebu da toliko lazes?
R

Realan 2

pre 29 dana

14 miliona....
k

kondor007

pre 29 dana

Niko kao ja , Zvezda je postala njihova filijala ako nisi znao , iz filijale se uzimaju fudbaleri a ne obrnuto , toliko samo da znas .
Š

Šamrok

pre 29 dana

Najvažnija faca u srbiji

Boban Bovan

pre 29 dana

Stanojevicu pocepaj diplomu fudbalskog trenera kada je tebi Romanic igrac za Partizan, da li ti zelis evropski ili srpskoligaski Partizan ? ……neznalica a trener Partizana !
k

kondor007

pre 29 dana

Nema on diplome nikad je nije ni imao , polagao je preko plota privatno , kada mogu neki ministri u srpskoj vladi da budu bez diploma zasto ne bi mogli u fudbalu koji nam je na jako niskim granama . Strasno ali istina !
G

GrobarS

pre 29 dana

Sta jos treba da se desi da ova pojava Vazurina i prevarant podnese ostavku?
B

Budak

pre 29 dana

Evo ovako,probaj Kalulua na desnom beku,Zahid umesto Mujakica,Owusu da igra napadaca a Scekic laznu devetku onda Natko obavezno da bude levi bek a Antic desno krilo.
I

Immobile

pre 29 dana

Pa nije ti to piksi
D

DDF

pre 29 dana

Stanojevicu mozes bilo koji sastav da izvedes,nama ne pomazu"limene gace"ispadanja od Genta i Evrope za ovu sezonu,posle pauze krece zestoka borba za plasman izmedju 3-6 mesta u prvenstvu...odavno vise niko ne veruje u bilo koje reci poslate u etar iz FK Partizana,bilo da se radi o treneru ili lopuzama iz uprave
S

Stimpy

pre 28 dana

Posle ispadanja krece serija pobeda do derbija. U derbiju naravno 0:0 ili 1:1 pa nastavak serije pobeda do sledeceg derbija....
Г

Групни

pre 29 dana

почни са Медином и Северином и ... далеко ћеш догурати !!!
h

hahahahhahahahahaha

pre 29 dana

Imamo 30 igraca to je previse. A ja sam doveo 11 hahahahha
I

Immobile

pre 29 dana

Pa sta je tu sporno, jeste doveo 11 al bar pola tima treba da leti, skoro sva proslogodisnja "pojacanja"
B

Bob.f

pre 29 dana

Kovac i Zahid Zajedno...Zahid kao zadnji vezni uz Arijagu...Izbaci Markovica pravi pometnju svaku utakmicu...Jovanovic spic krila Zubairu,Severina..Naravno bez Antica...
S

SUTRA

pre 29 dana

Jedva cekam da vas Belgijanci oduce od fudbala, STANOJE OSTANI.
Р

Реално

pre 29 dana

Човек да је нормалан да почне Јовановић-Лазаревић-Марковић-Мујакић-Јурчевић-Аријага-Ковач-Северина-Захид-Калулу-Салдања. То је можда нешто најјаче у овом тренутку што имамо, и наравно да убаци Натха 20-30 минута јер је човек доктор и са 34-35-36 година. Али не наравно, он ће да убаци Трифуновића, уместо Ковача ће Захид, а на предњем везном Гох, Салдању ће да мења Таки Николић, а Натха ће да уведе у 87. минуту кад већ будемо губили са 2-0,3-0.
A

Akril

pre 29 dana

Ti si neki fudbalski strucni savetnik? Sta si ti? Imas trenersku licencu?
R

Realan 2

pre 29 dana

Stanoje i Miloje, isti paket nebuloznih izjava i prazne demagogije... kad izadju iz srbije, pokazu koliko znaju, nigde duze od par meseci... isto zajednicko, sreca ih pogledala obojicu u kvalifikacijama onomad pa sad na konto toga prodaju maglu....
Г

Гробар

pre 29 dana

Навијам за Партизан али он човек није нормалан. Пробао би он са Захидом као офанзивним везним, а човеку то примарна позиција. Избацио Калулуа који дечко није ништа посебно, али једини зна и може да истрчи спринт и направи притисак на голмана или одбрану. Док с друге стране ставља у 11 Овусуа, Мујакића, Лазаревића, Трифуновића и остале кршине. И најзад, колико вам треба да направите тим по својој мери, прво Столица, па Петрић, па Дуљај па ево сад опет ти. Свакоме треба по 10 играча да би се борио за 2 место у првенству, јер је прво резервисано. То је слика и прилика колико је Партизан у распаду кад му треба не знам ни ја колико играча, да нас не би претекао случајно ТСЦ, Војводина, Чукарички и остала боранија.
b

batabane

pre 29 dana

Da, da, vidi se da si Grobar i nssvijaš za Partizan. Tačno i pišeš da Kalulu može da istrči sa loptom, samo ne pišeš gde. Nažalost, to je uglavnom u gol aut, ili aut. A nekad i lopzu zaboravi, ali da trči, trči.
d

darkok

pre 29 dana

Za sve su krivi Duljaj i Vazura koji su doveli 16 novih igrača od kojih samo dvojica zaslužuju dres Partizana ostali su samo broj da popune mesto u timu i naravno da popune džepove vazure i duljaja jer su se talili za njihove transfere i plate kao na primer kalulu koji ima godišnju platu od 850.000e jel vi mislite da bi bilo koji klub na svetu dao tu platu kalulu pre godinu dana?Pa ne bi jer za drugoligaškog igrača se ne daje toliki novac to ide pola njemu a pola vazuri i treneru koji ga doveo smradu kog navijači nešto podržavaju igoru duljaju uništitelj Partizana. Isto je krenulo i sa stanojem prvo je pljuvao po duljaju kako mu je ostavio loš tim a zatim i on sam dovodi 10 novih igrača još gorih od ove koje je Duljaj doveo i kreće sa svojom demagogijom i samo laje a ništa nije poboljšao čak je i gora situacija nego pre godinu dana ej bre doveli smo 26 novih igrača za godinu dana pa to je svetski rekord a da se ja pitam najurio bi 22 od mogućih 26 eto toliko su dobri mada bi možda bolji trener od ova dva dunstera duljaja i stanoja nešto od ovih igrača i bolje izvukli bar od pojedinaca još stanoje dovodi u igrače koji su okoreli cigani još priča kako dovodi igrače koji će osećati grb i dres Partizana pa kako ga osećaju kovač i romanić mržnjom ej bre ludaciiii!
C

Cast i bruka zive dovijeka

pre 29 dana

a ti romanicu , zapitaj se sta ce tvoje vijecno da zivi medju Ervenicanima i u Bukovici cijeloj!!!
N

NR

pre 29 dana

Teraj ga iz kluba!
s

srka

pre 29 dana

Sa Kovačem, ko Boga te molim! On i Arijaga na centru, Zahid ispred njih. Toliko je očigledno da je Gajas Zahid igrač poslednjeg pasa, da je apsolutno neprirodno da on igra na poziciji zadnjeg veznog.
N

Nesaa N

pre 29 dana

pa sto nekazniste Saldanju koji vs vuce za nos od pocetka sezone ili Severinu on je cak nagradjen
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Sta ima Saldanju da kaznjava? Da imamo normalan tim, Saldanja bi igrao i pjevao. A ovako, sta covjek da radi? Pobogu, zar ne vidis da su nas Vazura, a evo sad i Stanojevic koji je susta suprotnost od onog trenera od prije desetak godina, spustili na nivo vasarske ekipe? I tebi je sad kao nesto Saldanja tu kriv? E ljudi, ljudi, ni ne zasluzujete vi bolji Partizan sa takvim razmisljanjem.
Г

Гост Ад

pre 29 dana

Станоје ниси једини који уништава Партизан. Која смркнута фаца играчима се ноге одсеку када те виде. Буди мало смешнији да се играчи ослободе страха.
s

salesman999

pre 29 dana

otkad je zvezdas vase gore list?
Н

Нико као ја

pre 29 dana

Од скора. Постали су Звездина филијала.
b

bruka

pre 29 dana

Ispao sa igracem vise kakav nesrećnik
R

Romaniću

pre 29 dana

Ervenik te se odriče !!!
K

KbK

pre 29 dana

Jovanovic- ???, Markovic, ???, ???- Stjepanovic, Kanute-Severina, Zahid, ???- Saldanja. Da li je i Stanojka rvajaku il' ste samo vi?
J

Just

pre 29 dana

Pod hitno treba oterati ovu neznalicu
J

Just

pre 29 dana

Pod hitno treba oterati ovu neznalicu
J

Just

pre 29 dana

Pod hitno treba oterati ovu neznalicu
j

juse@

pre 29 dana

Отерали би они незналицу проблем је што немају кога довести.
Т

Тодор

pre 29 dana

"Наше горе лист", никад ништа истинитије и тачније није рекао. Тако је Шамроче, ваше горе лист. Демагог, незналица и саботер, једном речју квислинг.
G

Grobarcina

pre 29 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
G

Grga Cvarak

pre 29 dana

Odigrala ti je Zvezda odlicno juce. Izgubili ste samo 2:1 od strasnog Bodea. Znaci, smijesan si.
I

Istina živa

pre 29 dana

Da se ne lazemo i Miloje je isti bilmez, pogledajte njegove izjave i izlive besa sinoc a obojica ne mogu dalje van granica nase zemlje da nose ni peskire na trening igracima. Toliko o njihovom umecu i strucnosti....
D

Djape45||

pre 29 dana

Molim te bez poredjenja Miloja sa Samrok Stanojem !
B

Blagoje Miloje

pre 29 dana

Treba ovom Stanoju dati jednu da iskulira, da se malo opusti.
g

gost1978

pre 29 dana

nemoj zahidu i nathu da dajes da igraju, pokvarice ti planove i stavi golmana stevanovica u spic.
Z

Zvlat BG

pre 29 dana

Kakva cepanja ima ovaj čovek! Prosto ... 2 u 1.
K

Kilava uprava

pre 29 dana

Kad ce taj Romanic ,da nije polomio nogu.
a

abrakadabra

pre 29 dana

Zahid je prednji vezni.
2

22334455

pre 29 dana

Strucnjak obavezno Ovusua u prvu postavu, bez njega nista
D

Darko111193

pre 29 dana

E prevarom od trenera i izdajnice od coveka, Paok je najbolje postupio sa tobom ko kera te nasutali posle mesec dana. Jel taj oseca partizan ko i lovac okoreli zvezdasa obojica mrze partizan vise nego sto vole FK Rio zvezdu tinto. Oterajte ga braco navijaci partizana zajedno sa njegovim zvezdasima i vazurom vucelom kraljom i cirkovicem
N

Nemanja188

pre 29 dana

Prevara od trenera, nisu ga Grci slucajno najurili iz kluba pre pocetka sezone samo posle mesec dana...

Bibras Natho

pre 29 dana

Ovde nije reč o pedantnom kratko ostanicu iz Arandjelovca.
D

Dejanii

pre 29 dana

Ne pratim toliko Partizan, ali mislim da je Zahud efektivniji kada udje u drugom poluvremenu.
N

Nesa N

pre 29 dana

ma saevim prosecan igrac za njega je ma necu da trosim reci ali Zahid je daleko od igraca

Bojank91

pre 29 dana

Ček sad je problem dugačka klupa?
I

Immobile

pre 29 dana

Da jeste, tacno je da je dugacka ali koliko je upotrebljiva ta dugacka klupa.
H

Harakiri

pre 29 dana

29 neznalica i Natho
B

Bond

pre 29 dana

Imamo makar puno mladih igraca iz Akademije,koje je Stanoje promovisao!?Radinovic radi ozbiljan posao, tako da ne brinemo za buducnost Partizana.Katastrofa na svim nivoima.Ovo urusavanje ce ostaviti posledice najmanje 5 godina od njihovog odlaska.
R

Rodman93

pre 29 dana

Ne valja kad ima malo igrača, ne valja kad ima viška, ne valja ovako, ne valja onako...Upravu, ovog Stanojevića i 20 igrača bi najurio taman kad bi se ugasili.
?

??

pre 29 dana

Koliko antipatican lik
m

miile

pre 29 dana

kadrovskih romena će biti ? Ekonom ide u penziju
N

Nenad B.

pre 29 dana

Ne znaš ti ništa, jer da nije tako ne bismo dobili dunstere Nikolića, Trifunovića i Ovusua protiv Lugana i ispali sa igračem više 30+ minuta od prosečne ekipe. Sad možeš da stavljaš koga hoćeš, mi smo se od Evrope već oprostili, a na šta nam liče klub, tim i "sportski" sektor, mi realno tamo i ne pripadamo. UPRAVA NAPOLJE!!!
Č

Čuj

pre 29 dana

Njega sta kaze, ima dosta igraca sa jakim ugovorima, ko i zbog cega se davalo ti jaki ugovori amaterima koji ne prave razliku ni u super ligi, a kamoli u Evropi.

'Ivan Stefanovic'

pre 29 dana

Ovaj nazovi trener, koliko je nesposoban, on bi i Zidana iz igračkih dana upropastio. Tolika količina nadobudnosti u njemu, bez osećaja za priznavanje sopstvene krivice, prosto vređa svakog iole poznavaoca fudbala. Idi bre u Kinu i ne vraćaj se, to je tvoj nivo znanja o fudbalu. INDIJANCU JEDAN!!!
P

Paaa

pre 29 dana

BOLJI JE JOVANOVIC SPIC OD ROMANICA BAR 2x, DJOLE JE PRAVI GOL IGRAC
S

SURBATOVIC ZVEZDAS

pre 29 dana

Kilava uprava luta li luta
X

XD

pre 29 dana

Jedini niste objavili da je jedini klub koji se takmiči regularno na ovojnplaneti odložio još jednu utakmicu iako je pravilnikom dozvoljeno odlaganje samo jedne utakmice u sezoni (ono gostovanje na svom terenu se ne računa).
Z

Zasto

pre 29 dana

Da objavljuju gluposti? Kada imas pravo 2 utakmice kroz kvalifikacije da odlozis.
T

Teleoptik.

pre 29 dana

Šaljite kanutea ,medinu, Severina, sceku, nikolića itd u teleoptik. Neka uđu u visi rang pa dogodine u istu ligu da igramo, bar a bar
n

nece ga arapi

pre 29 dana

a nece ni rusi. avangardni samronizam
B

Basketas

pre 29 dana

Neobavesteni sluga okupatora. ''Жими мајка рекли ми да ће све да буде уреду '' Одједном пљује играче, тим, прича да су неспособни, нису дорасли задатку, сад их има 30 не може да ради , не може да не ради.... Само ону двојицу са којима се договарао за 50Ќ месечно , само њих не спомње никако ФУЈ !!!

Delija

pre 29 dana

Sutra sledi i predposlenje cepanje partizanke a za 8 dana reciklaza i kraj evropskog puta! Stanojevica treba ostaviti kao po ugovoru jos 3 gidine sa opcijom produzetka na jos 3.
G

Guh

pre 29 dana

Koliko jos drzavnih para treba Samroku da mu se dovede jos 10 strnaca :D
M

Marko Srbija

pre 29 dana

Pocni od ostavke...dodji na tribine i pomozi klubu da se spasi.
V

Visente Del Boske

pre 29 dana

Cak ce i samrok igrati lk ,a ovaj dunster ce ispasti haha 😂
d

d.g.

pre 29 dana

Za Lazara ne brini.Školovan je u pravoj fudbalskoj školi kao i Kovač. Ako treba ima ih još.
N

Nenad1246

pre 29 dana

Prvi zadatak nas grobara treba da bude teranje ove fudbalske prevare
H

Hulio

pre 29 dana

Kaze kvazi trener da je zadovoljan sa defanzivom hahaha primio 20g hahahs
M

Miloš 1970

pre 29 dana

Stanojević izdajnik FK Partizan, najveće razočaranje si ti ,takav bednik kao ti se nije dugo pojavio,učestvuje u gašenju kluba i uziva u tome,vratiće ti se za ovo sve izdajnice...
V

V. Bulatović

pre 29 dana

Ovaj Stanoje nam se otvoreno sprda, ruga nam se u lice. Taj Romanić igra u sumnjivom klubu koji finansira Rajo Božović, ima 27 godina, za pet godina u raspalom grčkom timu Lamia dao je 5 golova. Prosječna ocjena nikad preko 6.5, i on da pravi razliku. Neki Lazarević desni bek igrao u inostranstvu u Letoniji za Lijepajas. U statistici piše da je odigrao 5 mečeva, dobio 4 žuta i 1 crveni karton, nakon toga ga otjerali. To su pojačanja ovog opsjenara. Još kaže dajte mi još 2-3 prelazna roka, 50 hiljada plata×tri prelazna roka je skoro 2 miliona u džepu neznalice.
v

vidi se

pre 29 dana

Imaju puno igraca tj drzava ih sistematski unistava milionima
D

Dunster Stanoje

pre 29 dana

A sutra jos jedan poraz i plakanje trenera , recice bilo je sparno previse
A

Amaterska kilava,,uprava"

pre 29 dana

DALI ROMANIC DOLAZI PESKI ! VEC TRI DANA PUTUJE !?
3

36

pre 29 dana

A. Jovanovic (Krunic, Stevanovic)- Roganovic (Djurdjevic, Lazarevic, *Zivkovic), Markovic (De Medina, Simic), Mujakic (Filipovic, Kovacevic), Jurcevic (Antic)- Stjepanovic (Arijaga, Scekic), Kanute (Ovusu, Kovac)- Severina (Grimaldo, Jevremovic), Zahid (Natko, Goh, *Petrovic), Kalulu (Zubairu, Trifunovic, Jankovic)- Saldanja (Nikolic, Dj. Jovanovic, *D. Jovanovic);
G

GrobarNs

pre 29 dana

Ko drzi ovog najgoru prevaru od trenera i sramotu na klupi, da nije predsednik
v

velikii

pre 29 dana

Од највећег љубимца гробара пре само месец дана и највећег опозиционара, до најомраженијег лика! То само код гробара може јер ‘нате они су авангарда! Много воле то да кажу за себе, у стилу: хвалите ме уста моја… Тако се сада пљује и дуго обожавани Пантер, тако сви одреда. И сви који су сада и у КК и у ФК доћи ће на ред да буду испљувани, и Карлик и остали! Упамтите моје речи! А први нека се спреми Вања.
@

@veliki

pre 29 dana

Vanja je vec najuren i napljuvan u prvom mandatu, a sada ga ti isti velicaju i dizu u zvezde...a uskoro ce ga ponovo pljuvati... Avangarda! 🤣🤣🤣
A

Ahhaahahaha

pre 29 dana

😂😂😂, komedija imamo 30 igraca, ali ne znamo sta da radimo sa viskovima, pa ko dovodio te igrace, sta sami dosli i usli tako u Partizan, ovo je stvarno, ali stvarno toliko zalosno nasta napravise od ovog Partizana.
S

Stanoje samrok

pre 29 dana

Jos jedno brukanje u Evropi dok u domacem prvenstvu sklanjalice i ne sme niko da im da gol
D

Darko@

pre 29 dana

Odlazi zajedno sa Vazurom prevaro
G

Grobar Kosmet

pre 29 dana

Najveca prevara u istoriji srpskog fudbala

Dorcolac

pre 29 dana

Doveli 30 igraca i sad im smeta sto imaju puno igraca pa oni su šou kakvog nema hahahahaha
B

Brukaa

pre 29 dana

Najslabiji trener u istoriji partizana gde da oder dobie metlu. Sa ovim igracima I parama nemoze da dobie prosecan Tim u srpskoj ligi.igraju Trifunovic , Severina, Antic
D

Duka.RS

pre 29 dana

Sta ovaj covjek prica, kakav mentol...
A

Acke-stara škola

pre 29 dana

Ja jedino znam da treba da te bude sramota i sve u klubu nasta lici Partizan, sta glumite nesto sa tim kaznjavanjem igraca,sram da vas bude.
P

PapuLa

pre 29 dana

Meni zao igraca, zamisli ovaj dunster sizofreni da ti je nadredjeni...
M

Milojko Arsenic

pre 29 dana

Sutra da nogometni klub ispadne i da dodje spas i oslobodjenje Srpskog fudbala
M

Marko Srbija

pre 29 dana

Mislis srpskog nogometa?
p

pa zar ne rece

pre 29 dana

kako ti treba jos pojacanja 😂😂😂 kakva komedija sa ser samrokom
M

Milos@

pre 29 dana

Ko drzi ovu prevaru od trenera na mestu trenera koji unistava klub zajedno sa Vazurom, Gde su grobari da se pobune
T

Tradicija

pre 29 dana

Batalite fudbàl...pišite o lepšim temama..
s

stanoje dunster

pre 29 dana

odlazi prevaro dunsterska
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 29 dana

Kad Vučela i Vazura konačno odlaze iz kluba?