(© Star sport)
(© Star sport)

Stanojević: Jović pružio više od gola, Marković može bolje

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.02.21. | 21:14

Strateg Partizana sumirao utiske posle pobede na otvaranju drugog dela sezone

Pobedom nad Napretkom (3:0) Partizan je na idealan način otvorio drugi deo prvenstvene trke, a Aleksandar Stanojević je posle prolećne premijere napravio rezime.

Izabrane vesti

"Sigurna pobeda, kontrolisali smo celu utakmcu. Zadovoljan sam što smo pobedlii prvu utakmicu i to uvek nezgodan Napredak", rekao je Stanojević.

Posebnu pažnju privukao je 18-godišnji Nemanja Jović koji je prvencem načeo goste i tako zaslužio pozitivne kritike šefa stručnog štaba.

"Drago mi je što je Jović postigao gol, zbog njegovog samopouzdanja, ali još važnije je što je igrao dobro. Nije samo gol važan, dobro se kretao, bio je opasan i disciplinovan".

Dobra igra ipak nije bila povod za euforiju, te je Stanojević istakao da će Jović i ostali golobradi biseri morati da nastave da napreduju i dokazuju se.

"Rekao sam Joviću pre utakmice da ništa ne znači ako bude dobar ili loš, status mu se neće menjati. Ide korak po korak. Treba biti strpljiv i nećemo žutiri, mladi igrači će već u ponedeljak imati proveru sa Teleoptikom".

Strateg crno-belih potom je prokomentarisao i učinak preostala dva strelca Filipa Holendera i Lazara Markovića.

"Holender igra dobro, jednostavno, imao je nekoliko šansi od kojih je jednu iskoristio i zadovoljan sam njegovim učinkom. Raduje me i pogodak Markovića. Sa njim moramo oprezno, dugo ne igra u kontinuitetu. On uvek može bolje".

Novi izazov Partizan očekuje već u petak protiv Novog Pazara.

"Raspored je gust, ali je i dosta igrača u rotaciji. Sedeći susret nas čeka protiv Novog Pazara koji se bori za opstanak. Biće teško, ali svaka utakmica je teška", izjavio je Stanojević.





tagovi

Aleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara