Kragujevčani bez trojice na Trajal

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.03.20. | 10:09

Obe ekipe streme ka plej-ofu, pa u Kruševcu treba očekivati dinamičan susret

Kruševački Trajal u okviru poslednjeg meča 25.kola Prve lige Srbije dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923. Crveni momci su na prolećnoj premijeri protiv Žarkova, uprkos dobroj igri, ali zbog individualnih grešaka dovedeni na ivicu ambisa. Međutim, povratili su se, nadoknadili dva gola zaostatka, pa se sve na kraju završilo remijem momaka pod vođstvom Darka Milisavljevića. Mada, moglo se sve okrenuti i drugačije, pošto je Slađan Nikodijević bio u prilici da napravi i pravu malu senzaciju, na šta je vispreno odgovorio golman Žarkova, pa u finišu skinuo kragujevački zicer.

U svakom slučaju, ova utakmica je pokazala da Radnički 1923 definitivno poseduje zavidan igrački kvalitet koga su na pripremnoj utakmici valjano iskušali prvotimci čačanskog Borca 1926. Bilo je 0:1 za sastav Vladimira Stanisavljevića, na tradicionalnom štelovanju dva kluba, a sve se zbilo tako što je maldi Ristović valjano kaznio kardinalnu grešku kragujevačkog tima, najavivši povratak Zebri na velika vrata u sledećoj PLS sezoni. Takve greške Radnički u PLS takmičenju svakako mora da iskoreni. 

Izabrane vesti

Pred meč sa Trajalom, trener Darko Milisavljević svestan je važnosti ispita u Kruševcu.
“Sigurno da će nam ova trojica igrača nedostajati, ali ja verujem u momke koji će ih zameniti. Nastojaćemo da se što bolje spremimo za gostovanje ekipi Trajala, koja se značajno pojačala tokom zimske pauze i sigurno će pokušati da napadne plej-of. Utakmica je zakazana u malo nezgodnom terminu, pre svega zbog naših navijača, ali ja sam ubeđen da ćemo, uprkos tome, u Kruševcu imati značajnu podršku tokom svih devedeset minuta”, istakao je šef struke Radničkog 1923 Darko Milisavljević koji danas neće moći da računa na Stefana Filipovića, Lazara Petrovića i Slađana Nikodijevića, koji zbog kartona neće biti u prilici da pomognu svojim saigračima.

Inače, igrači Trajala su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz osam remija i deset poraza, pa sa 26 bodova zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bača, a rezultat je bio 1:0. Gosti koji su na 11. mestu, tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz sedam remija i devet poraza.

PRVA LIGA SRBIJE - 25. KOLO

Petak
Grafičar - Kabel 0:1 (0:0)

Subota
Žarkovo - Metalac 1:3 (1:2)
Zlatibor - Sinđelić 4:2 (1:1)

Nedelja
Zemun – Smederevo  1:1 (0:0)
/Ristović 69 - Urošević 72/

Novi Pazar – Radnički Pirot  2:0 (1:0)
/Gordić 32, Alivodić 71/

Budućnost Dobanovci – Dinamo Vranje  0:1 (0:1)

Kolubara – Bačka  1:0 (1:0)

Ponedeljak
14.00: (2,30) Trajal (2,90) Radnički Kragujevac (3,35)

 

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara