Stanković po dolasku iz Zvezde: Prelazak u Čukarički je veliki iskorak za mene

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.07.23. | 11:42

Talentovani vezni fudbaler uveren u uspeh u novoj sredini

(od dopisnika Mozzart Sporta iz Slovenije)

Vezni red Čukaričkog i generalno tim sa Banovog brda juče su postali jači za Nikolu Stankovića, centralnog vezistu angažovanog iz Crvene zvezde. Mladi fudbaler dan posle dolaska na pripreme u Sloveniju odradio je prvi trening, ali i na zvaničnoj promociji sumirao utiske ne skrivajući zadovoljstvo.

Izabrane vesti

"Utisci po dolasku u Čukarički su fenomenalni. Već na dočeku sam shvatio da nisam pogrešio u izboru. Poznajem ekipu, imao sam prilike da igram u Superligi prethodne dve godine i u tom periodu sam upoznao igrače kojima sam se sada i priključio. Verujem da nam predstoji uspešan period i da ćemo dodatno podići lestvicu kada su u pitanju rezultati", kazao je Stanković.

Mladog centralnog vezistu su u klubu dočekala dobro poznata lica iz reprezentacije, član stručnog štaba Aleksandar Petrović, ali i saigrači Viktor Rogan, Igor Miladinović i Uroš Drezgić.

"Nisam želeo da pričam o dolasku sve dok nije realizovan. Imao sam u podsvesti da će se sve uspešno obaviti, ali niko nije znao da ću doći. Saigrači koje poznajem iz reprezentacije javili su mi se kada je postignut dogovor i poželeli mi dobrodošlicu".

Uverenje da je napravio odličan izbor Stanković je dobio i od dosadašnjih saigrača, a važnih članova Brđana tokom minule sezone.

"Stigao sam u Sloveniju bukvalno iz Rusije. Lučić i Popović su mi tamo pričali sve najbolje o klubu. Čuo sam samo pozitivne reči, da je fenomenalnna sredina i da u klubu poštuju dogovor. Smatram da je za mene prelazak u Čukarički veliki iskorak i namam sumnju da ću napredovati u novoj sredini. Imao sam nekoliko ponuda, ali smatram da je u ovom periodu najbolja opcija Čukarički. Od malih nogu sam želeo da idem tim putem, ostvario mi se san i presrećan sam što sam ovde. Bio sam u mlađim kategorijama Čukaričkog na probi, ali se nije poklopilo da dođem".

Na činjenicu da će se za minute boriti sa Markom Docićem, Sambu Sisokom, Stefanom Kovačem i Igorom Miladinovićam, fudbaler rođen 2003. godine gleda iz pozitivne perspektive.

"Gledam sebe i fokusiran sam na napredak, individualni i timski. Ne gledam na saigrače kao konkurenciju već se vodim motom - svi za jednog, jedan za sve. Naše je da pružimo maksimum, a trener je taj koji će izabrati tim", rekao je Stanković.



tagovi

Nikola StankovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara