Komentari na vest

Stanoje vs Miloje – čin prvi

C

Crvena linija

pre 24 minute

Mnogi zvezdasi oprastaju struci pogresne kupoprodaje sve dok je ispred jsd. Mislim da zvezda na ovaj nacin ne raste. Voleo bi da ima manje stranaca u timu, jer verujem da bi tada vise ginuli na terenu. Ovi igraju za platu a ne iz ljubavi.
B

Bu2nski

pre 36 minuta

Zvezda sa tri stopera,2 spica i jakim veznim redom
g

gemathegreat*

pre 36 minuta

U Zvezdi će glavni nosioci igre biti trećerazredni škart igrači iz Afrike i kako sa tim neznalicama, bez pomoći sudija, pobediti bilo koga! Neki navijači Zvezde stalno u projektovanim sastavima Zvezde stavljaju Olanjiku, Nedaje, Katompa Mvupa, Dača, Dilsona, a pitam se da li su se protiv Benfike uverili u vrednost ovih nazovi igrača, maskiranih u dresove Zvezde! Nisam optimista protiv Partizana, sa ovakvim igračima i sa ovakvim trenerom!
B

Bljed

pre oko 2 sata

Joksana druze, nema cina. Miloje je vanzemaljac za Samroka. Za Zvezdu nebitan mec. Drugoligaski nivo je Packo.
d

djape 0712

pre oko 2 sata

20 miliona protiv 120
r

rrrr

pre 44 minute

Da,pa šta?Mi u ligi šampiona igramo protiv ekipa koje vrede milijardu.
D

Delija NBGD

pre oko 2 sata

2-0 za Zvezdu. Manite se snova o petardama i 9-2 da cemo ih nabiti kada je to nemoguce. Njima je utakmica sezone za koju zive ova, a mi ih imamo 7 u Evropi. Zato ce oni dati sve od sebe da se sto bolje odbrane tako ds ocekujem plafon 2-3 komada u njihovoj mrezi. 🔴⚪
D

Darko11193

pre oko 2 sata

Izdajnik stanojevic je tu da osigura pobedu FK Rio zvezdi tinto svi znamo da ga je vodja litijum brigade sever tu i postavio za trenera da osigura gasenje partizana i da leci svoje komplekse zato sto ih razni serifi, Omonije, Jang Bojsi i Haife otresaju cim izdaju iz ove namestene cirkus lige
e

e

pre oko 1 sat

Stanojevic,Petric,Nadj,Milosevic,Ilijev,Mirkovic,Duljaj,sve sami izdajnici,a takvi kao ti su ponos Partizana.Da nije tih izdajnika imali bi istoriju slabiju od Radnickog iz Nisa,zato ne palamudi.
r

rrrr

pre 42 minute

Svi nabrojani su timcine za ribare iz danskog seoceta.
N

Nebitan10

pre oko 2 sata

Stanojevic zna kako se ucestvuje u Ligi Sampiona? 😂😂😂
i

i opet

pre oko 2 sata

po koji put vec pricamo odvalicemo partizan,nikad gori partizan,mi nikad jaci i na kraju krompiri...miloje igra oprezno kao i uvek,samo da ne izgubi,a sta se napred uradi to je nevazno,tako da bi opet mogao neki x da padne
n

nereni

pre oko 2 sata

Partizanovac sam, a bolje da izgubi, jer sa ovom upravom, Partizan samo gubi, u nedogled, Zvezda če pobjedit, 100%.
s

samroje vs

pre oko 2 sata

Bunkerje
S

Sone Gospodin

pre oko 2 sata

Bogatas na siromaha,sve osim pobede zvezde je ravno senzaciji.Po meni 3-0 za zvezdu.Sportski pozdrav
I

Igajte tacan rezultat

pre oko 3 sata

Miroljubivo I bez golova 0:0
K

Kumovi Vrbas

pre oko 3 sata

Od 0-2 ukupno golova, ko to odigra ne moze promasiti. Krajni rezultat 0-0, 1-1, 1-0, 2-0. Nesto ve od toga biti
D

Dragan 1985

pre oko 3 sata

Derbi je inace najgora utakmica u nasem prvenstvu po igri unazad godinama, pogotovo na JNA. 1000 preksrsaja, tuca, bakljada...i na kraju 0-0 kada neka od ekipa pre toga igrala Evropu, jos ako ima prednost na tabeli 8+
t

to su

pre oko 3 sata

Srca dva ❤️
n

ne buraz...

pre oko 3 sata

to su dva jahaca apokalipse Srpskog fudbala, dve nezna lice, blente....
@

@ne buraz...

pre oko 1 sat

A koja su ostala dva jahača?
D

Drndo

pre oko 3 sata

Zalosno je sto cemo posle meca svi da se smejemo jer Zvezda mora da ih pusti. Pa ne mislite valjda da ce da dopuste da prvenstvo bude reseno a da nije ni pocelo. Ne zamlacujte se.
E

Epson

pre oko 2 sata

Samo ti sebe ubedjuj da namerno ne zelite da pobedite najgori Partizan u istoriji 😂
r

rrrr

pre 39 minuta

Pa prvenstvo uopšte nije reseno.Disu nam za vratom Metalac sa lalatom na čelu i veliki OFK Beograd.Oporavice se Vojvodina,sta mi tu imamo da se jurimo sa nekim partizanom.
o

ostjloica

pre oko 3 sata

4:0 za Zvezdu
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Crni Gruja ostaće večno upamćen kao jedini trener na celom Svetu koji je uspeo za mesec dana da ispadne iz sva 3 Evropska takmičenja.
G

GorostasNekrsteni

pre oko 3 sata

Nista ne valja Zvezda izgubila je 1:2 od Benfike.
K

Komentator

pre oko 3 sata

Ovo moramo da pobedimo kako znamo i umemo, dosta je bilo vraćanja Partizana u trku za titulu
t

toliko

pre oko 3 sata

Vidim neki navijaci zvezde umisljaju nesto stvaraju pritisak klubu govore sa koliko golova treba da pobedi, ej nesrecnici kakvi ste vi to navijaci zvezde? kada smo dobili onaj derbi 3:2 kao da vam je bilo krivo sto smo dobili, pazi vi ocekivali lakse,razmazeni ste , nemate postovanja , nije ni proslo 20 dana vec ste poceli da pljujete po Milojevicu, oni lazni navijaci iz sljivika i caleB pravi odma su krenuli da ponovo botuju protiv Milojevića, da nije Milojevića ne bi ni bilo lige sampiona, kada on ode nece je ni biti, vi ne zasluzujete ni LK...
K

Komentator

pre oko 3 sata

Nemoj zaboraviti ni onog lika @halo ,znao je dosta da mrači. Ova dvojica su još i okej. Mada tačno je da moramo bolje da igramo. Sve u svemu, neka mi pobedimo i sa 1 razlike (makar bila i sporna situacija, neka cvile) samo da igramo muški i da pobedimo, ne mogu uvek da imaju sreće kao proletos.
s

samo

pre oko 3 sata

Ako u Zvezdi ne bude vise od tri igraca iz utakmice sa Benfikom,bice bar tri razlike za Zvezdu.Ako budu igrali ovi od cetvrtka bice cupavo.Predlazem 3-4-3:Gutesa-Djiga DrkusicSpajic-Elsnik Kanga,Ilic,Katai-Radonjic,Endiaj,Prucev

Srpski samuraj

pre oko 3 sata

Samo ti predlaži. Ajd sada uključi PES, pa igraj.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Ti očigledno površno pratiš Zvezdu kad ne znaš da su Drkušić, Radonjić i Katai lakše povređeni i ovo drugo dvojca i fizički nespremni i ne slažem se sa tobom i mislim da treba da igraju devet igrača koji su počeli utakmicu sa Benfikom, umesto Mimovića ako može Drkušić i umesto Olajinke Šljivić ili Maksimović a ako nemože Drkušić onda Leković i Olajinka ostaje u timu sa drugačijim ulogom i mislim da bi iz inata zbog Benfike isti ti igrači ladno i rutinski dobili ovaj derbi.
S

Samo

pre oko 2 sata

Zezam se paljevino.Nemam ja sta da ukljucujem,igrao sam ozbiljan fudbal 20 godina,bio trener deset godina i nemoj mnogo da mi pametujes,posto su loptu video verovatno samo na ozbiljnoj udaljenosti.Vazno da niko ne sme nesto da predlozi,posto su ovi u Zvezdi nepogresivi i znaju da ubede kako je normalno da Elsnik igra beka protiv Benfike i normalno je 70minuta ne izvrsiti nijednu izmenu pri rezultatu 0:2.
s

samo

pre oko 2 sata

E moj Zvezdas,ne znam gde si igrao fudbal,ali posle velike utakmice si toliko izduvan da moze da ti se desi da te pobedi i omladinski sastav.Desavalo se stotinu puta i nemoj da mislis da je danasnji derbi velika utakmica,posto jednostavno nije ni po cemu.
v

vidim

pre oko 3 sata

iz sljivika se bas boji za svoj partizan
a

abc

pre oko 3 sata

Ova utakmica treba da posluži za uigravanje, dolaze utakmice u LŠ gde ćemo zbog povrede Mimovića verovatno igrati 3-4-1-2 kao protiv Sitija. Guteša-Điga, Spajić, Drkušić-Seol, Krunić, Elšnik, Olajinka-Ivanić- Šerif, Silas. Ako će Leković na stopera onda brani Glazer i to je to.
f

fasa

pre oko 4 sata

2 dunstera
M

Mile M

pre oko 4 sata

Jedan povređen a mnogo se kuka. Zvezda ima dva tima,a nema bekove...
B

B200

pre oko 4 sata

Sve ispod 3 komada je ravno katastrofi za Zvezdu..
j

jel bre

pre oko 3 sata

ti ces to da nam kazes?
u

uff

pre oko 3 sata

e ako to kaze b200
n

nego sta

pre oko 3 sata

eto dobicemo 0:2 i ti ces da places
J

Jel to

pre oko 4 sata

Crni Gruja?
S

Streptomicin

pre oko 4 sata

Nebitno je ko ce pobediti, vazno je ko je ispred koga u Evropi. Jel tako, grobari? Ili taj princip vazi samo u kosarci?
J

Just

pre oko 4 sata

Stanlio i Olio '' Pokazali'' su se kao treneri van Srbije A pretplacene strance blizanaca bukvalno ne zeli niko da gleda
I

Iz sljivika

pre oko 4 sata

Sreća Milojevićeva da je posle one sramote u četvrtak na redu derbi, a Partizan u nikad većim go***ma pa će sada čuvena rečenica: "Nama je prvenstvo najbitnije". Ispade da evropu igramo što moramo.
l

lazovu

pre oko 3 sata

Ti si zaista sramota da se zoves navijacem zvezde
e

ej bre

pre oko 3 sata

sramote? sta ti pises iskompleksirani
n

nesreco

pre oko 3 sata

ti ces da kazes da je sramota? ti?
G

Gost123...

pre oko 3 sata

Pa i igramo zato što moramo, jer su tu pare. Realno, naš fudbal je na nivou da Zvezda igra Ligu konferencije i da tu bude ravnopravna, a ostali ništa i to je to. Sve ovo preko toga je zato što su takva pravila i što je svima stalo do para, a ne rezultata.
K

Komentator

pre oko 3 sata

Nemojte ga osuđivati, nije pogrešio sa komentarom. Ne volim ni ja da čitam komentare koji mrače, ali u četvrtak smo zaista morali bolje. Prekosutra se moramo iskupiti, nebitno sa koliko razlike
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Ovi iz Partizana kao i njihovi navijači bolje da su navijali za Zvezdu da pobedi ili igra nerešeno sa Benfikom i da se to desilo sigurno nebi izgubili u derbiju. Ovako nemaju nikakve šanse da izbegnu poraz i Zvezda nema uopšte problema da sastavi tim zbog manjka bekova a bonus igrača ima i za izvoz. Koji god tim i bilo koga od igrača da pošalje Milojević na teren mislim da neće pogrešiti, jednostavno je Zvezda će krenuti svim silama od početka da da gol baš zbog mlakog ulaženja u utakmicu sa Benfikom, da je bilo obrnuto u derbi bi ušli preko one stvari. I nemojte da se začudite ako Zvezda iz prve šanse da gol, upravo iz razloga što se i protiv Kragujevca, Napredka i Benfike mučila da stvori šanse i da gol. A neće sigurno dozvoliti kao u prolećna dva derbija i protiv Benfike maltene svaki prelazak na njenu polovinu i svaki šut na gol budu gol. Još ću samo ovo napisati Jovanović je odličan golman u strašnoj formi već skoro godinu dana ali ne može ni on sve da odbrani. Jedini spas Partizana može da bude neko naređenje odozgo da nesme da izgubi i to je to.
Z

Zabrinut

pre oko 3 sata

Znaci ako Zvezda pobedi onda je to zasluzeno,ali ako Partizan pobedi onda je naredjenje odozgo?? Licis mi na Milojevica,samo on toliko kuka. A izgleda da nisi gledao nekoliko prethodnih derbija,niste se nesto proslavili,iako ste igracki bolji zadnjih nekoliko godina.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Odgovor za zabrinut Pa da li si ti gledao sva četiri derbija iz prošle sezone uključujući i kup. U prolećna dva derbija ste toliko bili nadigrani da ste iz maltene 50 šuteva na gol u ta dva derbija primili samo pet golova a vi ste iz četiri šuta dali isto toliko golova. Tek je u kupu došlo sve na svoje iz dva ozbiljna napada dali smo vam dva gola i onda rutinski bez ikakvih problema igrali do kraja utakmice da nam prođe vreme. Niste uspeli uopšte da nam se približiti golu ili zapretite. Jesenas ste nas pobedili kada ste poveli iz penala koji da je suđen za nas vi bi verovatno obesili sudiju i kukali do dan danas. Zvezda je celu utakmicu toliko napadala da vaši igrači zadnjih deset minuta nisu znali gde se nalaze i besomučno šutirali loptu gde su stigli. U zadnjem napadu Kraso uzima loptu na centru isprobijao vam je kompletnu odbranu i pogodio Kataia u glavu, ovaj u 99% slučajeva to pretvara u gol a ovo je promašio a zašto to je veliki znak pitanja. Ako pročitaš ceo moj komentar lepo sam obrazložio zašto nemate šanse. Ne mogu takve utakmice večito da se ponavljaju i da Jovanović sve brani i da vas prati sreća. Jednostavno je vi nemate kvalitet da drugačije otkinute bod ili tri od Zvezde pa svako ko se razume u fudbal to vidi. Hajde odigrate jednu utakmicu da napadne te Zvezdu, nadigrate je i pobedite, nemožete i jednostavno to je tako. Razlika u kvalitetu je takva da rezultat utakmice zavisi samo od Zvezde ili nekog sa vrha i njegove direktiva ili da vas prati luda sreća ali ona vas je ove sezone napustila.
M

Ma

pre oko 4 sata

Džabe Partizan da pobedi, kada ima naredne 4 da igra nerešeno, klasika.
R

Realni Artg

pre oko 4 sata

Prvi put u zivotu, a pratim derbi od 79 ne vuce i nemam neku strast da gledam derbi, razlika u kvalitetu je bas velika, nema naboja, ako Zvezda dobije, ibda to je to za ovu godinu, a mi tek u Septembru, a verujte mi i da dobije Partizan isto! Zato ko god nek dobije potpuno nebitan derbi!
X

X factor

pre oko 4 sata

E moj prijatelju, ovde su nebitna prvenstva jos od '91 godine.
M

Malayac

pre oko 4 sata

Kada bi Miloje imao m...da, kao što ih nema za te stvari, pa da ubaci beka iz omladinskog pogona umesto povređenog Mimovića u ponedeljak, bilo bi sjajno! Em bi videli odmah imamo li igrača na kojeg može da se računa, em ne bi gurao Elšnika na poziciju koja nije njegova. Uz to, niko Miloju ne bi mogao da zameri i po cenu poraza jer bi konačno pokazao hrabrost i želju da Zvezdinoj deci pruži šansu i poverenje kada treba i kada mogu da pokažu svoju pravu vrednost.
S

Smejurija

pre oko 4 sata

Ahahah niko ne bi zamerio Milojevicu ahahahahah nikad veca laz nije izgovorena, Kako bi ga samo pljuvali da izgubi i sa 5 tih "klinaca"
M

Mnogo ste smesni

pre oko 4 sata

" niko Miloju ne bi mogao da zameri i po cenu poraza" Kakva laz i izmisljotina itekako bi mu zamerili nemojte da folirate i da lazete
r

realno23

pre oko 4 sata

Realno trebamo ove mucenike da nakantamo 5:0, komedija od tima sa samrokom na klupi de ces bolje uslove.Nadam se da ce Silas do vrha da ih napuni
u

uz pavla i secera

pre oko 4 sata

ako nas ne nakantate 10:0 vi ste tek tuga
P

Prdoje

pre oko 4 sata

Posle ovih sjajnih prvih 35 minuta protiv benfike, mislim da mi je dosta fudbala barem do Božića. Još ću pogledati koju utakmicu KK CZ i to je to
e

ej bre

pre oko 4 sata

idi prati svoj jsd
J

Jack Sparrow

pre oko 4 sata

Ja se samo nadam da ce Miloje sansu dati Maksimovicu da igra on vec sad momak je nas najtalentovaniji mladi igrac uz Sljvica koji je na zalosr stagnirao od sedenja na klupi i manjka minuta. Fali nam bonus besmisleno je da to budu dva stranca,a Andriju je Miloje povukao iz graficara da bi dobio minute u prvom timu nadam se a ne da presedi sezonu uglavnom na klupi kao Sljivic proslu.
2

2305

pre oko 3 sata

nece jer mladi mogu da sagore ako ih ubacis u vatru xD da je kiparski misolovac bio prosle godine kosta bi i dalje bio u graficaru
D

Dve babetine

pre oko 4 sata

stanojka i milojka
V

Vasilis

pre oko 5 sati

Bice ovo uzasan derbi. Zvezda ce biti nesnadjena u tom novom sistemu koji Miloje, ni kriv ni duzan, mora da izmisli preko noci, Partizan ce klasika bunker i da bije po nogama. Puci ce jedna kontra, umuvace ga. 97.5% 1:1 tacan rezultat.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Ne mora on nikakav novi sistem da izmisli, može malo da ga modifikuje i to je to, bilo koga da stavi na poziciju desnog ili levog beka ili na mesto igrača bonusa neće pogrešiti. Pa da li se osetilo posle povrede Mimovića protiv Benfike da nam fali jedan klasični bek a sistem je ostao isti. Tako da će on vrlo lako da reši to za ovu utakmicu a za dalje videćemo.
U

Uranzagonje

pre oko 5 sati

Gubi ovo Miloje bunkeraš!

Vctct

pre oko 4 sata

I osvaja dve titule.
B

Bice tesko, bice..

pre oko 5 sati

Samrok Stanoje vs Liverpul Miloje. Mislim bar im je to obelezilo karijere, zar ne?
l

lzr

pre oko 1 sat

Zrinjski je obelezeio Miloja, zaboravljas skolovanje van Srbije gde jedino moze biti trener :)
d

ducci126

pre oko 5 sati

Zvezda ima problem u odbrani, ostali samo sa jednim bekom, tesko stvara sanse, jos neuigrani, bez kvalitetnog centarsuta (posle odlaska Hvanga), sa bonusima koji se nisu dokazali. Sa druge strane Partizan odavno nije imao losiji tim ali ih "napucava" mnogo veca netrpeljivost (blaga reč) Stanoja i Ilijeva prema Zvezdi koji ih vec danima motivisu i zive za pobedu makar bili 10. na kraju. U Zvezdi se odavno izgubilo to rivalstvo prema Partizanu i prilicno mlako ulaze u derbije. Rezultat 1:1 losiju losiji tim ali
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Tacno tako.....Histerik Vs Plasljivko.
z

znamo sve

pre oko 5 sati

Ispinovace priču jadni ljubomorni cinični grobari da je bolje ne igrati Evropu nego igrati Ligu šampiona, pričaće ti da zvezda gubi u ligi šampiona jer nema svoje sudije oni sto su ispali iz Evrope 3x za jedno leto što ispadaju sa 9:2 rezultatom,što ne igraju Evropu evo već dve godine za redom nego klub koji igra Evropu 8x za redom sa 4 lige šampiona, pričaće da pare od UEFA,transfera su ustvari pare od drzave a jedan partizan niko ne pomaže a nekako imaju 15 skupih stranaca za koje su placali obeštećenje milionsko..Svašta će da smisle u svom svetu lazi
C

Cankar

pre oko 5 sati

Ajmo Stanojeeee💪 ajmo Grobariiiii💪 svi zajedno protiv sluga režima!!! VOLIM PARTIZAN!!!
g

gostgg

pre oko 5 sati

jedan ne zna drugi ne ume
S

Sudar titana

pre oko 5 sati

Najuspešniji trener u historiji Crvene zvezde protiv najuspešnijeg trenera u historiji Partizana.
Г

Глупан

pre oko 5 sati

и Тупан...
M

Mikac678

pre oko 5 sati

Ako Prisli (pošto naš najbolji sudija ne može da sudi zbog Zvezde) ne bude navlačio za Zvezdu i ovakav Partizan ima realne šanse da lagano pobedi Zvezdu!
U

Uvuv

pre oko 4 sata

Ovi sto dobiju 3 komada od ofke?
n

neshha

pre oko 4 sata

Taj za kojeg kazes da je nas najbolji sudija nije prosao test fizicke spremnosti.Toliko o najboljem.Inace,da bilo koji od nasih sudija stvarno ima autoritet,Stanoje bi dobio crveni u prvih pola sata,a Natho do kraja poluvremena jer takvo ponasanje na terenu vise ne postoji ni u seoskim ligama.
F

Fussballspieler

pre oko 4 sata

Najbolji sudija pao na fizičkom testu. Tako bar kaže FIFA
B

Bnm

pre oko 5 sati

SVE TACNO NAVEDENO SAMO NIJE ONO O POMOCI SUDIJA, PAJA ILIC ZABORAVLJEN IZGLEDA. TREBA RECI I DA JE UPRAVA PARTIZANA NA ZVEZDINOJ STRANI KAD VEC NAVODITE VRLINE I MANE, JER KAKO OBJASNITI DA SE DERBI POMERIO ZA 24H DA BI SE OVI STO SU BILI "HRABRI" PROTIV BENFIKE ODMORILI A UPRAVA PARTIZANA ODMAH BEZ RAZMISLJANJA IZASLA U SUSRET... BILO JE I ONO PROSLI PUT KAD PARTIZAN TRAZIO DA SE POMERI PA GLATKO ODBIJEN. MOZETE DA PISETE STA VAM VOLJA ALI OVO SU CINJENICE, DERBI VISE NE POSTOJI!!! A ZVEZDAN RECE DAVNO SMO PRESISALI SRPSKU LIGU, MI SMO ZA NESTO VISE. VIDELO SE PROTIV BENFIKE DA SAMO OVDE MOZETE DA DOBIJATE I NIGDE VISE. POSLEDNJA RUPA NA SVIRALI U LŠ!!!
K

Kizzzaaa

pre oko 4 sata

Auu sta ti naprica mali nepismeni..zvezda igra sa najboljim timovima u evropi..a ne sa dinamom iz kijeva.gentom.samrokom itd al da znas nesto o fudbalu nebinporedio barsu i real sa radnickim iz svilajca..bolje idi leci se..jer te drma teska dijagnoza..i krivi caleta sto te previse lupao po glavi dok si bio fetus
S

Samo gost

pre oko 4 sata

Nije tebi lako i malim i velikim slovima pisano. Partizanu je važnija pobeda nad CZV od bilo čega. Oni bi pre izabrali da im neko ponudi pobedu nad zvezdom nego finale LŠ... A onda pričaju o kompleksima i ko ih od koga ima
K

Kiiizzzaaa

pre oko 4 sata

Derbi se pomera zbog utakmice ls .jedino srppska liga nema uskladjen kalendar sa evropskim takmicenjima..a zar partizan nije zbog utakmice sa gentom pomerio utakmicu pre mesec dva..al to se zaboravlja..a reci nam strucnjace koje sudije treba da sude..podseti sve ko je partizanu svirao prosle sezone 3pwnala koja nisu bila..glumite nesto..velicate partizan a na utakmici nema vas 300..
Д

Дугоушко

pre oko 4 sata

Видело се против Бенфике? Друже шта си ти гледао само ми није јасно 2:2 је минимум што је требало бити ал минимум
n

neshha

pre oko 4 sata

Koji Ilic?
G

Gostgost

pre 18 minuta

Ilic sto je priznao gol Partizanu dok baklja gori na 3m od Zvezdinog golmana? I sto nam dva cista penala nije dosudio? I sto je Partizanu oprostio nekoliko kartona, od koji jedan direktan crveni i par drugih zutih? Taj Pavle Ilic? Od blata treba da ga pravite...
T

Trebunjac

pre oko 5 sati

Hajduk u raspadu dobio je Dinamo u gostima, i dalje je raspad dok drugi klub igra ls, hajduk i nkp braca po materi
U

Uh

pre oko 5 sati

Crni Gruja treći deo
o

o89

pre oko 5 sati

dva brata poznati po nestručnosti
l

lol12

pre oko 5 sati

Bukvalno se vidi da si grobar na kilometar.Da je tvoj trener prosao 13/13 u kvalifikacijama, osvojio sve titule koje je mogao i dobio Liverpul ne bi tako pisao i stavljao ih u isti kos
B

Bajo Hazard

pre oko 4 sata

Da je neki grobarski trener imao 13/13 i 7 bodova u LŠ grobari bi mu izlili đoku u bronzi i celivali subotom u podne
o

opp

pre oko 5 sati

supermen miloje dobije otkaz čim izađe iz srbije, i posle mi govore da navijam za partizan kad ovo kažem
2

24.232

pre oko 5 sati

Za domacina je jedini spas sudija i to je prosto tako... Seoska ekipa koja se blamira po svim mogucim kvalifikacijama i kolima, a koja se svih ovih godina muci i kolje za 2-3 mesto sa TSC, Cukom, Radnickim... to je realnost. A i ti ostali protivnici svi ispadaju iz kvalifikacija od Mornara i slicnih. I tako godinama. Prosek izmedju 1. i 2. poslednjih 8 godine je 20 bodova. A posle mogu samo da se pricaju price da neko nekom nesto ne da... kao da jedan derbi vredi 10 bodova.
l

lesah

pre oko 5 sati

kratko ostanići mogu biti treneri samo u av srbiji
7

7

pre oko 5 sati

udario ćorav na sakatog