©Star Sport
©Star Sport

Stanojević: Izvinjavam se navijačima na ovako lošoj utakmici

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.12.21. | 15:13

"Ne znam kako je uopšte moglo da se igra, teren je bio u izuzetno lošem stanju", kaže strateg Parnog valjka

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je samokritičan nakon današnje utakmice sa Kolubarom, ali ujedno i prezadovoljan što je njegova ekipa jesenji deo sezone završila sa pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Parni valjak se namučio sa Lazarevčanima, ali mu se na kraju isplatila upornost kroz efektan pogodak Kvinsija Meniga u 67. minutu. Uslovi za igranje utakmice nisu bili najbolji zbog stanja terena, koji je prema rečima aktera bio još lošiji nego što je sa strane izgledalo.

Izabrane vesti

"Svaka čast momcima, izvinjavam se navijačima na ovako lošoj utakmici. Sigurno najlošija utakmica u ovoj polusezoni. Ne znam kako je uopšte moglo da se igra, teren je bio u izuzetno lošem stanju. Sada sledi odmor posle 35 utakmica u ovoj polusezoni. Okupljamo se 12. januara, deset dana ćemo raditi ovde, a onda idemo na Kipar", rekao je Stanojević posle meča za Arenu Sport.

Strateg Kolubare Dejan Đurđević smatra da su crno-beli zaslužili slavlje.

"Moramo da budemo objektivni, Partizan je u posedu dominirao. Teren ne dozvoljava kvalitetnu igru. Nismo bili loši, ali bez pet prvotimaca, sa bonusima koji su danas igrali, nismo mogli više. Žao mi je što smo primili gol kako smo primili, ali možda je trebalo da primimo gol iz neke druge situacije kada se to nije desilo. Prezadovoljni smo polusezonom, ipak smo mali klub koji prvi put igra u Superligi", rekao je Đurđević.


tagovi

Aleksandar Stanojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara