Komentari na vest

Stanojević jedini dvaput dobio na Marakani u 21. veku

G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Hoce li se neko iz Mozzart-a sjetiti da napise i koji je dan/datum derbi? Deset vjesti sam procitao o utakmici, ni u jednoj to niste napisali.
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Pobedjivao i osvajao za vreme cika Marjanovica i cika Toleta kad je predsednik drzave Tadic pevao sa grobarima u Pioniru.
N

NeBraniVamNiko

pre oko 2 godine

Slobodno ostavite vreme odigravanja derbija.
R

RealNo1

pre oko 2 godine

10 vijest od juce o partizanu i derbiju, a ni jedna o Zvezdi.
B

Branko333

pre oko 2 godine

Kao prvo Stanojevic mora da zna i da spremi igrace na raznorazne provokacije koje pred svaki derbi sprema Stankovic sa igracima Zvezde,tu je i najveci problem i zasto nema uspeha u zadnje vreme u derbijima.Posle toga kao Stankovic izgrdi igrace ali sve je to on pripremio i ovo je naucio u Italiji dok je bio fudbaler.To mora Stanojevic da odradi i pobedicemo.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Sta si sad ispricao?
D

Dekillii

pre oko 2 godine

Stanoje jedan od boljih trenera u istoriji Partizana
G

Gost999

pre oko 2 godine

Ako pratimo feljton o Partizanovim utakmicama protiv Zvezde na Marakani, izgleda da je ova utakmica već rešena. Zna se pobednik, Zvezda se ne pita jer očigledno ne postoji, o Zvezdi nema ni 2 teksta (a i kad ih izbace, oni će nešto da mrače) samo se izgleda zna da će Partizan očigledno sam da igra i naravno pobedi...
S

Spin ti je los

pre oko 2 godine

" Slavoljub Djordjevic: Ocekujem agresivniji Partizan, Zvezda je jednostavno bolja" zatim "Zvezda za derbi, sluti na reprizu februara" pa onda " Katai: Mister nas priprema za derbi, Delija su nasa prednost". Spineru, bas vas mrace, bas niste zastupljeni spineru maleni.
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

@Spin ti je stvarno loš - bravo, našao si jedan jedini tekst o Zvezdi! Koliko ih ima o Partizanu? Hoćeš da krenem da citiram ja malo iz svakog teksta po nešto? Evo, mala rekapitulacija - imaš jedan tekst o Stanoju, imaš jedan o Nikoliću, jedan o Dijari, i to samo od jutros. Mrzi me da gledam za prethodne dane, pogledaj sam. Što volik kad krenete biciklom na Rusiju, a činjenice vas poklope...
S

Spin ti je los

pre oko 2 godine

Vidi ga brojcanik sto se osilio pod novim nikovima, cuj njega Rusija hahahahaha
v

v1ad

pre oko 2 godine

Daj covece, vadis neke pobędę od pre deceniju. Hajde da vidimo poslednje utakmice i ucinak Partizana u derbiju. Partizan nije pobedio na poslednjih 5 derbija (3 pobede Zvezde i dva remija). Partizan nije pobedio Zvezdu u prvenstvu od sezone 2019/20 u kupu. Partizan nije pobedio Zvezdu u prvenstvu od sezone 2019/20. Partizan nije pobedio Zvezdu na Rajku Miticu od 2018/19 sezone u kupu. Partizan nije pobedio Zvezdu na Rajku Miticu u prvenstvu od sezone 2017/18. Eto cisto da vam statistikom razbijem bilo kakve iluzije.
Z

ZV

pre oko 2 godine

Ne znam sta cekate vise sa tekstovima o jsdp,pa sutra je derbi,aloe?
p

pfc den hag

pre oko 2 godine

I opet ce i opet ce ako bude srece....
G

GhostOne

pre oko 2 godine

To, rekoh juce jos dvadeset tekstova o njima danas, ostaje jos 19, kao da su Man City, ali dobro, sve ce se videti sutra kao i na proslom derbiju
A

Abraham

pre oko 2 godine

Moze li jos koji clanak o "crno-beloj masineriji" do sutra, Joksicu?
S

Sloga 1983

pre oko 2 godine

Sale Šamrok može dobiti samo dva komada i to u prvom delu igre... Katai rešava derbi